Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

• Răspunsuri 209
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 3 ore, Method a spus:

Nu e exclus,foarte posibil.

Ca sa vad 2 maturi cum plang :bounce:

Ma da ce te-ai ofuscat😂😂😂😂😂

mie imi place sa cred ca o sa fie bataie. Am voie? Sau tre sa am tupeu sa zic ca va castiga MM sau altu.  Ca sa ce? Daca iese sa ma bat cu pumnii in piept... am avut dreptate☺️. N-are legatura.... daca ar fi dupa mine as vrea la anu sa castige Acosta. Ca mi-as lua si eu ktm☺️. Tocmai au scos un super model de ssp.

De unde  plm sa stiu cine va castiga. Poate cade MM si isi beleste iar ochiul si atunci pa campionat. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e cred ca Peco nu va mai repeta greselile din sezonul asta si vom avea un campionat pe cinste cu MM, eu sper ca JM sa faca din (cuvant urat) bici si sa duca aprilia aia dincolo de unde a reusit AE anu trecut.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, B.B. a spus:

p.s. @Method iti trebuie al naibii tupeu si gambling instinct sa pariezi pe MM la anul!! :crack:

Ahahah,exact,exact :D

Probabil va avea cota ca Schumacher in anii de glorie - 1.2 sau ceva.

Acum 1 oră, Ovidiu M a spus:

FB_IMG_1731599739963.jpg

Oooo...hai ca i-a bagat mortul in casa Pecco :rusinica:

Ei,acuma pe unde scoate camasa JM ?

Acum 1 oră, B.B. a spus:

JM trebuia sa scrie: "He should make many photos with it and store it properly because it will be his last one!"

Oooo,dura asta.Dar da...sad but true :bounce:

Acum 56 minute, damager a spus:

Ma da ce te-ai ofuscat😂😂😂😂😂

mie imi place sa cred ca o sa fie bataie. Am voie? Sau tre sa am tupeu sa zic ca va castiga MM sau altu.  Ca sa ce? Daca iese sa ma bat cu pumnii in piept... am avut dreptate☺️. N-are legatura.... daca ar fi dupa mine as vrea la anu sa castige Acosta. Ca mi-as lua si eu ktm☺️. Tocmai au scos un super model de ssp.

De unde  plm sa stiu cine va castiga. Poate cade MM si isi beleste iar ochiul si atunci pa campionat.

Dar eu nu am nici o problema cu asta,eu nu te-am intrebat de ce te mai uiti la motogp.Ai voie sa faci absolut ce vrei,dar si eu am voie sa pariez ca va castiga Memelu.Si sa pierd.Sau nu.

Daca ar fi dupa mine as vrea macar sa se bata Acosta la titlu...si Quartararo.

Dar din pacate insa,nu cred ca mi se  implineste dorinta asta...

Acum 56 minute, Cavaleru a spus:

e cred ca Peco nu va mai repeta greselile din sezonul asta si vom avea un campionat pe cinste cu MM, eu sper ca JM sa faca din (cuvant urat) bici si sa duca aprilia aia dincolo de unde a reusit AE anu trecut.

N-as crede.De ce : 1.Ducati e prea in fata tuturor (si mai ales Ducati factory) pentru ca JM sa poata sa ajunga sa se bata cu ei de pe aprilia.2 Pecco e baiat finut,salon,elegant...Marcel...deloc.Prin urmare va face absolut tot ce ii sta in putinta pe absolut toate planurile pt a-l "sapa" /destabiliza/ domina etc pe Pecco...si pe deasupra,oricum ne-am uita,Marquez e the better pilot dintre ei 2 - Fizic,psihic,talent,pregatire,experienta,palmares,you name it.

In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno?

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno?

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Dar foarte adevărat.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, ENEOS a spus:

Dar foarte adevărat.

doar sezonul viitor vom vedea daca legenda are dreptate sau nu.

Dar meritat locul era la lui JM, dupa cum au fost astea 2 sezoane.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, Cavaleru a spus:

Dix it

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

True true.Doar ca JM vorbeste (vorbea) mult si prost.Remember sfarsitul sezonului 2023 cand a dat cu rahan in Ducati Michelin Gigi si oricine mai era prin preajma...not ok.

Dar na,nu putem spune ca un 8xcampion mondial nu merita sa activeze la Ducati factory.Daca nu el,atunci cine,aia cu 2 campionate?C'mon.

Iar parerile lui Rossi despre asta...penibil ce face.Pe langa faptul ca el e pensionar cu acte in regula,ok-hai ca poti sa iti dai cu parerea despre performantele altor piloti ca alea sunt matematice,desi si acolo...majoritatea pilotilor din gp evita fin sa comenteze evolutia altor persoane decat a lor...deci chiar si sa evaluezi performantele celorlalti e "a grey area".Decum sa iti dai cu parerea despre faptul ca "merita" sau "nu merita" repet un 8x campion mondial sa activeze la o echipa de uzina.Serios?wtf...

Am mai zis si repet - la Rossi se vede frustrarea si veninul.La xspe ani dupa ce te-ai batut la ultimul tau campionat si la ani buni dupa retragere,ditai campionul mondial,o legenda 4real a sportului asta,sa improsti asa cu venin...se cam calca in imaginea pe care mi-a (ne-a) lasat-o...Pacat.

Link spre comentariu

MP51 a aflat ca e frig afara

Duduie gasgas inca de la inceputul weekendului.

Iar a avut probleme Bagnaia cu plecarea de pe loc. Ce shit show ar fi fost pe aici daca avea Martin aceleasi probleme. 

Ce tembel e MV12 :))))))))))

Bagnaia a franat pe linia de tramvai?

Link spre comentariu

Jorge Martin feels that he and Pramac have fought “against the world” in MotoGP this year, with rival Francesco Bagnaia riding for the factory Ducati team that is “built to win”.

As part of his new methodology, Martin was contracted directly to Ducati and rode the same specification GP24 as Bagnaia and Enea Bastianini at the factory team, giving him equipment parity.

However, while the lines between satellite and factory teams have blurred in recent years, Pramac remains an independent team and does not have the same resources as the factory.

“He's in a different moment, he's been in MotoGP for six years, he's in an official team, he has everything, his environment, ready to win,” said the Spaniard.

“I have a team of 12 people who fight alone against the world, and with that to achieve what we have achieved, seven sprint [wins], three victories and 30 podiums [15 in races and another 15 in sprints], I can't ask for more.

"[The success] is not because of me, it's because of my people, my environment, my team, all the people around me, I just want to achieve it for them, so that they can enjoy it, that's what fills me [with joy] and excites me."

“I've won seven times this year, it's true, but it will be very difficult in the last grand prix to beat Pecco in his current form.

"It's always difficult to play for a title in a final event, anything can happen. However, I come with confidence and believe that I can achieve it."

Link spre comentariu

Inorat,13 grade in aer,14 grade la asfalt in FP1.

Urat.Bine ca nu ploua.Vorba colegului - timpi de sbk,nu forteaza nimeni.

Mi-a ramas in cap ceva ce zicea Marquez? anul trecut la LeMans parca - "deja cand temperatura scade sub 20 la asfalt e o problema majora de grip".La 14...

In Practice dupa amiaza insa vor trebui sa forteze.

Lung weekend (pt unii).

Link spre comentariu

Acum 7 minute, wolfybv a spus:

Vazusem mai devreme pe X un fraier care o ardea cu „uite ce timpi jenanti scot astia, Toprak ii manca la micul dejun“.

Asa iti dai seama cat de mult intelege unul din ceea ce vede…

doar un troll.

Link spre comentariu

Quartararo și-a dat dare pe frane cu Acosta,erau sa cadă amândoi.

Acosta prin păpuriș Quartararo a rămas pe asfalt dar a sprijinit-o pe picior s-a dus turul rapid.Acosta a rămas oricum în primii 10,Quartararo departe pe 14...

Pe circuite care cer o motoreta completa la toate capitolele cum e Catalunya iată ca "progresul" Yamaha nu mai e vizibil.

Link spre comentariu

Acum 8 ore, wolfybv a spus:

De unde a aparut Zarco pe 4 in Practice?

A primit puțin ajutor (plasă) fara intentie de la Bagnaia.

Adevărul ca în ultimele 10min din practice era in cwrul lui Bagnaia cioporul de milogi așteptând sa își facă ala turul și astfel sa mulgă și ei o trena care sa ii salte.

Ce nu înțeleg eu  - dacă in F1 nu se suporta unul pe altul pt ca eleroanele șamd mașinilor lasă în spate dirty air aici de ce nu au această problemă ba dimpotrivă toți stau la pomană în spatele unuia rapid?

Totuși misca ceva aer motoretele  alea cum de nu ii deranjează pe cei din spate?

Cred ca mai trebuie sa pună Gigi un spoiler pe codița aia sa le strice aerul milogilor care stau la pomană în spate :)

Link spre comentariu