Cavaleru Postat Luni la 05:48 Share Postat Luni la 05:48 (editat) Vineri 20 Iunie 2025 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice Sambata 21 Iunie 2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 11 Laps Tissot Sprint Duminica 22 Iunie 2025 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 17 Laps Race 13:15 Moto2™ 19 Laps Race 15:00 MotoGP™ 23 Laps Grand Prix Track by category Category Laps Total Distance Finish in case of red flag MotoGP™ 23 120.64 Km 17 Moto2™ 19 99.66 Km 14 Moto3™ 17 89.17 Km 13 Circuit Specs Total length 5.25Km Total Width 14m Longest Straight 1,141m Right Corners 9 Left Corners 6 Si niste recorduri la Moto GP: Editat Luni la 11:23 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 06:10 Share Postat Luni la 06:10 Diiiiii Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 06:25 Share Postat Luni la 06:25 marea intrebare: sare de suta sau nu? ar trebui sa da. minim 101? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 08:10 Share Postat Luni la 08:10 Acum 1 oră, frigider a spus: marea intrebare: sare de suta sau nu? ar trebui sa da. minim 101? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 08:19 Share Postat Luni la 08:19 (editat) diferenta dintre MM si Peco e la 93 de puncte. daca termina mereu MM 1 Peco 2 vine 3 + 5 deci ajunge la 101. nu l-as vedea pe Peco revenindu-si atat de brusc incat sa ia si sprint si GP. GP poate. sprint? nu. Editat Luni la 08:20 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Luni la 08:35 Share Postat Luni la 08:35 iunie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Luni la 08:50 Share Postat Luni la 08:50 Domnu' cutie de carton e mai aproape ca puncte de locul 10 (Quartararo, care alearga pe mopedul ala), anul asta sa zica merci daca termina pe podium camptionatul. Iar de la anul...cred ca Ducati ar trebui sa ii arate unde e usa si sa il aduca pe Acosta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 08:55 Share Postat Luni la 08:55 Acum 4 minute, bmdbmw a spus: Acosta. singurul lucru bun daca ar pleca KTM ar fi ca dl rechin sa puna mana pe o moto mai de doamne-ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 10:34 Share Postat Luni la 10:34 diiiiii! Acum 4 ore, frigider a spus: marea intrebare: sare de suta sau nu? ar trebui sa da. plt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 10:56 Share Postat Luni la 10:56 Acum 21 minute, apriliacluj a spus: plt plm. ce vedeam pe net ca Toprak a zis ca vine sa-l bata pe MM lol sau o fi AI? nu gasesc mare lucru pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 11:24 Share Postat Luni la 11:24 Acum 27 minute, frigider a spus: ce vedeam pe net ca Toprak a zis ca vine sa-l bata pe MM pll sau ete pwula marioara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 11:25 Share Postat Luni la 11:25 Acum 3 ore, frigider a spus: diferenta dintre MM si Peco e la 93 de puncte. daca termina mereu MM 1 Peco 2 vine 3 + 5 deci ajunge la 101. nu l-as vedea pe Peco revenindu-si atat de brusc incat sa ia si sprint si GP. GP poate. sprint? nu. aa,aaa Pariez pe MM lejer...dar sper sa se intample cum am vb deunazi cu colegul BB - si anume sa faca performante identice cu ale lui Q : 3 pole'uri,un loc 2 (si 2 abandonuri) in urmatoarele 3 curse Slabe sanse, defileaza anul asta pt campionat Memelu,n-are cu cine se bate la varf. Mai,sincer,nu sunt hater,chiar nu ma deranja daca lua campionatul dupa o batalie apriga cu Pecco sau whoever...dar asa....il ia in pas de dans,la lejer, stil 2014. Oh well,asta e situatia,nu e ca si cum ar fi vina lui ca ceilalti sunt macalai.Pacat insa ca nu avem la ce ne uita... Acum 29 minute, frigider a spus: ce vedeam pe net ca Toprak a zis ca vine sa-l bata pe MM La ce naiba sa il bata?La stoppies poate... Nu vreau sa fiu rau,dar in ce martoaga am ajuns sa ne punem sperantele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 11:43 Share Postat Luni la 11:43 o fi fake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 14:53 Share Postat Luni la 14:53 Eu cred ca Bănănel vine la bătaie cu MM in acest we si daca pune bine presiune pe MM ar putea sa-i fure acestuia macar cursa de Duminică si chiar si pole-ul. Cu acesta din urma ar putea incepe a pune putina presiune pe MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 15:55 Share Postat Luni la 15:55 1 oră în urmă, danypop a spus: Eu cred ca Bănănel vine la bătaie cu MM in acest we si daca pune bine presiune pe MM ar putea sa-i fure acestuia macar cursa de Duminică si chiar si pole-ul. Cu acesta din urma ar putea incepe a pune putina presiune pe MM. orice e posibil. totusi MM se incapataneaza sa nu mai greseasca. pariu ca daca Peco e in fata MM va sta chill dupa el pana pe final cand teoretic s-ar simti mai bine. ar fi cazul sa vedem si un duel - doua intre MM si Peco anu asta, ma gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 05:36 Share Postat Marți la 05:36 Doamne ajuta sa vedem CEVA,orice un duel...la varf vorbesc... Hai Baganaia ! (fara maturi) In alta ordine de idei,Mir (Honda de fapt) redescopera (a cata oara?) beneficiile CF swingarm (dupa ce de pe vremea lui MM il adoptasera de la Ducati ca mai apoi sa il dea iar jos si sa puna de Alu si iar sa il puna si tot asa)...dar subliniaza faptul ca Honda e slabuta pe motor : Joan Mir says Honda’s new carbon fibre swingarm delivered a small but welcome step forward during the post-race MotoGP test at Aragon. But he warned top speed remains the RC213V’s most urgent weakness heading into this weekend’s Italian Grand Prix at Mugello. While Mir was encouraged by the early signs, he warned that high grip levels during a Monday test can distort performance. “It’s positive, it is something that will help us to be more competitive.I would say that is not a revolution but is a step in terms of grip. Because we are so far in terms of acceleration and grip, if we get something that improves in that area, we make a big step. This is what happened.” “But on a Monday, the grip is always very high. So I try to be very careful with what I feel about the bike, because with good grip on track, everything looks fine.” Nonetheless, Mir added that the swingarm gave him “nothing negative” in terms of feel and improved edge grip, with small lap time gains. As Mir indicated, Honda's engine remains far behind its rivals in terms of outright speed.Mir, who was the fastest Honda in 10th place at the Aragon test courtesy of a morning lap time, said the factory’s top speed deficit is costing him around 10km/h and several tenths every lap. “we lose 10k per hour on the straight. So imagine, that is two or three tenths more we could get for free… Not free for Honda, but free for me!” Apropo de timpii incurajatori din teste pt Yamaha si pt Honda din testele de la Aragon,cred ca e destul de clar citatul de mai sus - But on a Monday, the grip is always very high. So I try to be very careful with what I feel about the bike, because with good grip on track, everything looks fine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 05:40 Autor Share Postat Miercuri la 05:40 e oare Peco in stare sa faca ceva runda asta? un pic mai multe viraje pe dreapta decat pe stanga, un usor dezavantaj pt Satana Eu zic ca tot MM face dubla daca nu face buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 06:42 Share Postat Miercuri la 06:42 Cred ca se ambiționează sa nu mai cada. A pierdut enorm de 2 ori pe circuite preferate. *asta nu-nseamna ca n-o s-o mai puna jos candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Miercuri la 08:41 Share Postat Miercuri la 08:41 "Problema" e faptul ca MM face timpii aia nefortand fata pe frane cum facea el pe Honda de unde si toate acele cazaturi,a spus (de mai multe ori) si mi-a ramas in cap pt ca mi se pare ff important : "timpii (rapizi) pe Ducati vin cand mergi fin fara sa o bruschezi , without pushing/overriding the bike" cred ca zicea el...e,si atunci e destul de "greu" sa cada asa aiurea. Nu ca nu s-ar fi descurcat la Silverstone (mare bulan a avut btw) dar cred ca va cadea/gresi din ce in ce mai rar cu cat va acumula mai multe curse pe aceasta moto si cu cat va disparea posibilitatea sa il provocace cineva 4 real pt campionat. Cum zice si colegul,nu inseamna ca nu va cadea,oricine poate cadea oricum si oricand,dar ca si probabilitati meh.... E perfecta situatia de fata pt MM : pilot la echipa nr.1 din campionat (nr.1 si ca track team si ca ingineri si ca posibilitati financiare si ca motoreta),pilotul celalalt nu se regaseste,campionul en-titre se plimba cu bicicleta.Mai lejer de atat ce poate fi? Timpul merge in favoarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Joi la 11:56 Autor Share Postat Joi la 11:56 revine Taka: Takaaki Nakagami will stand in for Luca Marini in the Honda HRC Castrol ranks at the Brembo Grand Prix of Italy this weekend as the Italian continues his recovery process. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 13:17 Share Postat Joi la 13:17 nu cred ca o sa se vada pe tv. sau poate cu noua si imbunatatita honda se va vedea? un top 10 acolo? presiune max pe peco. dar de obicei se descurca sub presiune. sa vedem, lumea are asteptari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Joi la 14:18 Autor Share Postat Joi la 14:18 si eu am asteptari de la peco, dar nu pot sa zic ca sunt realiste, ci optimiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 14:29 Share Postat Joi la 14:29 e la 60 de puncte in spate lui AM, cerule, suna enorm. ok cu cazatura AM si victorie se duc 25 dar Peco nu prea castiga, asta e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 12:09 Share Postat ieri la 12:09 in FP1 Bez si Acosta la egalitate - timpii total neconcludenti - 1.46.2 - la aproape 2s de timpul de Pole stabilit aici de JM - 1.44.5 28 gr in aer cu 43 la asfalt si sunny weather cum sta bine Italiei Sa vedem in FP - acolo se scot cutitele. FP cu Vinales șef În rest the uzual suspects. Nu sunt la curent - ce a pățit Quartararo la umăr?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 17:25 Share Postat ieri la 17:25 Acum 5 ore, Method a spus: Nu sunt la curent - ce a pățit Quartararo la umăr?? gigeii au zis ca a cazut si i-a iesit umaru, i l-a pus la loc cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate