Speedy.K Postat Februarie 7, 2025 Share Postat Februarie 7, 2025 Acum 4 ore, The Flying Dutchman a spus: Calare pe motocicleta pe trotuar? Nu e bine sa incalci legea, YNVatatorule... Si cu cricul pus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 7, 2025 Share Postat Februarie 7, 2025 Carcotasule! Trebuie sa merge-m înainte cu ochii larg inchisi, cum a spus colegul nostru guzzist. Intentia conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 7, 2025 Share Postat Februarie 7, 2025 Parcă doar când se frânează se țin ochii închiși, așa era moda pe un topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 8, 2025 Share Postat Februarie 8, 2025 Radeti si va amuzati,dar sa vedem cati dintre noi vor ajunge la macar 70 ani si vom mai merge pe motociclete,chiar si de 3-400 cmc. Unii poate vor merge pe scutere cu 3 roti sau chestii asemanatoare. Poate vor aparea carucioare de azil electrice,performante,cu boxe si muzica de Busa,HD,BMW,sau ce motor vrei,plosca detasabila,top-case in care sa punem Pampersu' si cu care sa facem liniute prin parc... Mai ies si eu de nevoie cand e frig,cativa km,sa mai misc pistoanele,la 2-3 saptamani,pe la pranz si sa fie macar 5 grade ca sa nu gasesc gheata. E cam riscant ce face Dl.Constantin,e frig,cat ai fi de echipat si de incalzita ar fi motoreta,dar este alegerea lui,recordurile lui...etc Si faptul ca inca merge la serviciu...bravo lui ! Daca toti Romanii ar fi asa doritori de munca,poate nu am mai fi fost invadati de Asiatici si alte natii. Ca posteaza pe aici e bine,cine vrea sa citeasca ...bine...cui nu-i place sa treaca mai departe. Acum 13 ore, The Flying Dutchman a spus: Trebuie sa merge-m înainte cu ochii larg inchisi, cum a spus colegul nostru guzzist. Intentia conteaza! E na ...am avut nota 5,maxim 6 la Lb.Romana ! Ochii larg DESCHISI,mintea la trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 8, 2025 Share Postat Februarie 8, 2025 Acum 8 minute, ALEX-Guzzista a spus: Radeti si va amuzati,dar sa vedem cati dintre noi vor ajunge la macar 70 ani si vom mai merge pe motociclete,chiar si de 3-400 cmc. Unii poate vor merge pe scutere cu 3 roti sau chestii asemanatoare. Poate vor aparea carucioare de azil electrice,performante,cu boxe si muzica de Busa,HD,BMW,sau ce motor vrei,plosca detasabila,top-case in care sa punem Pampersu' si cu care sa facem liniute prin parc... Mai ies si eu de nevoie cand e frig,cativa km,sa mai misc pistoanele,la 2-3 saptamani,pe la pranz si sa fie macar 5 grade ca sa nu gasesc gheata. E cam riscant ce face Dl.Constantin,e frig,cat ai fi de echipat si de incalzita ar fi motoreta,dar este alegerea lui,recordurile lui...etc Si faptul ca inca merge la serviciu...bravo lui ! Daca toti Romanii ar fi asa doritori de munca,poate nu am mai fi fost invadati de Asiatici si alte natii. Ca posteaza pe aici e bine,cine vrea sa citeasca ...bine...cui nu-i place sa treaca mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 8, 2025 Share Postat Februarie 8, 2025 Dacă nu ne arată coca (costumul caroserie) tot degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 8, 2025 Autor Share Postat Februarie 8, 2025 Am făcut acum calculele. Maine se fac 10 luni și am 29.910 km. Și astăzi e și frig . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 8, 2025 Share Postat Februarie 8, 2025 Nu conteaza. Merge facut macar un drum pana la Constanta si inapoi. Pe A2, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 8, 2025 Autor Share Postat Februarie 8, 2025 Am dat o fuga zona Snagov. 94 km. Sa trec de 30.000. Pa Saftica 3 echipaje, viteza!! Acum 1 minut, Constantin a spus: Am dat o fuga zona Snagov. 94 km. Sa trec de 30.000. Pa Saftica 3 echipaje, viteza!! Fără "Adaptari", nu prea merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 22, 2025 Share Postat Mai 22, 2025 S- a rezolvat problema costumului-motocicleta https://www.facebook.com/reel/1755965238674251?fs=e&fs=e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 22, 2025 Share Postat Mai 22, 2025 Au rămas picioarele afară, dar sigur se găsește o soluție și pentru așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate