kaiten Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Pe la inceputul anului m-am asternut la un drum de aprimativ 5k km prin Romania si Turcia. Plecat fara un plan prea detaliat, in episodul de mai jos este bucata Bucuresti - Edirne via Baia Mare. Motocicleta cu care am plecat a fost o Honda CRF 300L. Ca deobicei, am filmat toata treaba, mai jos este primul episod al seriei. Voi adauga episoade noi pe masura ce le editez, sper sa va placa. PS: este prima oara cand editez video-uri in stilul asta, sunt curios cum vi se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Hai noroc! Imi place stilul de editat. Abonat.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Este prima data cand vad un episod mai lung de trei-cinci minute de calatorii moto, cap-coada, de pe acest site! Frumos, bine editat si...bravo, ai surprins esentialul! Astept episodu' urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Octombrie 15, 2023 Share Postat Octombrie 15, 2023 Salutare, foarte misto episodul si astept continuarea.Abonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Octombrie 15, 2023 Autor Share Postat Octombrie 15, 2023 Va multumesc tuturor pentru comentarii, deci ramane formatul sa inteleg ma apuc de urmatorul episod, sper sa imi iasa o cadenta de un episod la fiecare 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Inceputul, fix genul meu de umor :)) "i think he has prepared thoroughly... stai ca am uitat cheia". Finalul, fix deloc pe placul meu, eu m-am saturat sa aud intrebarea aia cu preotul, vine la pachet cu barba lunga. Keep 'em coming, e ce trebuie, subscribed eram deja. PS. au fost forta gentile enduristan anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Noiembrie 3, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2023 Salutare, In episodul acesta plecam din Edirne și am ajungem în Izmir, trecând pe podul "Çanakkale 1915". Au fost niste zile superbe, cu multe peisaje frumoase și PUTIN somn, dar multe amintiri! Iată linkul către ultimul episod - Dacă vă place și vreți să vedeți mai mult, abonați-vă la canal. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Noiembrie 15, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2023 Povestea continua dupa o noapte foarte, foarte scurta... incepem cu niste golaneala pe coclauri ca sa terminam in stil mai pe cultura, asa :)) V-am spus cat imi plac cateii? O sa vedeti ca si ei ma plac... toti cei 15 sau cati erau in parcarea scaldata de semiluna turceasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 15, 2023 Share Postat Noiembrie 15, 2023 BRAVO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 13, 2023 Autor Share Postat Decembrie 13, 2023 Ultimul episod, de data asta si cu o nefacuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Decembrie 13, 2023 Share Postat Decembrie 13, 2023 La fix, că le Netflix oricum nu intru :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Iulie 25 Autor Share Postat Iulie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum mi-am dat seama ca iti urmaresc canalul de YouTube. Cand mai faci ture din astea…daca ai chef de companie da-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 26 Share Postat Iulie 26 Misto! Dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat August 8 Autor Share Postat August 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat August 8 Share Postat August 8 Si eu iti urmaresc canalul de Youtube. Frumoase si intereseante aventurile. Imi place si voice overul cum este pus (mi-ar fi palcut sa fie totusi mai mult "reality in limba romana" si mai putina povestire din off - pentru ca asta departeaza putin privitorul de personajul principal, adica de tine). La cat mai multe calatorii pe care sa le impartasesti si cu noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat August 8 Share Postat August 8 4 hours ago, mony said: Imi place si voice overul cum este pus (mi-ar fi palcut sa fie totusi mai mult "reality in limba romana" si mai putina povestire din off - pentru ca asta departeaza putin privitorul de personajul principal, adica de tine). Lasa bre munca , nu o mai aduce si pe forum ...mai bine ia scuterul si mai da o tura din aia faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat August 8 Autor Share Postat August 8 Multumesc ca v-ati uitat si mai ales pentru feedback! Pe vremea asta, maine, o sa plecam intr-o noua calatorie Sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat August 11 Share Postat August 11 Calatorie frumoasa, plina de locuri minunate si de oameni frumosi. Astept cu mare interes povestirile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate