cicloburu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ma dau batut. Care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Cică, după ce am postat, topicul e actualizat, nu? Dar mie-mi apare ca și cum n-aș fi deschis ultima postare d-acolo... Un „bug” de forum, m-a distrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sper sa nu o iei ca pe o ofensa, urmeaza sa fac o glumita daca-mi permiti. De cand cu comunistele si tot stai mai mult pe acasa, ai timp sa citesti sa te cultivi si sa vezi tot felul de subtilitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu mă supără glumele, defel! Doar că n-ai nimerit-o cu comunista mea... Bag kilometri la greu! Poți întreba un prieten comun de la Huși. Hint: prietenul e în carantină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Probabil multi n-o stiti: But what are they gonna do if they catch me? Give me a ticket? You know? That's the big fear in some people's lives! Ain't this a bitch? Might get a ticket! You know how to handle a ticket by now, don't you? You gotta be firm with the policeman! Be firm with that policeman! Policemen respect strength! While he's writing out the ticket, you gotta flash him a whole lot of bad looks! Then when he's almost finished writing, reach over and grab the ticket out of his hand! Tell him you're gonna check it over for mistakes! And when you're finished reading it, crumple it up and throw it at his feet! And say: "F you and your ticket, too! You asshole in a hat! Can't you see I have enough garbage on the floor of my car already? Without another worthless piece of paper from the state? I've got eight or nine of them f'ing things floating around in here!" "Hey! Don't I pay you a salary?" They like that, when you're interested in the state budget! "You're a public servant! Get me a glass of water! You pin-headed prick! You're holding me up, Jack! People are waiting for me at a party! I've got a trunk full of heroine! Get the f out of my way, will you?" Tell him it's your car! Tell him it's your car and you do what you want with it! Say: "I own this car, my name is on the thing, so I'll do what I want, and I own the highway, too! That my taxes paid for that! They're both mine! "I own the highway, and I own the car! I own everything! He'll be glad to hear that sh**! That's what they like, people who know their rights! That way they don't have to read them to you on the way downtown......to the maximum security penitentiary, where you'll spend the rest of your life...with no conjugal visits! Except from some big guy you don't want one from! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 spre deosebire de... ?!? adica......adica vrei sa spui ca nu sti de alexandra stan? cea cu un rinichi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Acum 10 minute eram la Mc' in gara de nord in drum spre Bv unde se afla motocicleta mea. Am achizitionat un topcase nou care se afla cu mine. Cum stateam eu la masa cu top case-ul pe scaunul din fata mea, apare un tiganus asa pe la 4 maxim 5 ani zic eu. Neinsotit mai tarziu am aflat ca il cheama Andrei si e agreat de angajatii Mc' -ului. Si urmeaza ... Se uita el la cutie o studiaza o atinge si intreaba: - Nenea, ce e asta? - O cutie. (Zic eu deranjat de faptul ca incerca sa o deschida) - E din aia de motocicleta. (Afirma el) - (eu uimit ca a stiut ce e) Da, asa e. - Si se pune in spate nu? - Da.. - Dar unde e motocicleta? - E departe. Apoi se asaza cu spatele la top case intinde mainile pe un ghidon imaginar si incepe sa-i dea gaz "vruuumm, vruuum". In cele din urma e condus afara de un agent de securitate. M-a amuzat tare faza si tiganusul din gara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Deschide neaparat un topic nou cu faza amuzanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Intrebarea ramane.... motociclistii imaginari se saluta intre ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pe sistemul "Nenea, s-a stlicat?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Intrebarea ramane.... motociclistii imaginari se saluta intre ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Mai tare ar fi sa vina un tiganus sa vrea sa iti spele parbrizul. Chiar nu am patit asta niciodata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 cata vreme nu a incercat sa il fure, topicul e degeaba. si daca incerca, tot degeaba era, isi lua doar niste injuraturi virtuale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Acum 10 minute eram la Mc' in gara de nord in drum spre Bv unde se afla motocicleta mea. Am achizitionat un topcase nou care se afla cu mine. Cum stateam eu la masa cu top case-ul pe scaunul din fata mea, apare un tiganus asa pe la 4 maxim 5 ani zic eu. Neinsotit mai tarziu am aflat ca il cheama Andrei si e agreat de angajatii Mc' -ului. Si urmeaza ... Se uita el la cutie o studiaza o atinge si intreaba: - Nenea, ce e asta? - O cutie. (Zic eu deranjat de faptul ca incerca sa o deschida) - E din aia de motocicleta. (Afirma el) - (eu uimit ca a stiut ce e) Da, asa e. - Si se pune in spate nu? - Da.. - Dar unde e motocicleta? - E departe. Apoi se asaza cu spatele la top case intinde mainile pe un ghidon imaginar si incepe sa-i dea gaz "vruuumm, vruuum". In cele din urma e condus afara de un agent de securitate. M-a amuzat tare faza si tiganusul din gara. Hehe ce chestie. Copilul tot copil, cu naivitatea si puritatea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Hehe ce chestie. Copilul tot copil, cu naivitatea si puritatea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Intrebarea ramane.... motociclistii imaginari se saluta intre ei? Da' chiar, pe forum cum trebuie sa saluti? Cu 2 degete pe Space? Backspace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Inainte sa faca "vruuumm, vruuum", si-a pus casca imaginara sau nu? Daca nu, e grav, nu-l vad prea bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 cine stie ce stramosi motociclisti o avea,sau furaciosi de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pe ceilalati 2-3 probabil nu i-ai vazut pe la spate cand iti sustrageau portofelul si actele motoretei. Hehe ce chestie. Copilul tot copil, cu naivitatea si puritatea lui. Da, da!... Copchil cu ochi "format"... din frageda pruncie. Viitorul suna bine si e al lorr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Mai tare ar fi sa vina un tiganus sa vrea sa iti spele parbrizul. Chiar nu am patit asta niciodata )) Sa-ti spele topcase-ul! La parbrize se baga oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 http://link interzis/view?i=1c9_1371739730 Nu stiu daca postez unde trebuie, dar merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu stiti voi , da' tiganusi astia chiar se pricep la motoare. In timp ce stateam la semafor, vine un din ala mic de spala geamurile, se uita la motorul meu, il studiaza pe o parte si-mi zice : "nenea asta nu e BMW, ca stiu eu cum arata un BMW, tu i-ai lipit astea cu BMW nu ? " ))). Ar fi fost tare sa vezi ca pleaca motocicleta imaginara a tiganusului cu tot cu topcase-ul tau, atunci sa te tii ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Una calda, de la intalnirea saptamanala a bercenarilor din seara asta: http://www.youtube.com/watch?v=Ow4mkCDXyI4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate