ioio_viola Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Vineri 23.05 13:45-14:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 18:00-19:00 MotoGP™ Practice Sambata 24.05 13:10-13:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 13:50-14:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 16:15-16:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 17:10-17:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 18:00 MotoGP™10 Laps Tissot Sprint Duminica 25.05 11:40-11:50 MotoGP™ Warm Up 13:15 Moto2™17 Laps Race 15:00 MotoGP™20 Laps Grand Prix 16:30 Moto3™15 Laps Race Category - Laps - Total Distance - Finish in case of red flag MotoGP™ - 20 - 118 Km / 73.32 Miles - 15 Moto2™ - 17 - 100.3 Km / 62.32 Miles - 13 Moto3™ - 15 - 88.5 Km / 54.99 Miles - 11 Total length 5.9Km / 3.67 Miles Total Width 15m / 49.21ft Longest Straight 770m / 2526.25ft Right Corners 10 Left Corners 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă diiiiii si hai cu recuperarea! PS. orele sunt de RO sau UK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Acum 24 minute, apriliacluj a spus: diiiiii si hai cu recuperarea! PS. orele sunt de RO sau UK? orele le pun de obicei de pe MotoGP your time. deci ora Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă peco e in spate cu 51 de puncte. la cum merge nu cred ca are cum sa recupereze 1 punct macar, doar daca cade MM (care a cazut deja mult prea mult pana acum) traim si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 oră, ioio_viola a spus: orele le pun de obicei de pe MotoGP your time. deci ora Ro OK, multumesc Acum 1 oră, frigider a spus: la cum merge nu cred ca are cum sa recupereze 1 punct macar, true PS. eram mai mult sarcastic, case closed, daca nu se rupe, MM campeon Acum 1 oră, frigider a spus: .... si vedem. asa a zis si orbu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă si MM avea contract cu honda. contractele poate nu mai sunt ce erau. daca JM nu vrea sa ramana nu cred ca-l vor tine fortat. Chiar acum, apriliacluj a spus: true PS. eram mai mult sarcastic, case closed, daca nu se rupe, MM campeon nu cred ca vazusem postul tau cand am scris. dar gand la gand a fost. sper sa nu fie prea devreme dar: sa ridice mana cei care nu credeau in "daca vine mm la ducati ailalti poa sa se duca acasa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă eu eram unul dintre ei. speranta mea era ca macar Peco sa se bata cot la cot cu MM. macar ceva de genul ultimilor 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 6 minutes ago, frigider said: sper sa nu fie prea devreme dar: sa ridice mana cei care nu credeau in "daca vine mm la ducati ailalti poa sa se duca acasa". Cei mai mulți dintre ei nu mai postează pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 45 minute, ioio_viola a spus: Clar! Lui Martin nu ii mai ramane decat sa ceara anularea contractului la CCR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 13 minute, Kagemusha a spus: Cei mai mulți dintre ei nu mai postează pe aici. Asta a fost dura. Cum era aia : sad but true Eu eram printre cei care l-am crezut pe Chel cand a zis-o dar nu pot sa spun ca ma bucur de faptul ca a avut dreptate.It's not nice to watch ca sa spun asa... Acum 45 minute, ioio_viola a spus: Am citit si eu.Aprilia a zis nimic, a zis ce era politically corect sa spuna.Problema e alta : ramane JM la ei si la anul sau nu? Cred ca daca o are pe stilul asta,poate ar fi mai bine sa isi stranga mana si sa se duca fiecare pe treaba lui. Acum 1 minut, xt600 a spus: Clar! Lui Martin nu ii mai ramane decat sa ceara anularea contractului la CCR. poate sa iasa din contract,sunt convins.Poate nu chiar acum dar pana la sfarsitul anului va putea iesi pe baza clauzei de lipsa de performanta...dar ok - nesimtit jigodie pt ca nu pune umarul la construirea unei moto campioane - iese din contract,asa - si se duce....unde???? In afara de Ducati (unde nu ii vad loc la nici o echipa factory sau client "incaltata" cu asa ceva),ce motorete sunt mai puternice decat Aprilia?....Honda?Yamaha?KKTM? As usual,nu prea a gandit-o deloc Martinezul... ...in alta ordine de idei,KKTM a scapat (in ceasul al 12lea - mai aveau termen pana in 25 mai) de faliment : KTM welcome new majority owner after £674m million deal is struck Bajaj Auto will move from dormant minority investor to a majority owner of KTM Personal nu ii vad sa mai tina echipa de motogp in asemenea vremuri pt ca nu are nici o logica.Dar sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 29 minute, Kagemusha a spus: Cei mai mulți dintre ei nu mai postează pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 38 minute, frigider a spus: sa ridice mana cei care nu credeau in "daca vine mm la ducati ailalti poa sa se duca acasa". ridic eu mana! deci dupa sezonul trecut (2024), nu parea ca mai e top dog, cum era in perioada Honda anul asta s-a intamplat ceva cu Pecco, in sensul rau, aia e clar cine ar fi crezut ca AM sa-l bata pe Pecco cu ceasul de la gara?? anul asta de ramanea MM la Gresini, tot il batea pe Pecco pe Factory, parerea mea Editat 3 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 36 minute, ioio_viola a spus: eu eram unul dintre ei. speranta mea era ca macar Peco sa se bata cot la cot cu MM. macar ceva de genul ultimilor 2 ani. si eu ma asteptam sa miste ceva peco ca plm, e de atata timp pe ducati.. a mers f bine anu trecut. e o bucata de comentariu de la TNT cand Peco tot spune ca moto e de vina dar e contrat in comentariu ca are mai multe puncte decat anu trecut si mai putine cazaturi deci ... teoretic (si practic) moto e mai buna?->colegul sau e de vina de fapt. cred ca dupa ce da peco de cap la moto asta noua, cel mai rau caz dupa vacanta de vara o sa miste. totusi 1 an intreg fara duel peco-mm suna greu de crezut. peco va merge ca si cum nu are nimic de pierdut, pt ca chiar nu are. Acum 4 minute, apriliacluj a spus: deci dupa sezonul trecut (2024), nu parea ca mai e top dog, cum era in perioada Honda a fost totusi primu contact cu ducati. dupa o viata de honda. Acum 4 minute, apriliacluj a spus: anul asta de ramanea MM la Gresini, tot il batea pe Pecco pe Factory, parerea mea AM te contrazice :))) cel putin in prima jumate a sezonului. daca AM il bate pe Peco si MM l-ar fi batut, nicio indoiala. Editat 3 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) cum ma contrazice AM?? ha?? PS. sa-ti traduc, ca ai sarit peste un "pe" adica daca Marc ramanea la Gresini, la Nadia, pe modelul '24 tot reusea sa-l bata pe Francesco Bagnaia, care concureza cu Factory '25 Editat 3 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 28 minute, apriliacluj a spus: cum ma contrazice AM?? ha?? pai AM l-a batut pe Peco de cateva ori anu asta, a fost in fata lui. in toate sprinturile. si in unele GPuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă da, si? te-am pierdut... eu ziceam ca e ceva cu Pecco, ca anul asta ar fi luat bataie cu mobra Factory si de MM ramanea la Gresini pe modelul '24 ce treaba are aici AM sa ma contrazica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă acum inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate