frigider Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 dizastru dizastru...ai de capu meu ce destrabalare copii fara viitor interesant, unii numesc asta "distractie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 http://www.opiniatimisoarei.ro/de-urgenta-la-spital-dupa-ce-si-a-injectat-luciu-de-buze-in-penis-credea-ca-va-deveni-mai-viril/12/04/2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 dizastru dizastru...ai de capu meu ce destrabalare un fel de harlem shake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 dizastru dizastru...ai de capu meu ce destrabalare Fain de tot...nici un țîgan, nici o maneleală...super, super. Viitorul sună bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 E un fel de pogo, mai slabut... merge, mai ales la un concert rock dupa ceva pileala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 dude, de unde le scoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 dude, de unde le scoti? le gasesc si eu pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) dude, de unde le scoti? le gasesc si eu pe facebook. sau de sub asternut Editat Aprilie 13, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 sau de sub asternut te referi la tipul ala de tanc? nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XC-iXPQuwIY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Discriminările din secuime continuă.. Florin Piersic, discriminat! “În orice limbă aş cere o pâine, nu apuc, că se închide magazinul”Aflat în vizită în Harghita şi Covasna, cunoscutul actor Florin Piersic se plânge că este discriminat atât de secui, cât şi de români! Acesta susţine că nu a putut obţine o banală pâine în nicio alimentară din regiune, cu excepţia câtorva care aveau program non-stop.“În ţinutul secuiesc domneşte o atmosferă de tensiune şi duşmănie”, a declarat Piersic. “Indiferent în ce limbă le vorbeam, vânzătorii închideau prăvălia şi se duceau la culcare înainte să termin eu de cerut pâinea, unii dintre ei chiar pretextând, în ungureşte, că a venit noaptea şi trebuie să ajungă la familiile lor. Mi-era teamă că mor de foame pe acolo, nu alta.”“Slavă domnului că am găsit un butic non-stop la Miercurea Ciuc”, a continuat actorul. “Acolo vindeau nişte unguri mai de omenie. M-am trezit cu noaptea în cap, am intrat în magazin, am dat bună dimineaţa, am început să le cer pâinea povestindu-le despre cum am cunoscut eu un ungur cândva pe când filmam cu Gopo în ‘65 pentru ‘Harap Alb’... Ştiţi voi, conversaţia uzuală când ceri o pâine. În seara aia am reuşit să obţin câteva chifle, iar a doua zi, când am terminat să-mi iau la revedere, am avut parte de un mic dejun pe cinste.“ http://www.timesnewroman.ro/politic/9153-florin-piersic-discriminat-in-orice-limba-as-cere-o-paine-nu-apuc-ca-se-inchide-magazinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Fetili se simte bini di tat. Asa se tine o sticla de apa, cand te uiti dupa motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Sa moara invizibilu' daca stiam ca exista un asemenea sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) World Juggling Federation ))) Editat Aprilie 15, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 World Juggling Federation ))) Asta e hamster harlem shake. Clasica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) how sweeeet (zise casnica din mine ) asta e foarte tare, de dat mai departe Editat Aprilie 15, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate