alexalf9002 Postat ieri la 17:55 Share Postat ieri la 17:55 Buna ziua! As vrea sa imi spuneti daca sunt scutere de la 50cc pana la 125cc cu cutie de viteze as vrea sa merg si putin offroad. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Defineste "putin offroad". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) scuterele au cutie de viteze? credeam ca asta e una din criterii, sa nu aibe cutie de viteze, ci variator, ca altfel s-ar incadra la motociclete, nu? Editat 15 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 15 minute, apriliacluj a spus: scuterele au cutie de viteze? credeam ca asta e una din criterii, sa nu aibe cutie de viteze, ci variator, ca altfel s-ar incadra la motociclete, nu? x adv are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă dar nu se incadreaza in 50-125cmc si e cutie automata, nu?? nu cu schimbator la picior, asa-i? ______________________________ PS. m-am documentat un pic, pe site-ul Honda scrie ca e SUVul motocicletelor deci nu e scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Hai sa facem pariuri: mai intra initiatorul pe aici sa ne spune ce si cum vrea de la scutec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Scuze. Pai normal as putea sa merg cu orcare scuter pe "putin offroad" dar eu stau la sat pe o vale si ca sa ajung pe drumuri forestiere si pe islaz trebuie sa urc o panta destul de abrupta si am auzit ca se strica variatorul si cureaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 12 ore în urmă Moderatori Share Postat 12 ore în urmă De ce scuter si nu moto dual-sport,de ex? Nu de alta,dar rotile de dimensiuni mici nu se pupa cu off-road-ul. Moto de off-road este cu roti mari(17-18 spate si 21 fata-macar 16 spate si 19 fata),kilograme putine si suspensii ce au cursa mare,generoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Is scumpe M-am uitat si la suzuki dr 125 si la yamaha xt 125 si dt 125. Dar ADV de 125 sh nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate