PzKpfW Postat Ianuarie 16 Share Postat Ianuarie 16 Prima prezentare din 2024 - Sam Lowes vine din Moto2, dar rămâne la Marc VDS Racing. Mâine prezentarea ROKIT BMW Motorrad cu Michael van der Mark și Toprak Razgatlıoğlu. Apoi Aruba.it Ducati pe 22/01, Pata Prometeon Yamaha pe 28/01 și Kawasaki Racing Team pe 08/02. Sezonul începe pe 23/02 la Phillip Island. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Sezonul începe pe 23/02 la Phillip Island. Hai ca nu mai e mult Diiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Sunt curios cat o sa fie biletele la etapa din Ungaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Sunt curios ce.i mai fac la motor ,,amarutului,, de la Ducati ca sa nu castige Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 17 Autor Share Postat Ianuarie 17 1 hour ago, Djenavar said: Sunt curios ce.i mai fac la motor ,,amarutului,, de la Ducati ca sa nu castige Greutate minimă pilot + motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Ii mai adauga 10, 20 kg de plumb, pe codita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 (editat) Urate aripioare au pus pe ele. Editat Ianuarie 17 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 Oribil arată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 utile pe strada, cand ninge se fac plug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 18 Autor Share Postat Ianuarie 18 12 hours ago, damager said: Urate aripioare au pus pe ele. Sunt la fel ca anul trecut (nu au omologat vreun model/evoluție nouă pentru 2024). Par mai mari datorită unghiului și a faptului că la Bonovo sunt albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Sunt la fel ca anul trecut (nu au omologat vreun model/evoluție nouă pentru 2024). Par mai mari datorită unghiului și a faptului că la Bonovo sunt albe. Asa e..tot urate sunt..iar pozele alea, parca sunt facute de un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 19 Autor Share Postat Ianuarie 19 BMW par să fie serioși cu investiția în WSBK, practic pentru prima dată de când au intrat în competiție. Buget mare, venirea lui Razgatlıoğlu, acum angajarea lui Smith și Guintoli ca piloți de teste. Sunt mulți bani acolo. Având în vedere mijloacele, ar trebui să devină principalii contracandidați ai cuplului Bautista-Ducati, apoi din 2025 (când cel mai probabil Álvaro se va retrage) poate chiar favoriți. 10 minutes ago, PzKpfW said: apoi din 2025 (când cel mai probabil Álvaro se va retrage) poate chiar favoriți. L.E. - se pare că la asta se gândește și Toprak: Toprak Razgatlıoğlu Ich will für diese Leute die Meisterschaft gewinnen. Das klappt 2024 vielleicht noch nicht, aber dann 2025. Iar despărțirea de Yamaha se pare că a fost cam urâtă: Toprak Razgatlıoğlu Es ist nicht nett, dass mich Yamaha für den Test gesperrt hat. Wir haben zusammen die Meisterschaft gewonnen und trotzdem haben sie meinen ersten Test verhindert. Das hatte zur Folge, dass ich im Dezember bei schwierigen Bedingungen testen musste. Doch ich werde dieses Verhalten von Yamaha nicht vergessen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 Acum 15 ore, PzKpfW a spus: BMW par să fie serioși cu investiția în WSBK, practic pentru prima dată de când au intrat în competiție. Buget mare, venirea lui Razgatlıoğlu, acum angajarea lui Smith și Guintoli ca piloți de teste. Sunt mulți bani acolo. Având în vedere mijloacele, ar trebui să devină principalii contracandidați ai cuplului Bautista-Ducati, apoi din 2025 (când cel mai probabil Álvaro se va retrage) poate chiar favoriți. L.E. - se pare că la asta se gândește și Toprak: Iar despărțirea de Yamaha se pare că a fost cam urâtă: Din declaratiile celor de la Yamaha, conditia ca sa poata sa testeze a fost sa nu faca o comparatie intre mobre in presa. Tind sa cred ca nu a fost asa, pentru ca oricum nu a facut nici o comparatie, nici in decembrie. Cred ca pur si simplu cei de la Yamaha nu au vrut sa-l lase...specific Yamaha, s-a mai intamplat si in MotoGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 Cel mai mizer constructor din competițiile astea e...... yamakaaaaa. In prima faza am crezut ca e vorba doar de echipa(motogp) dar vad ca, cam pe oriunde ăștia s un fel de Jiji becali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 22 Autor Share Postat Ianuarie 22 Prezentarea Ducati. Motocicleta este aceeași ca anul trecut, un pilot s-a schimbat (Nicolò Bulega), un sponsor nou a venit (Monster Energy). Văd și câteva detalii noi, cum ar fi aripioarele de răcire pe discurile față și placa de pe pinionul spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 mama cati de 1 in prima poza :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 Bautista se pare că se simte mai bine, dar nu știe clar încă dacă va fi afectat fizic de problema pe care a avut-o la sfârșitul anului trecut (și în cursa de MotoGP de la Sepang). Trebuie să aștepte testele. Se mai clarifică puțin despărțirea dintre Razgatlıoğlu și Yamaha: se pare că japonezii i-ar fi permis inițial să testeze cu BMW mai devreme, dar ar fi pus condiții. Se vorbește despre interdicția de a face comparații publice între M1000RR și R1 timp de 2 ani sau/și posibilitatea de a testa, fără sponsori. Oricum ar fi, cam urât din partea celor de la Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Acum 40 minute, PzKpfW a spus: interdicția de a face comparații publice între M1000RR și R1 timp de 2 ani la momentul plecarii yama era probabil peste bmw nu au sens astea pt mine dar cine sunt eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Pentru wsbk nu ai vreun cronometru frij'dere? Pentru începutul sezonului evident. Restul nu contează, prezentări echipe, teste, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Acum 22 minute, danypop a spus: Pentru wsbk nu ai vreun cronometru frij'dere? Pentru începutul sezonului evident. Restul nu contează, prezentări echipe, teste, etc mmm am tot incercat sa ma uit la wsbk dar o fac doar cand nu e weekend de gp. e ceva cu care nu fac clic. daca vrei sa faci un bine comunitatii intri aici si iti faci unul: tickcounter.com eu deja sunt stresat ca am grija de crono pt test GP din 6 feb. toate resursele se duc acolo.. apropo de stres nici nu mai stiu daca am pus pt ziua de azi, cred ca da, tre sa caut. e greu, crede-ma. o povara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Exact o luna pana la începutul sezonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 La WSBK încep testele mâine, nu e nevoie de cronometru. Cam toată lumea prezentă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Acum 11 ore, frigider a spus: eu deja sunt stresat ca am grija de crono pt test GP din 6 feb. toate resursele se duc acolo.. (...) e greu, crede-ma. o povara. Ai grijă, să nu bei rece când ești transpirat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Rezultate provizorii.... nu ai relevanta, sunt inca departe de timpii de referinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Abia astept sa-l vad pe Danone cum se prezinta dupa pauza indelungata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate