SONYC Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Sambata, ora 06.00 - OMV Nicolae Grigorescu nr. 2 -> punct de intalnire Ritmul va fi unul sustinut, km aprox: 740 -> ruta e mai ocolitoare, nu e pe de-a dreptul, de aici si numarul de km N-am insistat cu analiza drumului, dar la o scurta privire exista cu siguranta si portiuni mai putin bune, aka fara asfalt ori cu gropi -> a se nota Daca intereseaza pe cineva, imi da de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 la 06.00 inca e noapte.... drumuri bune si distractie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Vezi ca sunt vreo 4 grade la ora aia Sambata, nu va fi mare placere de motociclit pana la 12:00 mai ales prin zonele de deal/munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 azi dimineata la ora 6, aveam ghiata pe parbriz, ai/aveti mare grija, asfaltul este rece si parca are si o mazga pe el. departe gandul de mine sa te descurajez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Se descurca omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 7 ore, ulei_moto a spus: azi dimineata la ora 6, aveam ghiata pe parbriz, ai/aveti mare grija, asfaltul este rece si parca are si o mazga pe el. departe gandul de mine sa te descurajez. Dar unde stai colegu’? Cu minima de 4 grade tu ai gheata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Azi dimineață la 8, undeva în județul Arad: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 1 oră în urmă, Pandy a spus: Cu minima de 4 grade tu ai gheata? Fix la +4°C mașinile te avertizează pe bord de posibilitatea de a se forma polei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 azi dim pe autostrada la 8.45 arata pe bord 3-4 grade la 130 km/h sus pe langa vidraru 6 grade sus la balea 12 grade la 13.30 asfat usca fara crusta de gheata insa pune manusi incalzite ca sa te bucuri de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Hai ca am testat. Daca esti echipat corespunzator si te mai ajuta si motocicleta nu vei avea probleme. La 6:30 erau 8 grade in Bucuresti, dar pe drum, pana sa rasara soarele, am avut momente si cu 2 grade, cam scarbos. In rest au fost intre 7-15 grade. Perioada pranzului este chiar decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 49 minute, Pandy a spus: La 6:30 erau 8 grade in Bucuresti, Poate în centru, între betoane, că la mine în curte erau 3.5° la ora aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Pai la padurea de la dvs ....cred si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Poate în centru, între betoane, că la mine în curte erau 3.5° la ora aia! Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 (editat) La 18.10.2024 la 15:57, Pandy a spus: Dar unde stai colegu’? 1 decembrie, Ilfov de regula intre Bucuresti si periferie, cel putin pe sud, este o diferenta de 2, 3 maxim 4 grade, vara/iarna. iar vineri, cand am plecat la 5:55 de acasa, erau 0 grade. Editat Octombrie 21 de ulei_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Si? Cum a fost tura? A fost frig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Acum 8 ore, popp a spus: Si? Cum a fost tura? A fost frig? inca se dezgheata in cada cu sare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate