B.B. Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Pai e final de inter-sezon, normal ca trebuia fwtut!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 vineri ma duc la DDMan si cumpar un lacat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Ai face mai bine să îl închizi acum, poate scăpăm de explicațiile savante despre aerodinamică și despre Yamaha, mama motocicletelor. Am și eu una, da' nu m-am tâmpit din cauza ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 vineri....., pana vineri mai, cumva, hastagrezistam!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 25 Autor Share Postat Februarie 25 Acum 22 ore, ioio_viola a spus: Nu iese fum fara foc? https://www.crash.net/motogp/news/1063899/1/bmw-linked-ktm-buyout-ahead-survival-vote Se pare ca se amana preluarea de catre BMW deocamdata: KTM's restructuring plan has been accepted by creditors The plan provides creditors to receive a cash quota of 30% of their claims in the form of a one-off payment (cash quota). KTM AG must deposit an amount of €548 million with the restructuring administrator by 23rd May, 2025 at the latest. The court will then confirm the restructuring plan at the beginning of June 2025. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 La 25.02.2025 la 12:46, Cavaleru a spus: bai omule, tu nu intelegi ca nu fabricarea e problema, ci creearea lui, R&Dul necesar pentru a dezvolta un astfel de motor. […] tu cred ca nu intelegi cat de mult poate afecta doar modificarea astea de regulament: MotoGP class engine displacement will reduce from 1000cc to 850cc. The maximum cylinder bore will reduce from 81mm to 75mm Așa vă trebuie și ție și lui Method dacă vă luați în gură cu unul care are impresia ca iei proiectul de la motorul de 1000 “ii faci zoom” și ai obținut motorul de 850 Ce calcul termic, ce calcule de rezistență, ce lanț de toleranțe? Faci zoom la proiect și gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 9 ore, wolfybv a spus: Așa vă trebuie și ție și lui Method dacă vă luați în gură cu unul care are impresia ca iei proiectul de la motorul de 1000 “ii faci zoom” și ai obținut motorul de 850 Ce calcul termic, ce calcule de rezistență, ce lanț de toleranțe? Faci zoom la proiect și gata hahhaha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 11 ore, wolfybv a spus: Așa vă trebuie și ție și lui Method dacă vă luați în gură cu unul care are impresia ca iei proiectul de la motorul de 1000 “ii faci zoom” și ai obținut motorul de 850 Ce calcul termic, ce calcule de rezistență, ce lanț de toleranțe? Faci zoom la proiect și gata Da ma, ii fac zoom si la calculul termic. Fac zoom la tot. Acum 2 ore, Cavaleru a spus: hahhaha Tu ai terminat o facultate? Daca da, de care? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 1 oră în urmă, B.B. a spus: Da ma, ii fac zoom si la calculul termic. Fac zoom la tot. Tu ai terminat o facultate? Daca da, de care? mi-am incercat norocul la Politehnica la Tehnica transportului dar treceam printr-o perioada tulbure a vietii asa ca am renuntat la ea dupa al doilea an si am plecat 1 an in armata. Apoi am terminat Agronomia la Facultatea de management si dezvoltare rurala, sectia: INGINERIE SI MANAGEMENT IN ALIMENTATIA PUBLICA SI AGROTURISM si acum in cadrul aceleiasi facultati fac masterul la Management in Agroturism si Alimentatie Publica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: mi-am incercat norocul la Politehnica la Tehnica transportului dar treceam printr-o perioada tulbure a vietii asa ca am renuntat la ea dupa al doilea an si am plecat 1 an in armata. Apoi am terminat Agronomia la Facultatea de management si dezvoltare rurala, sectia: INGINERIE SI MANAGEMENT IN ALIMENTATIA PUBLICA SI AGROTURISM si acum in cadrul aceleiasi facultati fac masterul la Management in Agroturism si Alimentatie Publica Bravo, felicitari pt perseverenta. Voiam sa stiu daca esti capabil sa intelegi ce spun eu, chiar daca o fac intr-un mod mai ghiolbanesc si minimalist. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 B.B., am eu suficienta scoala si suficienta practica pentru a-ti spune ca esti pe langa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 4 minute, tourist1 a spus: B.B., am eu suficienta scoala si suficienta practica pentru a-ti spune ca esti pe langa. Șah și mat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 maine lacat! AMR = 1 zi !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 1 oră în urmă, tourist1 a spus: B.B., am eu suficienta scoala si suficienta practica pentru a-ti spune ca esti pe langa. Sa fii sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Eu n-am școală că nu mi-a plăcut și am fost mai preocupat să fac decât să-mi tocesc coatele prin bănci. Dar măcar știu încotro se strânge un șurub și cum îi zice corect chiuloasei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 11 ore, B.B. a spus: Da ma, ii fac zoom si la calculul termic. Fac zoom la tot. Cuvântul pe care-l căutai încă din postarea inițială e “scale”, nu “zoom”, mă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 7 ore, wolfybv a spus: Cuvântul pe care-l căutai încă din postarea inițială e “scale”, nu “zoom”, mă Ma bucur ca ai inteles ce voiam sa spun. „Scale“ este cuvântul, așa e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 12 ore, apriliacluj a spus: maine lacat! AMR = 1 zi !! Mai zburdăm, până te trezești, până deschide la ddman să iei lacătul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Da, da, hai sa mai scriem. Bai, deci Yamaha fac acu motocicleta V4 de 989cc apoi pentru 2007 o sa ii faca un zoom la 849cc. In Paint! Nu la toată motocicleta ci doar la componentele care sunt "scalable". De exemplu nu vor micsora rotile sau.. ghidonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Gata, a inceput sezonol. PS. Pt alte discutii tehnice, este topic dedicat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate