Sari la conținut

7. Tissot Grand Prix of the United Kingdom

Postări Recomandate

Vineri 23.05

13:45-14:30 MotoGP

Free Practice Nr. 1

18:00-19:00 MotoGP

Practice

Sambata 24.05

13:10-13:40 MotoGP

Free Practice Nr. 2

13:50-14:05 MotoGP

Qualifying Nr. 1

14:15-14:30 MotoGP

Qualifying Nr. 2

16:15-16:30 Moto3™

Qualifying Nr. 2

17:10-17:25 Moto2™

Qualifying Nr. 2

18:00 MotoGP™10 Laps

Tissot Sprint

Duminica 25.05

11:40-11:50 MotoGP

Warm Up

13:15 Moto2™17 Laps

Race

15:00 MotoGP™20 Laps

Grand Prix

16:30 Moto3™15 Laps

Race

gbr-info.svg

Category - Laps - Total Distance - Finish in case of red flag

MotoGP™ - 20 - 118 Km / 73.32 Miles - 15

Moto2™ - 17 - 100.3 Km / 62.32 Miles - 13

Moto3™ - 15 - 88.5 Km / 54.99 Miles - 11

Total length 5.9Km / 3.67 Miles

Total Width 15m / 49.21ft

Longest Straight 770m / 2526.25ft

Right Corners 10

Left Corners 8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, ioio_viola a spus:

orele le pun de obicei de pe MotoGP your time. deci ora Ro 

OK, multumesc

Acum 1 oră, frigider a spus:

la cum merge nu cred ca are cum sa recupereze 1 punct macar,

true

PS. eram mai mult sarcastic, case closed, daca nu se rupe, MM campeon

Acum 1 oră, frigider a spus:

.... si vedem.

asa a zis si orbu' :)

Link spre comentariu

si MM avea contract cu honda.

contractele poate nu mai sunt ce erau.

daca JM nu vrea sa ramana nu cred ca-l vor tine fortat.

Chiar acum, apriliacluj a spus:

true

PS. eram mai mult sarcastic, case closed, daca nu se rupe, MM campeon

nu cred ca vazusem postul tau cand am scris.

dar gand la gand a fost.

sper sa nu fie prea devreme dar:

sa ridice mana cei care nu credeau in "daca vine mm la ducati ailalti poa sa se duca acasa".

Link spre comentariu

6 minutes ago, frigider said:

sper sa nu fie prea devreme dar:

sa ridice mana cei care nu credeau in "daca vine mm la ducati ailalti poa sa se duca acasa".

Cei mai mulți dintre ei nu mai postează pe aici. :)

Link spre comentariu

Acum 13 minute, Kagemusha a spus:

Cei mai mulți dintre ei nu mai postează pe aici. :)

Asta a fost dura.

Cum era aia : sad but true :)

Eu eram printre cei care l-am crezut pe Chel cand a zis-o dar nu pot sa spun ca ma bucur de faptul ca a avut dreptate.It's not nice to watch ca sa spun asa...

Acum 45 minute, ioio_viola a spus:

FB_IMG_1747906477137.thumb.jpg.1cb8deadbd62bbb7ea642e7a1cd15f32.jpg

Am citit si eu.Aprilia a zis nimic, a zis ce era politically corect sa spuna.Problema e alta : ramane JM la ei si la anul sau nu?

Cred ca daca o are pe stilul asta,poate ar fi mai bine sa isi stranga mana si sa se duca fiecare pe treaba lui.

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Clar! Lui Martin nu ii mai ramane decat sa ceara anularea contractului la CCR. :D

:D

poate sa iasa din contract,sunt convins.Poate nu chiar acum dar pana la sfarsitul anului va putea iesi pe baza clauzei de lipsa de performanta...dar ok - nesimtit jigodie pt ca nu pune umarul la construirea unei moto campioane - iese din contract,asa - si se duce....unde????

In afara de Ducati (unde nu ii vad loc la nici o echipa factory sau client "incaltata" cu asa ceva),ce motorete sunt mai puternice decat Aprilia?....Honda?Yamaha?KKTM?

As usual,nu prea a gandit-o deloc Martinezul...

...in alta ordine de idei,KKTM a scapat (in ceasul al 12lea - mai aveau termen pana in 25 mai) de faliment :
KTM welcome new majority owner after £674m million deal is struck

Bajaj Auto will move from dormant minority investor to a majority owner of KTM

Personal nu ii vad sa mai tina echipa de motogp in asemenea vremuri pt ca nu are nici o logica.Dar sa vedem.

Link spre comentariu

Acum 38 minute, frigider a spus:

ridic eu mana!

deci dupa sezonul trecut (2024), nu parea ca mai e top dog, cum era in perioada Honda

anul asta s-a intamplat ceva cu Pecco, in sensul rau, aia e clar

cine ar fi crezut ca AM sa-l bata pe Pecco cu ceasul de la gara?? 

anul asta de ramanea MM la Gresini, tot il batea pe Pecco pe Factory, parerea mea 

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Acum 36 minute, ioio_viola a spus:

eu eram unul dintre ei. speranta mea era ca macar Peco sa se bata cot la cot cu MM. macar ceva de genul ultimilor 2 ani.

si eu ma asteptam sa miste ceva peco ca plm, e de atata timp pe ducati.. a mers f bine anu trecut.

e o bucata de comentariu de la TNT cand Peco tot spune ca moto e de vina dar e contrat in comentariu ca are mai multe puncte decat anu trecut si mai putine cazaturi deci ... teoretic (si practic) moto e mai buna?->colegul sau e de vina de fapt.

cred ca dupa ce da peco de cap la moto asta noua, cel mai rau caz dupa vacanta de vara o sa miste.

totusi 1 an intreg fara duel peco-mm suna greu de crezut.

peco va merge ca si cum nu are nimic de pierdut, pt ca chiar nu are.

Acum 4 minute, apriliacluj a spus:

deci dupa sezonul trecut (2024), nu parea ca mai e top dog, cum era in perioada Honda

a fost totusi primu contact cu ducati. dupa o viata de honda.

Acum 4 minute, apriliacluj a spus:

anul asta de ramanea MM la Gresini, tot il batea pe Pecco pe Factory, parerea mea 

AM te contrazice :)))

cel putin in prima jumate a sezonului.

daca AM il bate pe Peco si MM l-ar fi batut, nicio indoiala.

Editat de frigider
Link spre comentariu

cum ma contrazice AM?? ha?? :)

PS. sa-ti traduc, ca ai sarit peste un "pe"

adica daca Marc ramanea la Gresini, la Nadia, pe modelul '24

tot reusea sa-l bata pe Francesco Bagnaia, care concureza cu Factory '25

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

AM merge fantastic fata de cum mergea el...si constanta rezultatelor si faptul ca nu greseste...wow.

Singura diferenta fata de 2024 e...GP24.

So? Pecco probabil are dreptate.Remember cum era GP22 de puteau merge toti cu ea si cei de la echipele de client (Bastianini?)veneau la bataie de multe ori cu pilotii de uzina?

La fel e si GP24.

Cu GP24.5 au pierdut-o probabil,insa 1.MM nu are de unde sa stie,pt ca el nu a mers neam pe GP24,a sarit de la 23 direct la 24.5 ; 2.Vorba lui Pecco - MM poate fi competititv pe orice.

Problema lui Pecco insa e fix aceasta - MM e competitiv pe orice.

Daca Pecco isi "face" din setari/piese etc idk o motoreta la care sa regaseasca feelingul GP24,MM sigur o va proba si (probabil) va fi mai rapid decat Pecco pe ea.

Deocamdata vad insa ca Pecco gave up si a preluat base settings lui Marcel si incearca cu ele,iar Marcel a luat un nou sasiu care zice ca ii place.E directia buna de mers?Doar ei stiu....

Cert e ca in orice scenariu il vad mai rapid pe Marquez.Iar faptul ca nu trebuie sa riste ca sa scoata timpii il face aproape imbatabil.Nu vad nici o "scapare" din asta,din dominatia lui anul asta dar si la anul...hai Quarta/Yamaha?

Meh,long shot si foarte improbabil.Nu ca Quarta nu ar putea,dar Yamaha...in ciuda unui mic reviriment pe circuite micute si tehnice,tot scartaie.

Sa o vedem aici....curbe de viteza dar trebuie si putere motor.

Link spre comentariu

Q parea f amenintator, el a fost cam singuru care era chill cu psihicul etc la atacuri MM.

OK si peco a aratat de cateva ori asta, deci nici el nu e de dat la o parte.

dar la Q parca era altceva, si pole-uri lua multe.

te face la psihic chestia asta.

nu ii place lu mm ca vine Q si ii ia poleurile..

si Q e pe o moto clar mai slaba..

Link spre comentariu

Acum 55 minute, frigider a spus:

Q parea f amenintator, el a fost cam singuru care era chill cu psihicul etc la atacuri MM.

Pecco sta mai bine in dog fight-uri, decat Q si chiar decat MM. In asemenea situatii, lui MM i se pune pata, iar Q este foarte slab in defensiva. Trec usor de el si cei din coada plutonului. Atuul frantzuzului este faptul ca este un pilot rapid. Din pacate, nici la capitolul depasiri nu sta foarte bine, mai ales cand trebuie sa depaseasca la baietii mari. Daca are o motocicleta foarte performanta si ia un start bun, are sanse la victorie, daca este prins in pluton, ramane anonim. Stii cum este... from hero to zero... 

Editat de xt600
Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

true true

E foarte rapid,pe o coaja.MM intelege ideea ..."cum ar fi asta pe o moto buna?"Pacat insa ca Yamaha nu e deloc la nivel de podium.

Iar faza cu pole'urile,intradevar e mind game - vezi fatza lui MM la interviu dupa quali LeMans.Foarte deranjat,deloc aceeiasi fatza ca in conferinta de presa de dupa cursa,desi de fapt era pe acelasi loc 2:P

Acum 34 minute, xt600 a spus:

Pecco sta mai bine in dog fight-uri, decat Q si chiar decat MM. In asemenea situatii, lui MM i se pune pata, iar Q este foarte slab in defensiva. Trec usor de el si cei din coada plutonului. Atuul frantzuzului este faptul ca este un pilot rapid. Din pacate, nici la capitolul depasiri nu sta foarte bine, mai ales cand trebuie sa depaseasca la baietii mari. Daca are o motocicleta foarte performanta si ia un start bun, are sanse la victorie, daca este prins in pluton, ramane anonim. Stii cum este... from hero to zero... 

Pt a te bate cu MM intai trebuie sa fii la nivel de viteza cu MM.Degeaba esti incapatanat daca dupa start esti pe locul 6-7,sau nu mai zic vezi LeMans.

Iar Pecco...in confruntarile cu JM nu a stat deloc bine in dogfights,il si certa Tardozzi ca cedeaza prea usor si e prea gentelman...cu MM a avut (poate uit ?) o singura intalnire,nu? la portimao 2024 unde amandoi au fost capete tari.Sa vedem ce se va intampla in continuare.

Insa prima si prima data trebuie sa il prinda pe MM pt a fi o sansa de duel....si la faza asta Pecco are lacune.

Q este ultra-fast pe o coaja,nu are ce defensiva sa aiba de pe Yamaha....doar sa supraliciteze pe frane.Asta tine cateva tururi,dar cand aia trec pe langa tine ca trenul in gara pe linia dreapta doar din gaz motor (vezi Doha anul asta),nu ai ce pretentii sa emiti.Simplu.

Vezi ca atunci cand Yamaha mergea decent,Q nu era prost deloc - s-a batut si cu MM si cu Pecco.Eu imi aduc aminte si acum Missano 2019 - e puternic gay'ul.

Dar degeaba - pana cand Yamaka nu va sta in linie dreapta cu Ducatis si nu va rezolva problema aceea in care efectiv nu poate functiona in pluton,nu avem ce sa comparam performantele lui Q cu ale lui Pecco sau MM.

Am mai zis si repet - Yamaha poate parea ca are un mic reviriment,insa pana acum arata bine DOAR pe circuite mici,inghesuite,tehnice,fara linii drepte normale si mai ales cu curse disputate la temp de aprox 25 grade in aer ! Se pare ca la Silverstone are noroc - e frigut.Dar circuitul nu mai e unul mic si inghesuit.Sa vedem.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Pt a te bate cu MM intai trebuie sa fii la nivel de viteza cu MM.

Foarte corect! Problema este ca in acest moment, nu exista in circuit un pilot mai rapid decat MM, indiferent pe ce mobra ar concura. Poate, Q este un pilot rapid, comparativ cu Pecco sau JM, dar cu MM... greu, tata, greu.. Ca sa il bata, pe cabron, ar trebui sa aibe o motocicleta atat de performanta, incat sa ii ofere o marja de confort, asa cum ii ofera Ducati lui MM, ori nu are asa ceva la dispozitie. 

Iar Pecco...in confruntarile cu JM nu a stat deloc bine in dogfights,il si certa Tardozzi ca cedeaza prea usor si e prea gentelman...

Ma refeream strict la intalnirile Pecco vs MM. Cum spuneam, punctul slab al lui MM, in asemenea situatii, este faptul ca i se pune pata si nu mai judeca. Ambitia si lipsa de judecata ii depasesc talentul. Lucru care este valabil, intr-o mai mica masura, si in ceea ce il priveste pe JM. Nici el nu este vreun monument de luciditate. 

Q este ultra-fast pe o coaja,nu are ce defensiva sa aiba de pe Yamaha....doar sa supraliciteze pe frane.

Pai asta este problema, de multe ori este batut pe frane, nu are trase defensive, nu strange la apex, etc.. Nu ma refer la depasirile pe linia dreapta, unde nu are ce sa faca. Daca l-ai analiza cu mai multa obiectivitate, ai vedea ca spun bine ce spun. 

Vezi ca atunci cand Yamaha mergea decent,Q nu era prost deloc - s-a batut si cu MM si cu Pecco.

Nu am spus niciodata ca este un pilot slab, doar ca este mult supraevaluat. Are limitele lui, care l-au facut sa piarda cel putin un titlu - oke, luptand impotriva a cel putin 6 piloti Ducati, dar totusi.. A pierdut multe puncte pe greselile lui si prin atitudinea de no combat. Imi aduc aminte ca asta i-a transmis si MM, intr-un interviu de pe patul de spital.

Eu imi aduc aminte si acum Missano 2019 - e puternic gay'ul.

Da, imi aduc aminte cursa aia... A piscat MiMisor putin frana, in ultimul viraj si s-a pierdut copchilul... a degajat si aia a fost tot. Ca sa castigi cu MM, in asemenea situatii, trebuie sa ai mind set-ul adecvat.. trebuie sa fii rau. Exact ceea ce el nu este.  Doar ca este rapid, nu il ajuta prea mult. 

1 oră în urmă, Method a spus:

Am mai zis si repet - Yamaha poate parea ca are un mic reviriment,insa pana acum arata bine DOAR pe circuite mici,inghesuite,tehnice,fara linii drepte normale si mai ales cu curse disputate la temp de aprox 25 grade in aer !

Aminteste-ti unde era anul trecut si acum doi ani, pe aceleasi circuite. Niciunde! Acum a inceput sa miste, so... nu pare ca are un reviriment, ci chiar se poate constata un reviriment. Cu ani in urma, in aceeasi situatie era Ducati. A inceput sa aibe prestatii bune pe anumite configuratii de circuit, apoi, incet incet a inceput sa puna probleme si pe celelalte, iar astazi este motocicleta de referinta. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Oare Fabio Quartalgbt merge cu chiloți sub combinezon?

Ma uitam acum la FP2 si are fermoarul tras pana jos..si peleul gol ca de obicei.. nu ca ar fi vreo vreme tropicală pă Anglea

Incepe sa se miroasă cartonul ăla pe lângă Banania.

Link spre comentariu

Acum 33 minute, B.B. a spus:

Oare Fabio Quartalgbt merge cu chiloți sub combinezon?

Ma uitam acum la FP2 si are fermoarul tras pana jos..si peleul gol ca de obicei.. nu ca ar fi vreo vreme tropicală pă Anglea

Nu inteleg, cum de il lasa sotul sa umble asa despuiat prin paddock...

BTW... trei piloti Yamaha direct in Q2. La Silverstone. @Method asta nu mai pare reviriment, este!! reviriment. Anul trecut, aici, Q termina in PR pe 16, la 1.362 de lider, iar Rins pe 18, la 1.544 de liderul de atunci, JM. 

Editat de xt600
Link spre comentariu