theos_ Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 CUM FACE BAIE FEMEIA : 1. Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate. ...... 14. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de o ora. CUM FACE BAIE BARBATUL: 1. Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor. ..... 15. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste.. http://www.collegehumor.com/video:1739699 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 I: De ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? R: Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti! Mesaj completat intr-o zi trecea iepurasul prin padure cu un televizor color in brate. Se intalneste cu lupul. - Ia uite, smechere, zice lupul, un televizor color, de unde ai facut rost de el ? - Pai sa vezi cum a fost, zice iepurasul. Mergeam eu asa prin padure si dau peste vulpe. Si ea spune ce mai faci iepurasule, ca nu te-am mai v...azut de mult, ia hai pe la mine in vizita. M-am dus, vulpea a pus masa, am mincat, dupa aia vulpea s-a dezbracat, s-a intins pe patul cel mare si a zis "Ahh, gata iepurasule, acum poti sa-mi iei ce am eu mai scump pe lume". La care eu m-am uitat in jur si am luat televizorul! Mesaj completat O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune :- Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan.- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan !Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou :- Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile ...la munte si la mare.- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile !Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee :- Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri !- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Un tip il intreaba pe altul: - Cum se spune, mai, funicular sau furnicular? - La ce? ======== Doi indivizi se intalnira pe malul marii. Unul dintre ei era foarte abatut. Celalalt il intreba: - Mai Popescule, de ce esti atat de ingandurat? - Uite, aici s-a inecat fosta mea sotie! - Ei, da' asta a fost demult...Intre timp, te-ai insurat din nou, ai o noua nevasta, frumusica... - Da, dar nici de-al dracului nu vrea sa faca baie in mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 O blonda si o bruneta mergand cu camionul, ajung in fata unui tunel... -Brunetta catre blonda: -uite, nu avem cum sa trecem, tunelul ii inaltime 2 metri, iar camionul nostru 2.50..hm..cum facem..!? Blonda se uita in jur atenta dupa care: -hai treci acum repede, m-am uitat eu nu.i nici un politai pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Asteptarea a luat sfarsit, acum fiecare dintre noi poate avea propriul lui Boc, din carton, ce-i drept dar la scara aproape naturala! Numai bun de tinut pe birou sau de dat bobarnace si spre deosebire de cel real nu se smiorcaie si nici nu taie pensiile. Mini Boc sau Boculetul de birou e ultimul ragnet in materie de urban toys si orice bugetar care se respecta ar trebui sa-l aiba! Pedobear aproves! Sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Un videoclip tare dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Doua blonde stau de vorba: - Fata, mi-am luat si eu o perie de WC. - Si cum e? - Hartia igienica e mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Doua blonde stau de vorba: - Fata, mi-am luat si eu o perie de WC. - Si cum e? - Hartia igienica e mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Doua blonde stau de vorba: - Fata, mi-am luat si eu o perie de WC. - Si cum e? - Hartia igienica e mai buna. Mesaj completat SuperFUN!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-inter...ena-134283.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-inter...ena-134283.html si ce e fun in asta? ca nu inteleg? asa un individ da un picior intr-un balon mare si negru - iar pe partea cealalta era un copil (care nu avea ce sa caute pe scena - parinti iresponsabili) - care nu avea cum sa il vada din cauza imensitatii balonului e stirea comica ... sa felul in care au scris-o de la can-can comic ... inca nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Despre reumatisme: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 si ce e fun in asta? ca nu inteleg? asa un individ da un picior intr-un balon mare si negru - iar pe partea cealalta era un copil (care nu avea ce sa caute pe scena - parinti iresponsabili) - care nu avea cum sa il vada din cauza imensitatii balonului e stirea comica ... sa felul in care au scris-o de la can-can comic ... inca nu inteleg bine,e super tragic,inconstienta alea alea..las'o asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Avem frunza ce ne pasa N-avem ce pune pe masa, Doamna Udrea sclipitoare, Tenace si rapitoare, Ne prezinta o promovare Intr-o tara infloritoare; Din indepartata China Toti romanii se inchina, De unde atat banet Pentr-o frunza de pe Net? Nu trebuie sa disperam Altfel cum mai progresam, Fara logo fara brand Cum s-avem un happy end? Vin chinezii in numar mare Si la munte si la mare! Litoralul, de vrei poti Fara alge si pesti morti, Te primeste cu caldura Si fara infrastructura; Iar la munte ce sa-ti spun Te-ntalnesti cu ursul brun, Care sta lihnit de foame Aproape de tomberoane! In final ne-am consolat, Ce-am votat, am capatat ? Editat Noiembrie 18, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 http://www.dearblankpleaseblank.com/hilarious.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Nu stiu daca a mai fost, dar eu unul am ras de m-am prapadit: Atlas/ Anonimul de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 http://dailyartcocktail.com/collection-of-...tisements-ever/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Antidote to a bad day... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Antidote to a bad day...Mesaj completat SI CAND MA GANDESC CA POTAIA MEA LATRA CU NASUL IN BISCUITE PANA VIN EU DIN CAMERA CEALALTA SA I-L VAR IN GURA.... CRED CA NU M-AM DUS LA LECTIILE CORECTE DE DRESAJ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Editat Noiembrie 19, 2010 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Dap,se pare ca nu esti dresata corect,al meu m-a dus la dresorul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate