frigider Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 16 - 18 Iunie Program: *un gp cu miza mare pentru mine: daca nu ia mm si sprint si gp demisionez din functia de moderator motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 diiiiiii! Acum 50 minute, frigider a spus: demisionez din functia de moderator motociclism.ro da da... si cand ai fost pus, nu erai pregatit, nu erai pe faza Acum 51 minute, frigider a spus: daca nu ia mm si sprint si gp pai aici are 11 victorii, doar Ago are mai multe! si eu zic ca ar trebui sa faca o figura frumoasa... daca nu, asta e, anul asta nu mai pupa campionatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 17 minute, apriliacluj a spus: diiiiiii! da da... si cand ai fost pus, nu erai pregatit, nu erai pe faza atunci o fost dumniezo' ,pentru o ora (...parca,asa-mi amintesc) da' daca o avut program dă labă dracu ii de vină ☻ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 15, 2023 Autor Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 48 minute, apriliacluj a spus: si eu zic ca ar trebui sa faca o figura frumoasa... daca nu, asta e, anul asta nu mai pupa campionatu' Cam toți se așteaptă la asta naibii. Acum 27 minute, shui a spus: atunci o fost dumniezo' ,pentru o ora (...parca,asa-mi amintesc) da' daca o avut program dă labă dracu ii de vină ☻ O ora? Cerusem pentru o zi eu..sa fac treaba până la capăt. Erau destule conturi de închis..femei cu cont pe motociclism? Nu mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: daca nu, asta e, anul asta nu mai pupa campionatu' Oricum nu are sanse anul asta Si nu stiu de ce nici aici la Sachsen la el "acasa" nu il vad anul asta castigator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, Method a spus: .... nici aici la Sachsen la el "acasa" nu il vad anul asta castigator... we shall see tre sa ma uit la casele de pariuri sa va ce cote are pt victorie, ase ni de curiozitate... *vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 ore, frigider a spus: daca nu ia mm si sprint si gp demisionez din functia de moderator motociclism.ro Incepe să-ți scrii demisia.... Diiiii Marcel Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Cumperi mobra de la frustratii care n-au atins apogeu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 1 oră în urmă, danypop a spus: Diiiii Marcel Diiiiii ciolacu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 ore, frigider a spus: 16 - 18 Iunie Program: *un gp cu miza mare pentru mine: daca nu ia mm si sprint si gp demisionez din functia de moderator motociclism.ro Semneaza demisia in alb, rupe tresele si da jos epoletii de pe acum:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 21 minute, apriliacluj a spus: ciolacu?? A lu' Marchezu' macaragiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 15, 2023 Autor Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 25 minute, Djenavar a spus: Semneaza demisia in alb, rupe tresele si da jos epoletii de pe acum:D haha nu sunt modelator deci e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 https://the-race.com/motogp/marquez-hints-at-honda-deadline-after-very-important-meeting/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 15, 2023 Autor Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 8 ore, danypop a spus: macaragiu' Detaliază că mă intrigă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 9 ore, frigider a spus: Detaliază că mă intrigă Pai asta era/este meseria tatălui lui Marc Márquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Liqui Moly German Grand Prix: Pre-Event Press Conference 1 (Pecco Bagnaia, Marco Bezzecchi, Jorge Martin and Marc Marquez) Liqui Moly German Grand Prix: Pre-Event Press Conference 2 (Brad Binder, Fabio Quartararo and Johann Zarco) Mai nou vad ca lasa conferintele la liber (trebuie doar sa iti faci cont - no pay - pe motogp.com) ...si ca saracul Quarta a trecut oarecum in esalonul 2 ca si interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 16, 2023 Autor Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 27 minute, danypop a spus: Pai asta era/este meseria tatălui lui Marc Márquez F utila informația Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 7 minute, frigider a spus: F utila informația Pentru cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 16, 2023 Autor Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 7 minute, danypop a spus: Pentru cine? pentru fanii moto gp ma-ntreb acum mama lui ce meserie are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Nu știu dacă mai are dar în trecut era bucătăreasă la cantina unei /grădinițe /scoli. Tu ca mare fan MM trebuia sa le știi astea și nu doar astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 (editat) La 15.06.2023 la 8:34, frigider a spus: *un gp cu miza mare pentru mine: daca nu ia mm si sprint si gp demisionez din functia de moderator motociclism.ro Hahaha Nici macar eu nu mai sper la asa ceva. Plus ca sa vedem cum o fi vremea. Legat de discuțiile din topicul precedent. Eu tind sa cred ca Ducati au ramas la fel in anii ăștia, japonezii au stricat de fapt motocicletele lor. Plus ca e posibil sa aiba un șmen cu electronica, magneti marelli, etc Editat Iunie 16, 2023 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 43 minute, B.B. a spus: Eu tind sa cred ca Ducati au ramas la fel in anii ăștia, japonezii au stricat de fapt motocicletele lor. Plus ca e posibil sa aiba un șmen cu electronica, magneti marelli, etc Ducati si Aprilia au progresat enorm in ultimii 2-3 ani.De KTM nu mai zic.Asta in timp ce Yamaha tot reincalzeste acel M1,iar Honda incearca sa progreseze dar lucreaza probabil intr-un mod foarte haotic si fara directie.Chiar si cel al carui fan esti a atras atentia asupra acestui lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 16, 2023 Autor Share Postat Iunie 16, 2023 nu mai am rabdare, o sa ma uit live la Fp1 ca e mai fara miza. vreau sa V A D . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Nu mai exista "Fp1" ci doar fp3. Exista P1 și P2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 16, 2023 Autor Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, danypop a spus: Nu mai exista "Fp1" ci doar fp3. Exista P1 și P2 am intrat in modul "dinozaur". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate