ianachim Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Am pecat la 6.30 pregatit de o TRANSALPINA dar pe autostrada ascultam in casti ca au deschis TF asa ca am cotit spre curtea de arges si bine am facut 14 grade prin padure 12 grade sus la balea ursi de pus” la breloc o gramada asfalt NASPA, pe langa denivelari, plombe sarite este plin de pietris si macinatura de plombe care te fura bine in curbe soare pe vai insa BALEA sub nori motociclsti straini de toate natiile si agregatele IMG_7431.MOV IMG_7430.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 E voie cu scutecu' pe autoband? Pffff... Doar că azi e 21 iunie, n-o fi și vreo mașină a timpului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Salutare, Vrea cineva sa meargă mâine? Plecarea de dimineață, 6:30-7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 (editat) 1 oră în urmă, ENEOS a spus: E voie cu scutecu' pe autoband? Pffff... Doar că azi e 21 iunie, n-o fi și vreo mașină a timpului! am imbatranit … toata ziua am zis ca i 22 doar pe banda de urgenta ca am si roti ajutatoare Editat Iunie 21, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 (editat) Trebuia să pui și tu o poză când dai pufuleți la urși. Editat Iunie 21, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 1 oră în urmă, Geologu a spus: Trebuia să pui și tu o poză când dai pufuleți la urși. am facut o dar mi a ramas mana cu telefonul la ursi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Acum 16 ore, ianachim a spus: ..... au deschis TF .... motociclsti straini de toate natiile si agregatele da, au aratat la stiri, se statea la coada in coloana, se astepta deschiderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Si noi am dat de o namila de urs. Am luat-o prin tunel pe malul stang al lacului Vidraru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 https://youtu.be/pzg463AH4YU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Maine bag și eu tf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Recomand Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 6 hours ago, ianachim said: https://youtu.be/pzg463AH4YU Arata foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Salutare, A fost liber astazi, foarte multi motociclisti straini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 Acum 2 ore, pierrotlefou a spus: Recomand Transalpina corect daca ai timp merita Transalpina eu la 16 eram deja la munca asa ca m am multumit cu TF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 23 ore, pierrotlefou a spus: Recomand Transalpina Cum se prezinta drumul pe TA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, SONYC a spus: Cum se prezinta drumul pe TA? Foarte bine. Doar câteva porțiuni semnalate cu căderi de pietre, asta e diferența față de anul trecut. Azi am avut parte de o experiență unică: la 7AM am plecat din Rânca spre Sebeș și am fost singurul pe TA. Rekomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Oameni răi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 31 minute, Geologu a spus: Oameni răi. Adică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 ore, pierrotlefou a spus: Foarte bine. Doar câteva porțiuni semnalate cu căderi de pietre, asta e diferența față de anul trecut. Azi am avut parte de o experiență unică: la 7AM am plecat din Rânca spre Sebeș și am fost singurul pe TA. Rekomand! Super, multam' fain de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: Adică Adică de-ăia care nu sunt sclavi și își permit să fugă pe TA și TF în timpul săptămânii. Sau, mai rău, au concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 16 minute, Geologu a spus: Adică de-ăia care nu sunt sclavi și își permit să fugă pe TA și TF în timpul săptămânii. Sau, mai rău, au concediu. toti suntem sclavi….unii ai nevoilor….unii ai nevestelor…. unii ai banilor…..unii ai hobbyurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 ore, Geologu a spus: Adică de-ăia care nu sunt sclavi și își permit să fugă pe TA și TF în timpul săptămânii. Sau, mai rău, au concediu. Eh, 2-3 zile de rupt de la gură, merită... Acum 2 ore, ianachim a spus: toti suntem sclavi….unii ai nevoilor….unii ai nevestelor…. unii ai banilor…..unii ai hobbyurilor Chiar și așa.. Acum 3 ore, SONYC a spus: Super, multam' fain de informatie! A votre service :} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate