Jump to content

12. Gran Premio GoPro de Aragon

ioio_viola
 Share

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce mi se pare incredibil e ca moto lui peco ramane pe roti pana in ultimul moment cand Peco e dat jos de pe ea de moto lui AM.

al doilea clip, secunda 40.

ma gandesc ca putea s-o salveze daca nu se imbarligau asa rau.

Acum 23 minute, danypop a spus:

Frigidereee, stai cuminte cu amatorii tai că mai bine stie luPULEțul de Brasov ce a fost acolo 🙂

e normal sa fie si oameni care sa fie nemultumiti.

pariu ca sunt si piloti / alti experti care arata cu degetul spre AM / Peco.

dar mai ales multi spectatori.

Edited by frigider

sintetizand:

“Ducati needs to step in front of that and say: ‘OK, here's your title challengers. Here are the guys that can win the championship. If you're not one of them, do not race them hard’.

..... it's the nightmare situation [for Ducati] with Martin leading the championship. They can't really let Martin go to Aprilia with the number one plate..... 

Acum 2 minute, frigider a spus:

e oarecum de bun simt sa nu faci manevre hazardate sa perturbi oamenii cu sanse.

asta nu inseamna sa nu ii depasesti.

Niciodată nu e ok sa faci manevre hazardate si cu NIMENI, indiferent de pilot si de locul acestuia in campionat.

In alta ordine de idei nu vad relevanta ordinelor in situatia de față cand primii 4 din clasament sunt piloti ducati, deci titlul 99% merge la ducati. Parca asa ziceau anul trecut ca si Martin e pilotul lor si ca avea sustinerea lor in lupta pentru titlu. Are sens sa-l "ajuti" pe unul de la ducati in cazul in care lupta pentru titlu e cu pilot/piloti de la alti constructori. 

Acum 53 minute, danypop a spus:

Niciodată nu e ok sa faci manevre hazardate si cu NIMENI, indiferent de pilot si de locul acestuia in campionat.

In alta ordine de idei nu vad relevanta ordinelor in situatia de față cand primii 4 din clasament sunt piloti ducati, deci titlul 99% merge la ducati. Parca asa ziceau anul trecut ca si Martin e pilotul lor si ca avea sustinerea lor in lupta pentru titlu. Are sens sa-l "ajuti" pe unul de la ducati in cazul in care lupta pentru titlu e cu pilot/piloti de la alti constructori. 

3 din 4 ca JM pleacă 

Acum 9 ore, frigider a spus:

:crack:

Vorbe goale.
L a dat jos intenționat. :D

Nici măcar vorbe, cuvinte.

Asta stim cu totii dar na, spiritul corporatist nu te lasa sa vb cum este cazul ca ajungi paria😁

Acum 3 ore, bogdan p a spus:

titlul trebuie sa mearga in spania(2024)  vs  titlul trebuie sa ramana in spania (2015)

buna asta! :) :)

Acum 40 minute, frigider a spus:

De ce tre sa meargă în Spania? Ce mi scapă?

ca MM e iarasi "arbitru" intre un italian si un spaniol, fix cum a fost si in 2015 :) :)

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

ca MM e iarasi "arbitru" intre un italian si un spaniol, fix cum a fost si in 2015 :) :)

ahahaha

hmmm si oare MM sa-l ajute pe JM?

nu se stie niciodata daca ajunge titlul in mainile lui, la modu sa decida el.

el inca se lupta, ca doara mai are sanse matematice la titlu

sunt convins ca in sinea lui, nu a renuntat !

70 de puncte cu vreo 8 curse ramase, si 37 puncte per weekend, nu e chiar un handicap insurmontabil

dar cand (si daca) matematic va fi iesti din cursa pt titlu, poate favoriza sau defavoriza pe X sau Y, prin comportamentul sau in cursa, nu??

Acum 22 minute, frigider a spus:

.... si oare MM sa-l ajute pe JM?

asa ceva a declarat si anul trecut ca e mai mult prieten cu JM decat cu Pecco

Am reușit astăzi să vizionez înregistrarea cursei. Clar lui mm i-au dat un GP24 la etapa asta, prea s-a dus în față de nebun! 😜

Până la urmă cum comentați incidentul dintre AM și FB? Cam puțină "cerneală" pe tema asta, v-ați flaușat complet...

Acum 52 minute, ENEOS a spus:

Până la urmă cum comentați incidentul dintre AM și FB? Cam puțină "cerneală" pe tema asta, v-ați flaușat complet...

Puțină dar adâncă :laugh:
N-auzi ca l a dat jos intenționat?
Ma întreb totuși de ce nu l a dat jos și în sprint, acolo nu l acuza nimeni de nimic, dar hei.

In conferinta de azi s a mai vb de incident.
O sa apară înregistrate pe gp.com