tourist1 Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Acum 6 ore, Lup69 a spus: Stire preluata: "Honda tocmai ce a prezentat primul motor v3 din lume ... https://www.facebook.com/share/sfrcgvaGzAULWsa1/ Cel mai nou sau primul care se vrea de serie in patru timpi. Atentie la baietii care au descoperit motocicletele ieri si care se vor influenceri azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 https://piataauto.md/Stiri/2024/11/VIDEO-Chinezii-au-lansat-Souo-S2000-o-motocicleta-cu-motor-de-8-cilindri-cu-o-ingienerie-unica-in-lume/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1AiamlozJNEdKtMuHrRH0pHMXOi8WRLm23Y5YCwyAfKortrkmgQsewtNc_aem_QkIkEISrmkhkf8GNqbdFJg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 51 minutes ago, Lucian_M said: https://piataauto.md/Stiri/2024/11/VIDEO-Chinezii-au-lansat-Souo-S2000-o-motocicleta-cu-motor-de-8-cilindri-cu-o-ingienerie-unica-in-lume/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1AiamlozJNEdKtMuHrRH0pHMXOi8WRLm23Y5YCwyAfKortrkmgQsewtNc_aem_QkIkEISrmkhkf8GNqbdFJg Cei de la .md au preluat destul de tarziu o stire din primavara, si am impresia ca undeva pe aici am citit ceva despre autobuzul asta chinezesc. Personal as vrea sa il vad si eventual sa il testez, mie imi plac autobuzele astea, dar sunt curios daca asa ceva ar patrunde pe piata europeana (emisii!!), si cred ca va fi foarte scump...deja ce e acum pe piata necesita macar un rinichi pentru una noua, (Honda sau BMW, intrucat ceilalti producatori nu mai investesc in grand tourer-uri), desi se pare ca dpdv calitate nu mai sunt la nivelul de altadata. https://www.cycleworld.com/motorcycle-news/gwm-souo-flat-eight-tourer-revealed/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 (editat) Ce părere aveți de noul Yamaha Tracer GT + ? - pret (nu am gasit un pret final), ciclistica, noua transmisie Y-AMT, suspensii Precizez că nu am testat acest model nici modele anterioare Urmăresc să achiziționez un touring in viitorul apropiat De scooter m-am cam saturat (pt oras este bun) dar pt ture de 100 - 350 km imi rupe spatele, putere limitată etc. Oricum trebuie sa fac un drive test pentru a-mi face o idee; Editat Noiembrie 7 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 7 Autor Share Postat Noiembrie 7 Acum 4 minute, sprike a spus: Ce părere aveți de noul Yamaha Tracer GT + ? - pret (nu am gasit un pret final), ciclistica, noua transmisie Y-AMT, suspensii Precizez că nu am testat acest model nici modele anterioare Urmăresc să achiziționez un touring in viitorul apropiat De scooter m-am cam saturat (pt oras este bun) dar pt ture de 100 - 350 km imi rupe spatele, putere limitată etc. Cel mai bine va trebui sa aștepți să te dai pe ea sa vezi cum e. Acum pe MT09 unde au testat Y-AMT sunt unii care se plângeau că schimba cam brusc, că smucește. Mie nu-mi place cum arata, in rest nu are prea multe minusuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Astept să apară unitățile de test; Am să testez și varianta cu transmisie manuală Mă gândesc la varianta de transmisie Y-AMT mai mult pt lenea de mai schimba treptele de viteză Nu s-a laut in calcul ca transmisa la roata sa fie pe cardan - lanțul mamii lui (intreținerea aferentă, etc..) Faci un motor aproape complet la un pret care nu este chiar mic si este pe lant - (nemultumit la acest capitol) Acum 3 ore, LionEl a spus: Cel mai bine va trebui sa aștepți să te dai pe ea sa vezi cum e. Acum pe MT09 unde au testat Y-AMT sunt unii care se plângeau că schimba cam brusc, că smucește. Mie nu-mi place cum arata, in rest nu are prea multe minusuri. Yes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 8 Autor Share Postat Noiembrie 8 Acum 6 ore, sprike a spus: Nu s-a laut in calcul ca transmisa la roata sa fie pe cardan - lanțul mamii lui (intreținerea aferentă, etc..) Faci un motor aproape complet la un pret care nu este chiar mic si este pe lant - (nemultumit la acest capitol) Yes Nu vezi că toți japonezii fac la fel? Au tehnologia, au posibilitatea dar refuza sa pună altceva in afara de lanț - probabil pentru că e mai ușor de pus și pentru costuri. Și Tracer, si Versys si NT1100 aceeași poveste - le facem tourere și le lăsăm pe lanț. Da știu nu e mare scofala dar e mult mai relaxant pe cardan sau pe curea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Dacă ai un ungător bun, te cam doare undeva de lanț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate