Penetru Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Există un anumit topic care-ţi simte lipsa mai mult decât celelalte. Drumuri line pe acolo, moş stricat (ca mine) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 12 Moderatori Share Postat Februarie 12 Nu numai topicul ii simte lipsa... Odihneste-te tataie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12 Admin Share Postat Februarie 12 Ce trece vremea!! Ne luăm cu treburi, anii trec și ne vine rândul fiecăruia. Important este să fim buni, să iubim și să savurăm fiecare minut care ne este dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 M-am contrat cu nea’ Ivan pe unde am apucat, insa ursuz asa cum era el, era de al nostru iar lispa lui e simtita printre forumisti. Sa ii fie odihna buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 zboara timpul.... sa se odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Timpul ne fură prietenii dragi, însă niciodată amintirea lor. Dumnezeu să-l odihnească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 12 Moderatori Share Postat Februarie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Postarile lui inca sunt pe forum, cumva ne mai intersectam cu parerile, actiunile lui ... Nu stiu cat de prezent mai este in viata cunoscutilor, rudelor lui, aici e mereu... Si fara sarcasm, fara ironie, franc, aici este prezent oricand...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dpmdv este prezentă amintirea lui și forumul nu mai e la fel... Plecarea lui Ivan dintre noi m-a afectat profund și m-a schimbat abordarea vieții. Odihnească-se în pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Dor imi este de omul asta.. Am o filmare pe care mi-a trimis-o pe Whatsapp, mi-a zis sa ma uit cand am timp si apoi sa o sterg, ca e doar o prosteala de a lui. Nu o voi sterge niciodata! Odihneste-te in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate