Penetru Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Un tânăr sta de vorbă cu un domn mai în vârstă.- Când mă însor, primul lucru pe care-l voi face va fi să o trimit pe soacră-mea doi ani în vacanţă!- N-ai vrea să te însori cu fiica mea?Un barman era atât de sigur că e cel mai puternic om din zonă încât a pus în bar un afiș cu un pariu permanent: cine poate să mai stoarcă o picatură dintr-o lamâie stoarsă de el primește bautură gratis pe viață. Într-o zi apare un prăpadit slab și cu ochelari și spune:– Aș vrea să încerc și eu!După ce s-au potolit râsetele, barmanul ia o lamâie, o stoarce și i-o dă omului. Acesta o ia, o strânge și mai stoarce cinci picaturi din ea, lasând mută pe toata lumea din bar. Barmanul stupefiat acceptă că a pierdut și il întreaba pe om:– Unde lucrezi? Tai lemne, ridici greutați sau ce faci?– A, nu, sunt contabil la fisc.Un profesor de matematica, observand ca are ceva probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat. Profesorul:– Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!!Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis:– Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati.Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua.Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era „minus pi r patrat”. Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau:– Schimba limitele de integrare!Mergeam cu masina si am observat flash-ul camerei de filmat. Am inteles ca am fost inregistrat pentru depasirea vitezei, desi stiam ca nu am depasit-o. Pentru a ma convinge de asta am inconjurat un cartier si iarasi am trecut pe acolo, cu 20 de km mai incet decat limita prevazuta, dar camera iarasi m-a inregistrat. Parandu-mi-se amuzant am mai trecut asa de inca trei ori pe acolo, de fiecare data filmand cu mobilul bordul masinii pentru a avea proba indubitabila a faptului ca este defecta camera rutiera de inregistrare si deja ma gandeam ca imediat ce imi vine amenda, ii dau in judecata.Dupa doua saptamani, prin posta primesc cinci chitante de amenda pentru ca am mers fara sa am centura de siguranta pusa.I-am dat azi neveste-mii 100 de lei si i-am spus sa iasa diseara si sa nu se intoarca pana cand nu se termina fotbalul.- Dar nici nu trebuia atat de mult…imi zise ea, razand.- Lasa, zic, o sa ai nevoie…Campionatul dureaza cinci saptamani.Doctorul:- Nu-mi place deloc cum aratati.Pacienta:- Ei, doctore, nici dumneata nu esti vreo frumusete!Doi batrani,80 si 87 termina de alergat si se aseaza pe o banca.Cel de 80 se uita mirat la celalalt:- Cum faci sa ai energia asta la 87 de ani?- Pai eu mananc in fiecare dimineata o paine de secara,creste energia si vigoarea cu doamnele.Cel 80 de ani, se duce direct la brutarie.- Doamna, paine de secara aveti?- Da,cate dotiti?- As vrea 5 bucati.- 5?! Vai, pana o sa ajungeti la a 5-a o sa se intareasca deja!- Nu pot sa cred, toata lumea stie de asta in afara de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 rockareala tata https://www.youtube.com/watch?v=QMSWRT6ynhs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Ti se pare ca aia din poza au putza mare? nu stiu ce sa zic..... poate ca e castrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Editat Iunie 13, 2014 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Pisare? Mi-ai invocat imaginea unor c.oaie intr-un mojar de usturoi. Te rog sa nu mai faci lucrul asta. Ce sa-ti fac daca ai imaginatie bogata? Și pensatul sprâncenelor e util. Vezi tu,esti norocos pt ca n-ai o dunga neagra pe frunte in loc de 2 sprancene..Ca atunci sa vezi pensat.Nu intra in discutie metrosexualii care fac cozi la cosmetica mai ceva ca femeile.Una-i igiena alta-i damblageala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Vezi tu,esti norocos pt ca n-ai o dunga neagra pe frunte in loc de 2 sprancene..Ca atunci sa vezi pensat.Nu intra in discutie metrosexualii care fac cozi la cosmetica mai ceva ca femeile.Una-i igiena alta-i damblageala. IMHO - pensatul sprâncenelor arată de c_ăcat oricum, la bărbați Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=400612486746315&set=vb.100003927003763&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 la haer curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Sânteț pă trend vara asta? Recunosc, la Seawolves am sperat sa vad noul trend, din pacate soarta mi-a fost potrivnica ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Asa sunt rocarii >< sper sa-ti revii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 http://www.gandul.info/stiri/redactiile-radio-trinitas-si-trinitas-tv-sfintite-de-patriarhul-daniel-cu-trafaletul-toate-imaginile-in-articol-12766494 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 » Post actualizat in 16 Jun 2014 15:22http://www.gandul.info/stiri/redactiile-radio-trinitas-si-trinitas-tv-sfintite-de-patriarhul-daniel-cu-trafaletul-toate-imaginile-in-articol-12766494 Am impresia ca nu-i cunosti potentialul.. Vezi si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 (editat) hopaaaaa. asta e ursul lu' nea Dan Nastase. Editat Iunie 16, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 CLAR! cel alb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 hopaaaaa. asta e ursul lu' nea Dan Nastase. Nu-l chema Dan Popescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Nu-l chema Dan Popescu? scuze. mereu ii confund. de parca ar fi frati. amandoi au aceiasi importanta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Cam cat de bou' baltii sa fii ... cam cat ??? https://www.facebook.com/photo.php?v=913621681997080 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 » Post actualizat in 16 Jun 2014 15:22 Am impresia ca nu-i cunosti potentialul.. Vezi si aici. "Vopsesti usor, vopsesti cu BOR" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sneyku Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Acum fix 20 de ani, România bătea Columbia la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA. Acum 16 ani i-am julit din nou, în Franța. De atunci așteaptă sud-americanii să se răzbune, dar noi, șmecheri, i-am trimis pe greci în locul nostru. (kmkz.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 1. https://www.facebook.com/photo.php?v=304636413046961&set=vb.173931136117490&type=2&theater 2. http://themetapicture.com/dumb-people-on-the-internet/ 3. https://www.facebook.com/photo.php?v=783898268311747&set=vb.365866913448220&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Ce panarama, mor de ras : (si nu, reactiile nu sunt regizate, ci sunt cat se poate de reale. Doar ca e luat sunetul de la alt clip, o sa il pun si pe ala mai tarziu) Editat Iunie 17, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate