Sari la conținut

Taxa speciala pentru dezvoltare urbana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 82
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Moderatori
Acum 16 minute, 3.14 a spus:

Daca stam si ne plangem pe feisbuc sau forum ...atunci ne meritam soarta . 

Ar fi trebuit mers la primarie si arsi ca pe sobolani .

Bine zicea @Nguyen,actiunea toporu'. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, 3.14 a spus:

Daca stam si ne plangem pe feisbuc sau forum ...atunci ne meritam soarta . 

Ar fi trebuit mers la primarie si arsi ca pe sobolani .

N-ai cum .... a luat +60% ! Ca toate micile afaceri se cam intuneca la fata ..... asta este.

Din ciclul a "luat" dar a si facut.

Link spre comentariu

Cel mai misto ....este pentru cei mutati in blocurile noi construite , cu parcari private cumparate cu 5k euro ( dar care nu sunt luate in evidenta primariei ca parcari ) ....absolut toti s-au trezit cu taxa vietii 🤣

Link spre comentariu

33 minutes ago, ENEOS said:

Păi și în contract ce scrie că au cumpărat,  teren agricol?!?

Lasa pe fiecare sa creada ce vrea, daca uamenii se simte mai bine cand moare capra vecinului.

image.thumb.png.fbd05e8d552b4a13edebe56b76dfa7b0.png

E usor a scrie versuri.

Editat de The Flying Dutchman
Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 46 minute, Nguyen a spus:

Din pacate aici s-a ajuns.

Stiu deja de mult,doar unii considera o exprimare reala de acest gen,fara ocolisuri,ca fiind incitare la violenta...

Suntem inconjurati de f f multe domnisoare ce poarta oo....sensibilosi de altfel,asa de felul lor. :)

Link spre comentariu

Normal ca taxa este abuziva. 

Evident ca Baluță e un (cuvant urat). Dar a fost votat de majoritatea locuitorilor din sectorul 4. Ăștia suntem...

Pe de alta parte, asta cu topoare, cu sa le dam foc  suna a copilărie. Cine sa iasă în strada? Nu ma refer la votanții CG( acolo e caz special😃). 

Da, taxele sunt mari, administrația e corupta sau incompetenta. Pe de alta parte, în Ro oamenii au bani. Autostrada e plina vara spre mare, Grecia e full de romani, exemplele pot continua.

Ceea ce vreau sa spun este ca un cetățean din Ro,care muncește și are cel putin un venit mediu , nu are motive sa pună mana pe topor. 

Asa, pe internet, cu toții suntem viteji..

Editat de andrei111
Link spre comentariu

Intr-o tara in care apar taxe, asa din senin fara justificare reala, se anuleaza tot din senin alegerile democratice ca nu convine rezultatul si majoritatea sta/se complace in "muncește și are cel putin un venit mediu", ASTA e normalitatea sa li se rupa, nu sa se ridice impotriva celor ce-si bat joc de ei...

Niste puturosi de tastatura, ce mai.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Jebelu a spus:

Intr-o tara in care apar taxe, asa din senin fara justificare reala, se anuleaza tot din senin alegerile democratice ca nu convine rezultatul si majoritatea sta/se complace in "muncește și are cel putin un venit mediu", ASTA e normalitatea sa li se rupa, nu sa se ridice impotriva celor ce-si bat joc de ei...

Niste puturosi de tastatura, ce mai.

Pai dacă ești nemulțumit, de ce nu pui mana pe topor, cum sugerează colegul mai sus?

Întrebarea nu e una ironica.

Link spre comentariu

Ca sa fim o forta de luat in calcul, de temut pentru clica de gunoaie de sus, trebuie sa fim majoritari, nu 2 sau 3. Dar cred ca stiai asta deja, nu?

Nici eu nu sunt ironica, deci raspunsul e pe bune.

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 6 minute, Jebelu a spus:

Ca sa fim o forta de luat in calcul, de temut pentru clica de gunoaie de sus, trebuie sa fim majoritari, nu 2 sau 3. Dar cred ca stiai asta deja, nu?

Nici eu nu sunt ironica, deci raspunsul e pe bune.

Lasa-i,doar cel "care muncește și are cel putin un venit mediu",are de unde sa plateasca orice taxe si impozite apar din boscheti,peste noapte.

Curat,murdar moncher,ne meritam soarta... :)

Asa e cand te doare-n cur de banii munciti...

Link spre comentariu

Acum 5 minute, Kristian a spus:

Lasa-i,doar cel "care muncește și are cel putin un venit mediu",are de unde sa plateasca orice taxe si impozite apar din boscheti,peste noapte.

Curat,murdar moncher,ne meritam soarta... :)

Asa e cand te doare-n poponeata de banii munciti...

Ce repede tragi tu concluzii:))).

Știi tu ca doare în poponeata pe X de banii munciti:)..

E simplu, majoritatea locuitorilor din sectorul 4 l-au votat din nou pe respectivul. Acum de ce se plâng?

Am spus, evident ca taxa aia e o idioțenie. Nu mai vorbim de faptul ca dacă lași pe trotuar 10 minute motocicleta, fără sa încurci pe nimeni, te trezești cu roata blocata. 

Link spre comentariu

Acum 24 minute, andrei111 a spus:

E simplu, majoritatea locuitorilor din sectorul 4 l-au votat din nou pe respectivul. Acum de ce se plâng?

Am spus, evident ca taxa aia e o idioțenie. Nu mai vorbim de faptul ca dacă lași pe trotuar 10 minute motocicleta, fără sa încurci pe nimeni, te trezești cu roata blocata. 

Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 nu stiau ca Baluta va cere acesti bani, cred ca-l mai votea sulea... Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Nguyen a spus:

Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 nu stiau ca Baluta va cere acesti bani, cred ca-l mai votea sulea... Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune.

Aici ai cumva dreptate...

Link spre comentariu

• Moderatori
1 oră în urmă, andrei111 a spus:

Gata, argumentul tău este valid, mi-ai închis gura, ce sa mai..

NU asta era ideea de a ti se inchide gura,dar e bine si asa.Mai ales daca doar atat ai inteles...

1 oră în urmă, Nguyen a spus:

Asta am intrebat si eu mai sus,de ce respectivii nu-s impozitati?

Link spre comentariu

Acum 16 minute, Kristian a spus:

Asta am intrebat si eu mai sus,de ce respectivii nu-s impozitati?

Nu-i poti impozita, multi stau cu chirie nedeclarata iar cei care au cumparat apartamente isi lasa masinile pe localitatea de bastina ca sa plateasca taxe si asigurari mai mici desi masina se plimba prin Bucuresti.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Nguyen a spus:

Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune.

Nu prea mai ai unde parca in sec.4 fara loc de parcare ...... sint trotoarele "blindate" de bare si bilute din fier/beton, restul pe bani sau contractate.

Ce nu-nteleg eu este suma ..... +500 si n-ai nimic fata de 630 parcare rezidentiala si 960 publica. ????

Link spre comentariu