calin.moto Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Omologarea individuala ce mai implica pe langa taxe? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 M-72 langa raul Prut in 1944. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Pt cei cu Facebook, poate sunteți interesați de ceea ce lucrează polonezi... Par preturi ok, daca si materialele sunt ce trebuie (nu cunosc).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Salutare, Unde pot gasi un set reparatie pentru telescoapele de M, bucsile de pe jambă si pahar, simeringurile? Cine are un alternator de Nipru in plus, sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 N-am alternator de Nipru, dar am de Ural. Te interesează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Vand piese de m-72 militar .Butuc , taler cu saboti, butuc de bmw, cerc ural, spite noi . Pretul este de 200 e negociabil pentru tot pachetul . tel 0746312813 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Salutare, o intrebare catre cunoscatori, cadrul din poza atasata are o serie din patru cifre (0...) pe partea dreapta la suportul telescop spate. Cadrul de M a avut seria si pe partea dreapta? Posibil sa fie cadrul din ww2 sau este ceva in neregula cu cadrul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Este un cadru de M militar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat Joi la 09:07 Share Postat Joi la 09:07 Va salut stimati motociclisti. De curand am achizitionat din Moldova doua motociclete M 72. Se pare ca au piesele originale. intentionez sa le reconditionez. M am alaturat grupului dvs deoarece am dorinta de a colabora cu dvs. in acest domeniu. este prima mea postare. Sper la cat mai multe si la cat mai multe actiuni ale dvs. Cu stima, Ing Marin L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Joi la 09:37 Share Postat Joi la 09:37 Nu este prima postare, ai mai postat acelasi lucru pe 15 ianuarie. Inteleg ca ai cumparat doua mobre vechi pe care nu esti in stare sa le reconditionezi/restaurezi si acum cauti pe cineva sa ti le faca. Intrebarea e de ce te-ai bagat in "afacerea' asta daca nu esti in stare sa le refaci? Mortaciunea din imagine iti va manca 3000 de euro numai ca piese si inca 3000 de euro minim ca manopera. Cu banii astia cumparai una gata facuta: https://www.olx.ro/d/oferta/ural-m72-an-1955-IDiahV3.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat Joi la 11:54 Share Postat Joi la 11:54 asta este problema mea. si cred ca ar trebui sa lasi de-o parte aroganta. nu-s mobre...sunt M 72. ceea ce este altceva. Cat priveste ajutorul...stai linistit.. nu ti-l voi cere. ma descurc. Ar fi trebuit sa o cumpar de la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Joi la 12:41 Share Postat Joi la 12:41 Acum 34 minute, MarinL a spus: nu-s mobre...sunt M 72. ceea ce este altceva. E o mobra, are doua roti. Ce ai tu este un fier vechi, incropit din saracia specifica tarilor estice. Pe fata ai roata de M61/M62, pe spate ai roata de K750 sau Dnepr, cutia de viteze este de Dnepr, rezervorul este de K750, ambreiaj ghidon K750/Dnepr... Absolut totul trebuie luat la mana, manopera va fi imensa iar de piese nu mai vorbesc caci preturile au crescut cu cel putin 30% fata de ceea ce era inainte de pandemie. Ca sa poti reface o mobra ca asta trebuie sa ai bani, timp, si pricepere. Bani si timp poate ai dar pricepere sigur nu ai, daca aveai nu mai postai pe aici. Acum 39 minute, MarinL a spus: Cat priveste ajutorul...stai linistit.. nu ti-l voi cere. ma descurc. Iti garantez ca in Bucuresti si Ilfov nu-ti va repara nimeni mobra asta, nu se baga nimeni. Acum 43 minute, MarinL a spus: Ar fi trebuit sa o cumpar de la tine? Nu vand nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 14:16 Share Postat Joi la 14:16 Acum 5 ore, MarinL a spus: Ing Marin L bravos Dl. Inginer! aici crezi ca ar conta titulatura?? sau crezi ca esti singurul cu studii superioare din aceasta Comunitate? ______________ PS. am mutat topicul la sectiunea potrivita, si te-am notat in caiet cu o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Joi la 16:36 Share Postat Joi la 16:36 Acum 7 ore, MarinL a spus: Va salut stimati motociclisti. De curand am achizitionat din Moldova doua motociclete M 72. Se pare ca au piesele originale. intentionez sa le reconditionez. M am alaturat grupului dvs deoarece am dorinta de a colabora cu dvs. in acest domeniu. este prima mea postare. Sper la cat mai multe si la cat mai multe actiuni ale dvs. Cu stima, Ing Marin L Una din ele la Buzău : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat ieri la 05:13 Share Postat ieri la 05:13 Acum 14 ore, apriliacluj a spus: caiet cu o bere! Mai ai loc în caietu ăla? Acum 20 ore, MarinL a spus: De curand am achizitionat din Moldova doua motociclete Spor la treabă,să ne anunți cum evoluează restaurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 07:07 Share Postat ieri la 07:07 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Mai ai loc în caietu ăla? mi-e plin deja podul si beciul cu caietele alea (studentesti, bineinteles) si cu "multumesc" asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 07:14 Share Postat ieri la 07:14 aia de la buzau este a mea...cand am adus-o ...cea despre care m-am ...luat cu tipul acela arogant am avut probleme cu papucelul si a trebuit sa o las acolo. Pentru o saptamana. ii tot serea cureaua de la alternator...m-am chinuit din Moldova ...trebuia sa ajung la Pitesti. am ajuns dupa o saptamana dupa ce am repaarat papucelul. ca sa vezi...ce mica e lumea m-ai notat in caiet cu o bere... este de dat...sau de primit...ca sa ma pregatesc... ca sa stiti..mie imi place sa ofer... daca m-ai trecut in caiet cu o bere de dat...atunci mai trce-ma cu inca una...o dau cu placere Acum 2 ore, pinnochio a spus: Mai ai loc în caietu ăla? Spor la treabă,să ne anunți cum evoluează restaurarea. cu cea mai mare placere... va trimit poze cu evolutia lucrarilor Acum 17 ore, apriliacluj a spus: bravos Dl. Inginer! aici crezi ca ar conta titulatura?? sau crezi ca esti singurul cu studii superioare din aceasta Comunitate? ______________ PS. am mutat topicul la sectiunea potrivita, si te-am notat in caiet cu o bere! multumesc... daca berea este de dat...dau cu placere...chiar si doua...deocamdata virtual...dar mi-ar face placere sa fie si la concret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat ieri la 07:46 Share Postat ieri la 07:46 Acum 31 minute, MarinL a spus: va trimit poze cu evolutia lucrarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat ieri la 08:13 Share Postat ieri la 08:13 Acum 23 ore, MarinL a spus: ... Cu stima, Ing Marin L ... Daca imi spuneti ca aveti scris si pe usa locuintei dvs Ing Marin L, atunci va cred pe cuvant ca sunteti inginer. Cu stima, Dr Mirela C. Spor la restaurat motocicletele, pardon, M72-urile dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 09:03 Share Postat ieri la 09:03 apartament 59... asa scria de cand traia tata Acum 50 minute, Jebelu a spus: Daca imi spuneti ca aveti scris si pe usa locuintei dvs Ing Marin L, atunci va cred pe cuvant ca sunteti inginer. Cu stima, Dr Mirela C. Spor la restaurat motocicletele, pardon, M72-urile dvs. putina ironie...nu strica nimanui ce ati vrut sa spuneti cu ..pardon...M 72-urile dvs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 09:06 Share Postat ieri la 09:06 spor la restaurat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 09:08 Share Postat ieri la 09:08 am zis si eu ca este mai bine sa fii politicos...si sa ai un mod de adresare cat mai civilizat... am gresit? Acum 1 minut, apriliacluj a spus: spor la restaurat ! multumesc... acuma sunt in cautare de piese... eBay, Oldtimer garage... vad eu Acum 16 ore, Lolo_ID a spus: Una din ele la Buzău : cred ca am si vorbit la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat ieri la 09:13 Share Postat ieri la 09:13 Acum 20 ore, MarinL a spus: ..... nu-s mobre...sunt M 72. ceea ce este altceva.... Corect! La mobre mai exista un control de calitate... ...daca reusiti sa depasiti viciile de proiectare , materialele proaste, uzinajul aproximativ, asamblarea pausala, exploatarea corecta a fostilor prorietari, si cu o sursa sigura si ieftina de xanax , puteti sa purcedeti la restaurare.De piese de schimb nu are rost sa va preocupati... Din poze reiese o corcitura pregatita de vanzare pentru un entuziast...300kg de deseu feros/neferos. Doamne fereste sa ne unim! Si asa neunite , morile aste cu ciocanele sunt un dezastru... Apropos! Stiti de ce nu s-au fabricat niciodata solo? ...nici suscesoarele...Pentru ca ,Nu au reusit niciodata sa le sudeze astfel incat sa stea pe drum solo... Acuma , ce sa mai zicem? Daca te bagi esti arogant...daca nu te bagi esti un fraier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 09:33 Share Postat ieri la 09:33 ar fi diferenta dintre Renault 12 si Dacia 1300... diferenta dintre M 72 si R71. s-au facut in mai multe locatii din URSS. Totusi sunt frumoase si bune. in anii 70 erau la circile de militie. apar si in filmul BD...erau pe stadionul Dinamo la un spectacol de ziua militiei de prin 71 Nu se pot compara cu ceva de acum... Xanax nu-mi trebuie... am rabdare scule locatie la tara...si nu ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat ieri la 09:43 Share Postat ieri la 09:43 Acum 1 oră, MarinL a spus: apartament 59... asa scria de cand traia tata putina ironie...nu strica nimanui ce ati vrut sa spuneti cu ..pardon...M 72-urile dvs? Nimic mai mult decat ati scris dvs mai sus interlocutorului dvs. Faptul ca dvs ati postat pe un forum, implica sa va asteptati ca, comentariile ce se vor posta in replica. nu vor fi doar lapte si miere, ci si din partea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate