3.14 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Salve ! Mno ...mi-as dori sa fac acilea un topic cu si despre un chinez de care eu is destul de incantat . Inca nu am terminat nici macar rodajul ...dar m-am plimbat oleaca , si spre surprinderea mea am prins atat asfalt de capitala , cat si nisip/macadam/pamant . Cu skilul meu de gasca impaiata ....ma declar multumit ....chiar daca mi-e dor de un 4 in linie .... Fiabilitate ....la anu pe vremea asta ...pana atunci apa , paie .si ....ce mai era ? O sa las cateva pozne cand o sa ma descurc cu telefonul .... Puristii e bine veniti ....ca si ei e uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Sa o stăpânești sănătos și fara evenimente. Foarte multi sunt incantati de jucăria asta și numai cuvinte de lauda au la adresa ei. Am 2 prieteni care s-au dat cu ele și vor să își ia ca a 2-a moto. Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Septembrie 1 Autor Share Postat Septembrie 1 31 minutes ago, LionEl said: Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta Saracii ...sa bucura de orice nu intra in service 2 luni consecutiv :)) ( glumesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare. Sa fie cu multi si fericiti kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 6 hours ago, Kristian said: Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare. Sa fie cu multi si fericiti kilometri. Multzam fain ! 6 hours ago, ENEOS said: Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni. Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Ăia în showroom s-au și până să ți-o dea ție să te beshi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 La design jos pălăria, mie îmi place! Km mulți pe unde îți dorești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 1 oră în urmă, 3.14 a spus: Multzam fain ! Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :))))) Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme. Plus că trebuie să-și facă renume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 Salut, l-ai și găsit undeva la test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Septembrie 6 Autor Share Postat Septembrie 6 (editat) Am mers pe incredere .... Editat Septembrie 6 de 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Septembrie 14 Autor Share Postat Septembrie 14 Mno...intrat si primul up-date .... N-am remarcat decat litrometrul mai precis parca ....greu de spus . In 2 saptamani max fac si prima revizie .....deh ...lipsa de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Pfoai si eu care ma asteptam deja sa faci revizia de 5k sa dai niște impresii/opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Septembrie 15 Autor Share Postat Septembrie 15 10 hours ago, LionEl said: Pfoai si eu care ma asteptam ........ sa dai niște impresii/opinii Nu am crashbar deloc ...si nici tehnica necesara sa ma avant fara sa o vars ....mai astept . Deocamdata ...doar ma fatzai cand am nevoie ....Cand prind timp liber ...dorm :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 La 02.09.2024 la 23:33, LionEl a spus: Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme. Plus că trebuie să-și facă renume. Sper sa reuseaca Cfmoto si cu motocicletele. Cu atv-urile au reusit, sunt posesor de atv de la ei de 4 ani, jos cu palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 7 Autor Share Postat Octombrie 7 Mno ...azi am facut si prima revizie de pana in 1k de km . Schimbat oloi + filtru , spalat lant + uns , dat 2 gauri in cadru ca sa se scurga apa ( in urma unui recall )....cca 30 -45 min - 600 lei . Ce n-am inteles ....ok ...gaurit , scurs apa , uscat cu presiune ....dat cu carmaz sa nu pape ruginolul ...dar de ce nu se astupa gaura pe unde intra apa cand speli saracia ! ....nu inteleg....o sa caut 2 doape de jidvei sa le infig acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 La 07.10.2024 la 10:16, 3.14 a spus: dat 2 gauri in cadru ca sa se scurga apa Mai tare ca la cardanu' de bmw! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 La 07.10.2024 la 10:16, 3.14 a spus: Mno ...azi am facut si prima revizie de pana in 1k de km . Schimbat oloi + filtru , spalat lant + uns , dat 2 gauri in cadru ca sa se scurga apa ( in urma unui recall )....cca 30 -45 min - 600 lei . Ce n-am inteles ....ok ...gaurit , scurs apa , uscat cu presiune ....dat cu carmaz sa nu pape ruginolul ...dar de ce nu se astupa gaura pe unde intra apa cand speli saracia ! ....nu inteleg....o sa caut 2 doape de jidvei sa le infig acolo . ca sa aibe pe unde sa se scurga si data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 12 Autor Share Postat Octombrie 12 On 10/11/2024 at 1:37 PM, ENEOS said: Mai tare ca la cardanu' de bmw! Bai Grinch ...nu-i frumos sa razi de necazu' crestinului ....pffff On 10/11/2024 at 3:28 PM, Cavaleru said: ca sa aibe pe unde sa se scurga si data viitoare Io intrebam de ce nu le astupa pe alea pe unde intra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 12 Share Postat Octombrie 12 (editat) Acum 3 ore, 3.14 a spus: nu-i frumos sa razi de necazu' crestinului .... Credeam că ești fericit, doar ți-au ușurat-o (material îndepărtat + H²O eliminat) și o să fugă mai tare + consume mai puțin! Și ai o gaură în + față de bmw. Bonus nu se rupe cadrul, pe principiul avionului made in Israel. Care la rândul lui e bazat pe hârtia igienică made in Ro care nu se rupe niciodată pe unde are gaurile. Acum 3 ore, 3.14 a spus: Io intrebam de ce nu le astupa pe alea pe unde intra ! Costă să adaugi material, e mai ieftin să scoți! Editat Octombrie 12 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 12 Autor Share Postat Octombrie 12 2 hours ago, ENEOS said: Costă să adaugi material, e mai ieftin să scoți! La matale in ograda nu s-o auzit de doape de cauciuc ?.... la chinez vaz ca nu ... In alta ordine de idei ...is fericit man ...ca mos Craciun ....asa de fericit is ...de ce sa nu fiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 12 Share Postat Octombrie 12 Acum 36 minute, 3.14 a spus: La matale in ograda nu s-o auzit de doape de cauciuc ? Decât de doape de coor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 13 Autor Share Postat Octombrie 13 Sa le porti sanatos ! ...la cat timp le schimbi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate