IceLord Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Slap On..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LRHK0K2ii6Q...;feature=fvwrel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Parcare de jmeker in fata muzeului de istorie. Daca l zariti dati i o flegma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 in loc de flegma, ar fi trebuit sa-l vada caschetele, sa-i dea o amenda usturatoare. PS - nu e fun de loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 sau o bordura in parbriz sa nu mai poata pleca de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 http://i.imgur.com/S0dr7.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc...player_embedded Geniala lumea in care traim da, numai ca se pare ca adevarul e cam altul http://www.youtube.com/watch?v=AqbabBDRn4M...player_embedded Editat Aprilie 15, 2011 de lautrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 da, numai ca se pare ca adevarul e cam altul http://www.youtube.com/watch?v=AqbabBDRn4M...player_embedded e invidioase... P.S. nu stiu de ce tind sa cred versiunea satenilor/vecinilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6nJ-uT0yVCE...feature=related ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) Ghicitoarea lui Einstein-Cine are pestele Sunt 5 case de 5 culori diferite, in fiecare casa traieste cate un om de nationalitate diferita, fiecare bea un anumit tip de bautura, fumeaza un anumit tip de tigari si detine cate un animal diferit. 1. Englezul traieste in casa rosie. 2. Suedezul are caine. 3. Danezul bea ceai. 4. Casa de culoare verde e la stanga casei de culoare alba. 5. Persoana care fumeaza Pall Mall are canar. 6. Omul din casa galbena fumeaza Dunhill. 7. Omul care traieste in casa din centru bea lapte. 8. Norvegianul traieste in prima casa. 9. Omul care fumeaza Viceroy traieste langa omul care are pisica. 10. Omul care are cal traieste langa omul care fumeaza Dunhill. 11. Omul care fumeaza Kent bea bere. 12. Neamtul fumeaza Kim. 13. Norvegianul traieste langa casa albastra. 14. Omul care fumeaza Viceroy are vecin care bea apa. 15. Omul care traieste in casa de culoare verde bea cafea. Einstein a redactat aceasta ghicitoare in perioada interbelica si a ajuns la concluzia ca 98% din oamenii normali nu reuseau sa o rezolve. am luat asta de pe alt forum si mai la mishto asa am inceput sa o rezolv cu un pix si o hartie in mana in mai putin de 20 min mi-a iesit, am rezultatele si explicatia dar va las si pe voi sa va jucati ENJOY! Editat Aprilie 16, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 noh...chiar nimeni nu a facut testul? asta chiar e battle of the wits! si e fun! hint! toate casele sunt intr-un rand si se numeroteaza de la stanga la dreapta Mesaj completat chestia asta a fost ca un mic experiment, am pus asta pe 3 forumuri si din peste 100 de persoane care au citit doar 2 au pus raspunsul si numai unul a dovedit ca a rezolvat problema fara sa caute pe net raspusul direct. hell yeah! let's see ya all 2%-ers!!! Mesaj completat si acum ca sa nu iasa scanda nu pretind ca e facuta de einstein cum se zice ca e dar e FUN ca si la testele de IQ un om poate scoate scoruri diferite in zile diferite...depinde cum a dormit noaptea si ce a mancat dar totusi ramane o problema de LOGICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Foarte tare problema, nu vreau sa postez rezolvarea...sa se chinuie si altii. Aduce putin cu Sudoku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) ca sa puteti dovedi ca ati rezolvat ghicitoarea nu uitati sa scrieti pe hartie cum ati facut niste mutari. sunt greu de tinut minte toate ,aproape imposibil ... eu am reusit sa notez cateva din ele cand mi-am adus aminte, la sfarsit... eu am dat un hint foarte important multi gresesc de la inceput cand e vb de ordinea caselor....si de acolo se duce draq tot cu hintul ala cresc sansele sa reuseasca @marius45jml sper ca ai reusit fara hint, ar fi mai fain fara n-am facut sudoku niciodata dar am jucat tetravex- pe linux Editat Aprilie 16, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 asta e threadul de fun. incearca pe cel de probleme logice...c red ca acolo s-a mai pus. Personal... nu dau 2 bani pe probleme de genul asta... sau pe sudoku... cind o sa aveti raspunsul la ea aveti un "a-haaaa" de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 am pus raspunsul aseara pe pro-bike si am pus si inceputul rezolvarii cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Corect, trebuia postata acolo (daca nu cumva a mai fost). Am intalnit-o si eu mai demult si reusisem sa o rezolv, dar acum nu mai am rabdare sa o iau de la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 apropos raspunsul la cine e pestele il gasesti de-a gata pe net eu am pus si tabelul complet Mesaj completat imi cer scuze daca e off-topic nu am stiut ca exista topic special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Aviz amatorilor - este MULT mai simplu daca incercati sa rezolvati problema in PowerPoint, mai ales daca aveti un minim de cunostinte si stiti sa lucrati cu Group/Ungroup Objects. Se deseneaza fiecare obiect, se atribuie conform ipotezei, se grupeaza corespunzator si pana la urma iese. Mult, mult mai simplu decat cu pix si foaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 pai de ce spui asta? ca nu e nevoie sa schimbi pozitia obiectului in tabel daca esti pe calea cea buna si daca ai gresit mai bine o iei de la zero... daca e adevarat ce zice "legenda" si asta chiar e ghicitoarea lui einstein facuta acum enspe zeci de ani, atunci ca sa intri in aia 2% mai bine o faci cu pixu pe hartie asa cum e menit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Ghicitoarea lui Einstein-Cine are pesteleSunt 5 case de 5 culori diferite, in fiecare casa traieste cate un om de nationalitate diferita, fiecare bea un anumit tip de bautura, fumeaza un anumit tip de tigari si detine cate un animal diferit. 1. Englezul traieste in casa rosie. 2. Suedezul are caine. 3. Danezul bea ceai. 4. Casa de culoare verde e la stanga casei de culoare alba. 5. Persoana care fumeaza Pall Mall are canar. 6. Omul din casa galbena fumeaza Dunhill. 7. Omul care traieste in casa din centru bea lapte. 8. Norvegianul traieste in prima casa. 9. Omul care fumeaza Viceroy traieste langa omul care are pisica. 10. Omul care are cal traieste langa omul care fumeaza Dunhill. 11. Omul care fumeaza Kent bea bere. 12. Neamtul fumeaza Kim. 13. Norvegianul traieste langa casa albastra. 14. Omul care fumeaza Viceroy are vecin care bea apa. 15. Omul care traieste in casa de culoare verde bea cafea. Einstein a redactat aceasta ghicitoare in perioada interbelica si a ajuns la concluzia ca 98% din oamenii normali nu reuseau sa o rezolve. am luat asta de pe alt forum si mai la mishto asa am inceput sa o rezolv cu un pix si o hartie in mana in mai putin de 20 min mi-a iesit, am rezultatele si explicatia dar va las si pe voi sa va jucati ENJOY! Am gasit raspunsul cam in 10 minute. Apoi am verificat pe net si am primit confirmarea ca am raspuns bine, singura chestie este ca eu am inversat ultimele doua coloane intre ele ... ciudat. Nu e asa de greu : pix, hartie si putina concentratie. Un filmulet, ca sa fiu in topic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) cum adica ai inversat? ca daca inversezi nu cred ca se mai confirma toate punctele toate cel 15 afirmatii tre sa se aplice la rezultat Editat Aprilie 16, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) cum adica ai inversat? ca daca inversezi nu cred ca se mai confirma toate punctele toate cel 15 afirmatii tre sa se aplice la rezultat Dupa o verificare atenta, am observat ca ultimele doua coloane sunt inversate intre ele . Cu toate acestea, rezultatul este corect. Vroiam sa pun un scan cu rezolvarea, dar las si pe altii sa isi bata capul . Mesaj completat Merge forumul asta ca pasta, am vrut sa sterg attachment ul si nu am reusit. Nici sa modific postul initial nu am reusit. Nu prea reusesti nimic odata ce ai postat. Editat Aprilie 16, 2011 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) nu-mi deschide poza ta dar din cate vad din thumbnail te-ai chinuit sa faci casutze )))))))))) am sters tabelu ca poate chefu unora de a incerca am zis, am postat pe pro-baic rezultatele inca de ieri Mesaj completat vezi ca n-ai respectat punctul 4: 4. Casa de culoare verde e la stanga casei de culoare alba. Mesaj completat ps. mi-a mers poza pana la urma Mesaj completat @mario, lasa asa ca e oke n-ai fost atent la punctul 4...nah, asta e. eu azi m-am "infuriat" si am batut si scorul la tetravex 4X4 (57 sec) too much sugar... Editat Aprilie 16, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate