Bucsa Denis Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Salut, este o posibilitate de a reda strălucire oglindei din far cu un spray sau ceva? Farul este de pe un yamaha yzf r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 6 minutes ago, Bucsa Denis said: Salut, este o posibilitate de a reda strălucire oglindei din far cu un spray sau ceva? Farul este de pe un yamaha yzf r125 Sunt produse pe piață care pot face asta, cu varii grade de succes. Stardust Go Chrome este un exemplu. Nu am încercat, nu garantez rezultate. Nu sunt însă convins că merită, fiind ceva de muncă: dezasamblat farul, curățat bine cromul vechi, aplicat cel nou. Personal aș cumpăra un far de pe aliexpress care costă cam cât produsul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 14 minute, Bucsa Denis a spus: Salut, este o posibilitate de a reda strălucire oglindei din far cu un spray sau ceva? Farul este de pe un yamaha yzf r125 Oglinzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Da, se poate, insa trebuie destul de multa munca, cel mai important este sa poti dezlipi geamul/plasticul de elementul de far in conditii optime, fara zgarieturi sau crapaturi. Daca ai la indemana si un kit de polishare ptr far, rezultatul poate fi spectaculos, bineinteles daca iti reuseste faza cu aspectul de oglinda al elementului de far... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 14 minute, Lup69 a spus: Da, se poate Vreau să văd și eu un far cu oglinda "recondiționată" cu spray-ul! Preferabil în funcțiune și pe întuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Pentru stop frână, semnalizări - mai merge, dar nu știu cum rezistă într-un far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Se foloseste folie de aluminiu de la supermarket, iese o carpeala acceptabila. Si ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Ce vă mai place shaorma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Nimic nu știți, cu lunar se vopsește: https://www.dedeman.ro/ro/vopsea-termorezistenta-plite-usi-fonta/p/2021433 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 5, 2023 Admin Share Postat Noiembrie 5, 2023 Salut, Pune o poză în detaliu cu farul respectiv. Am pe cineva care vopsește oglinzi faruri auto cu o vopsea cromată americană și ies chiar bine. Poate te poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucsa Denis Postat Noiembrie 5, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 4 minute, l.u.v a spus: Salut, Pune o poză în detaliu cu farul respectiv. Am pe cineva care vopsește oglinzi faruri auto cu o vopsea cromată americană și ies chiar bine. Poate te poate ajuta. Problema este la cel din drapta angel eyes vine schimbat oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 6, 2023 Admin Share Postat Noiembrie 6, 2023 Salut, Sună-l din partea mea, Luigi de pe grupul pasionaților Mercedes W211, pe Sebastian Tămaș - 0773 989 545 Bihor. I-am trimis mesaj, băiatul așteaptă să-l suni. Arată-i pozele și vezi poate te ajută cu problema ta. El recondiționează foarte bine faruri de Mercedes și are prețuri de bun simț. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate