foxbat Postat Duminică la 07:27 Share Postat Duminică la 07:27 Salutare, Pentru acest model - ma puteti ajuta va rog cu manualul de reparatii si cu manualul de utilizare? Pe site la honda este doar pentur varianta 2024 ( cel de utilizare). Engleza/romana va rog. A venit doar cu manual de utilizare (normal) in deucheasca. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Duminică la 09:33 Share Postat Duminică la 09:33 Daca ai deschis topic,fain era prima data sa-ti prezinti utilajul,cu detalii si poze,apoi sa cer un manual,ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Duminică la 09:43 Autor Share Postat Duminică la 09:43 Dap.din pacate e inca "in duba".evindent ca vin cu poze.e negru si stock,nimic deosebit.nu e un model iconic cum era Cub ul ci unul de"munca" Acum ca are poza,ceva despre manuale?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Duminică la 17:20 Share Postat Duminică la 17:20 (editat) Acum 9 ore, foxbat a spus: Salutare, Pentru acest model - ma puteti ajuta va rog cu manualul de reparatii si cu manualul de utilizare? Pe site la honda este doar pentur varianta 2024 ( cel de utilizare). Engleza/romana va rog. A venit doar cu manual de utilizare (normal) in deucheasca. Multumesc! Eu am o Forza 350 din 2023 si manualul de utilizare pe care l-am gasit e cel din 2021. Diferentele sunt minore. Poate se aplica si-n cazul tau, chiar daca e din 2017/8. Pentru manualul de reparatii, poate stie cineva unde se gasesc, ma intereseaza si pe mine pentru scuterul meu. Editat Duminică la 17:23 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Duminică la 18:04 Autor Share Postat Duminică la 18:04 merci fain. asa este, partile "uzuale" sunt cam aceleasi. totusi eu am ESP iar cel actual este ESP+, 4 supape,bord gen display. in cazul manualului de reparatie cu siguranta sunt diferente mai mari. bine, nu ma refer la "hai sa segmentam" dar daca ma duc la un mecanic(altul decat cel la ma duc si care cred ca si legat la ochi ii iese) macar sa stiu ce ma astept. deh, freak control in cazul tau difernta de generatie nu e prea mare, cam tot pe acolo is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Duminică la 18:10 Share Postat Duminică la 18:10 domane …iti multumesc tie pentru cei ca FOX ul …. ca ne raman noua….astia normali …. Toate femeile, caci noi le putem folosi si fara manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Duminică la 18:26 Autor Share Postat Duminică la 18:26 (editat) bre..hm. ma incearca mixed feelings. pare ca totusi ai fi avut nevoie de manual dar asta e. daca nu ai avut ai facut si tu ce ai stit cat mai bine. dar totusi, manualul e sfant . lasa ca te tin la curent dupa ce l citesc pe asta :). ce este interesant - am cautat 3 luni un SH 125 aici . nimic. acum vad ca nici macar o amarat de hartie nu gasesc. pesemne ca toti romanii vor miare. Editat Duminică la 18:27 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Luni la 06:42 Share Postat Luni la 06:42 https://www.manualslib.com/products/Honda-Sh125-3384265.html https://www.manualslib.com/manual/753309/Honda-Sh125.html Poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Luni la 07:07 Autor Share Postat Luni la 07:07 Merci.de acolo am inceput. Caut pdf,cel de reparatii si tot pdf,cel de utilizator:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 14:47 Share Postat Luni la 14:47 La 17.11.2024 la 9:27, foxbat a spus: A venit doar cu manual de utilizare (normal) in deucheasca. si nu ai aplicatie care sa-ti traduca?? vaaaiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Luni la 15:42 Autor Share Postat Luni la 15:42 ba da:). o aplicatie blonda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Luni la 15:46 Share Postat Luni la 15:46 https://archive.org/details/service-manual-honda-sh-pantheon-dylan-125-150 https://ia904607.us.archive.org/35/items/service-manual-honda-sh-pantheon-dylan-125-150/[Service Manual] Honda Sh %40 Pantheon Dylan 125 150.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Luni la 21:41 Autor Share Postat Luni la 21:41 merci fain. am avut phanteon si dylan. la fix m-ai nimerit din pacate sunt alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 12:41 Share Postat Marți la 12:41 Acum 14 ore, foxbat a spus: sunt alte modele Doar pt că n-ai ca în reclama la peugeos! Vine sfârșitul lumii dacă virusul nu găsește manuale în internetu' mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Marți la 14:42 Autor Share Postat Marți la 14:42 vine oricum - de la EV-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate