Bigfoot Postat Martie 8 Autor Share Postat Martie 8 Prima iesire din Bucuresti 2026, cu "micul Gigant", o naveta sa zicem pana in Ciolpani. 8500km acum. All good. Toata saptamana am mers in Bucuresti cu micul Gigant, consum 7%, dupa tura pana in Ciolpani + retur consumul este acum 5,9%, dar eu NU sunt un model de mers la consum, nu am aceasta "notiune", cand vine vb de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă (editat) 8800km acum. Anvelopa spate este cam dusa, Probabil o voi tine pana la 10.000km. Anvelopa CST Ambro A4 este foarte foarte foarte buna. Aderenta buna pe carsoabil ud, excelenta pe uscat, la mers in 2. Am cumparat deja alta anvelopa. Gama de anvelope este unica, nu limitata, pt ca dimensiunea este de 140/70 R18, o dimensiune unica, tinand cont de faptul ca piata ofera 140/80 R18. Am vazut in trafic cateva MT450 care au anvelope 140/80 R18. Acum fratilor eu stiu ca in caz de accident/dauna provocata de un vehicul care nu este conform CIV asigurarea se anuleaza si asta e nasol. Nu? Probabil ca daca se doreste a fi utilizata o alta dimensiune, trebuie mers la RAR pt a fi adaugata in carte, ca sa ai probleme de ordin legislativ in caz de control RAR, ITP si RCA. Editat 1 oră în urmă de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate