Sari la conținut

Optiuni Adventure/touring

DavC
 Share

Postări Recomandate

Acum 9 ore, Cavaleru a spus:

imi place foarte mult Tracer 900 din prisma motorizarii.

Adică?

Acum 9 ore, Cavaleru a spus:

capacitatile de a merge pe drumuri proaste fara nici o greata, ceea ce la Tracer poate deveni rapid obositor

Tracerul e obositor și pe asfalt...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Adică?

Tracerul e obositor și pe asfalt...

Adica imi place feelingul care mi-l da acel tricilindru :) imi place mie motorizarea aia.

La fel cum imi place S1000XRul cum trage si cum franeza. altceva la el nu imi place :)

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Speedy.K a spus:

De ce?

De ce nu e buna la viteze mai mari?

Pai pentru că nu e făcută să meargă cu viteze de-alea și vobleaza ca toți dracii, plus are o mișcare ciudată în plan vertical. 

Și nu, nu e de la Top Case sau de la anvelope, așa e ea gândită cu roata aia de 21 și greutate mai mare pe spate și cu fata ușoară.

Modelul 2024 cu roata 19 posibil sa fi remediat asta dar a mai luat în greutate purceaua.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, DonFlamingo a spus:

De ce nu e buna la viteze mai mari?

Pai pentru că nu e făcută să meargă cu viteze de-alea și vobleaza ca toți dracii, plus are o mișcare ciudată în plan vertical. 

Și nu, nu e de la Top Case sau de la anvelope, așa e ea gândită cu roata aia de 21 și greutate mai mare pe spate și cu fata ușoară.

Modelul 2024 cu roata 19 posibil sa fi remediat asta dar a mai luat în greutate purceaua.

Am mers cu Africana la doua teste, pe cand o luam in considerare, si la 200 statea teava! Transalpul la 200 sta teava! KLE-ul la 170-180 cat ducea el statea teava! Nu stiu ce voblaje ai experimentat tu sau cum astepti tu sa stea o mobra ca pe sine la 170-180, dar pt mine nu e nicio problema cu niciuna din astea cu parbriz stoc nici cu topcase peste care am avut cort, izopren etc. 

A, ca nu se simte la 200 ca Carrera 211, normal, ca de-aia astea sunt mobre.

Ca nu se simte la 200 ca 1400 GT, normal, ca de-aia astea stiu si coclau si aia nu stie nici piatra cubica.

Dar sa spui ca nu e ok Africana la peste 150... Pai la Transalp la 160 abia ii dau a sasea, e la 6000 rpm. Pe bune?!

Link spre comentariu