Sari la conținut

Prima motocicleta

Leonard D
 Share

Postări Recomandate

@Kagemusha daca astia au indoit legile .... ma indoiesc.

esti nascut in RO primesti CNP de RO. 

la fel si la masini sau moto.

sa fie asamblat in India si sa vina in Austria sa ia VIN de AT , la fel ma indoiesc ca se poate.

Ca vin fiarele la pachet si exista o linie minuscula de asamblare in AT, asta se poate.

Probabil vin CKD-uri, care sunt asamblate intr-o fabricuța si prin asta devin produs austriac, si numar VIN de Austria.

Si Dacia trimitea CKD-uri in Rusia care asamblau Logan-ul. VIN de Rusia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 3 ore, Silver Arrow a spus:

Salutare!

Daca are seria cadrului cu J, atunci chiar este asamblata in Japan.

Exemplu:

Shadow are VIN  JH2R...... , adica fabricata in Japan,  chiar in atelierele imparatului

Transalp XL700 are VIN  ZDCR.... , adica fabricata in Italia,  in atelierele Ferrari :crack:(Codul VIN Ferrari incepe cu ZD)

Asa ca @Speedy.K  vezi ce spune VIN-ul.

Completare necesare: fabricata = asamblata.

Acuma de unde vin piesele.....

N-o stiam p-asta cu VIN. O sa ma uit.

LE: JH2RD1...

Hopa, deci imparatul a strans suruburile personal, daaa?!

Acum 1 oră, Kagemusha a spus:

Ioane, la al meu seria de șasiu e de State. După ce am verificat, înainte să plec cu el i-am întrebat pe cei de la reprezentanță și au spus că vine de la fabrica din Pulonia.:scratch:

Iar KTM-ul a fost făcut în India toată ziua, chiar dacă are serie de Austria! Poate doar să fi fost asamblat la Mattighofen, dar mă îndoiesc sincer, mai degrabă a fost vreun austriac la QC în India...

Cu de-alde noi scapi ușor, ai grijă însă să nu te treacă @apriliacluj pe caiet cu vreuna!:cheers:

Să știi însă că mai scapă și printre japos unele făcute acolo, la mama lor.

Ma, io cand promit, promit!

Ca in banc: "Eu cand zic ca beau, beau. Si cand zic ca fuut, zic!"

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Z e primul caracter la tot ce e făcut în Italea! ZAR = Alfa Romeo (când am tastat "Alfa" îmi sugera editorul următorul cuvânt "stricată" :crack:), ZFA = Fiat, ZDC = Honda Italia, am un Transșlap 700 din 2010 în atelier a cărui serie n-o recunoaște programul de piese Honda, cred că a fost făcut pe vreo gondolă. :lol:

IMG_20250404_224039.jpg

Acum 1 oră, ALEX-Guzzista a spus:

De aia erau bune Comunistele,era IJ,Ural,Minsk sau Voshod ,sigur era Rusesc,era Mobra sau Hoinar....100% made in Romania...etc

Acu e mare bataie de cap..

Acuma e globalizare, nu mai găsești nici un vehicul produs 100% într-o singură țară (cu excepția ălora chinezești cred 😝). Și nu câte un țucumbăr, piese și subansamble majore. A ajuns Mercedes să folosească motoare 1.5 diesel de logan în plm...

Ăștia mai înaintați în vârstă poate vă amintiți cum vindea Gepa (parcă) tv samsung fără telecomandă și intr-o dugheană în spate dădeai câțiva firfirei și ți-l făceau cu telecomandă. Bine, acolo se ocoleau niște taxe vamale cu chestia asta.

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

Va salut!Intru si eu pe acest topic cu cateva intrebari,sper sa nu supar pe nimeni.M-ar interesa si pe mine un cruiser(nu am avut niciodata),mi se pare superb un indian scout dar nu stiu cum as sta pe el (am 1,90 si 100 kg ) . Nu mai detin de 4-5 ani motocicleta si deja nu mai rezist,vreau iar pe 2 roti .La buget ,tot cam asa in jur de 10k €

Link spre comentariu

Acum 8 ore, alinmadalin a spus:

Va salut!Intru si eu pe acest topic cu cateva intrebari,sper sa nu supar pe nimeni.M-ar interesa si pe mine un cruiser(nu am avut niciodata),mi se pare superb un indian scout dar nu stiu cum as sta pe el (am 1,90 si 100 kg ) . Nu mai detin de 4-5 ani motocicleta si deja nu mai rezist,vreau iar pe 2 roti .La buget ,tot cam asa in jur de 10k €

Cam asa ai sta pe Indian.

Screenshot_20250405_114413.jpg

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

14 hours ago, alinmadalin said:

mi se pare superb un indian scout dar nu stiu cum as sta pe el (am 1,90 si 100 kg )

O să stai bine în ce privește întinderea picioarelor, dar poziția în șa este cam prea dreaptă, așa că dacă ai probleme cu coloana trebuie să ai grijă la orice denivelare.

Link spre comentariu