Jump to content

12. Gran Premio GoPro de Aragon

ioio_viola
 Share

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 36 minute, danypop a spus:

După cum ziceam...bate câmpii.Dar bravo lui ca si-a cerut scuze.

Normal ca le-a dat la mulți de aici cu mania persecuției apa la moară,dar acum când și-a "luat" declaratia înapoi i-a lasat pe tifosi în aer :D

De multe ori vorbește fără sa gândească dar e f ok ca după aceea realizează și are puterea sa își recunoască greșeala. :ok:

Hai cu Missano

Acum 23 minute, Method a spus:

f ok ca după aceea realizează și are puterea sa își recunoască greșeala. :ok::D

Nu e f ok deloc, nici macar ok nu e! Cuvintele odata aruncate nu le mai poti lua inapoi. Au navalit gunoaiele galbene pe site-ul celor de la Gresinii de au fost nevoiti sa stearga toate postarile din weekendul de cursa ca sa scape de mizerabili. Pana si pe Fausto l-au luat la injurat, sa nu mai zic de Nadia. 🤦‍♂️

Saracul, face ce face, mai zice ceva de galben, l-or fi batut unii (pe buna dreptate, cu siguranta) cand era mai mic si aveau aia tricouri galbene pe ei :D 

Bineinteles ca si-a cerut scuze, probabil cineva i-a dat una dupa ceafa, in corporatie nu-ti speli rufele in public, mai ales in una listata la bursa. Se face el mare si la un moment dat poate (dar nu sunt convins ca e capabil) va invata cum e cu tinutul pliscului si cu raspunsurile diplomate.

@frigider: nu cred ca era vb de “a vrut sa-l dea jos neaparat” cat despre “atunci cand a realizat ca impactul e iminent, nu a luat mana din gaz”. E o diferenta si cu siguranta o sesizezi (spre deosebire de unii care au cosmaruri galbene si freudian slips in care scriu cu majuscule care sunt dorintele lor ascunse)

Acum 11 ore, danypop a spus:

cacanarul AM nu intentionat a intrat in Pecco ci din prostie

PS. MAI USOR CU PIANU' PE SCARI!

din declaratia lui Pecco am ajuns la concluzia asta

(Pecco a declarat ca-i pare rau ca a zis ca AM a intrat intentionat in el. In rest tot e suparat pe AM, mai ales ca a vazut telemetria. Concluzie: AM nu intentionat a provocat accidentul, ci din prostie. Simplu.)

tu la ce concluzie ai ajuns??

ia uimeste-ma!

Acum 7 minute, apriliacluj a spus:

tu la ce concluzie ai ajuns??

ia uimeste-ma!

Concluzia mea a fost cea data de direcția de cursa! Acum ca vina a fost cu 5% mai mult a unuia, da, e posibil insa sa acuzi omu de tentativa de omor.... judeca tu. Dar așază-te stramb si judeca drept...