Sari la conținut

9. ITALY Brembo Grand Prix of Italy

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Vineri 20 Iunie 2025

10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1

10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1

11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1

14:15-14:50 Moto3™ Practice

15:05-15:45 Moto2™ Practice

16:00-17:00 MotoGP™ Practice

Sambata 21 Iunie 2025

09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2

10:25-10:55 Moto2™  Free Practice Nr. 2

11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2

11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1

12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2

13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1

14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2

14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1

15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2

16:00 MotoGP™ 11 Laps Tissot Sprint

Duminica 22 Iunie 2025

10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up

12:00 Moto3™ 17 Laps Race

13:15 Moto2™ 19 Laps Race

15:00 MotoGP™ 23 Laps Grand Prix

image.thumb.png.288e62fe84c37d98886012dc797656d4.png

Track by category

Category  Laps    Total Distance       Finish in case of red flag

MotoGP™  23        120.64 Km             17

Moto2™     19         99.66 Km              14

Moto3™     17         89.17 Km               13

Circuit Specs

Total length 5.25Km  

Total Width 14m 

Longest Straight 1,141m

Right Corners 9

Left Corners 6

Si niste recorduri la Moto GP:

image.thumb.png.f9408ec7c5469eca8ceef865abd084a2.png

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

diferenta dintre MM si Peco e la 93 de puncte.

daca termina mereu MM 1 Peco 2 vine 3 + 5 deci ajunge la 101.

nu l-as vedea pe Peco revenindu-si atat de brusc incat sa ia si sprint si GP.

GP poate. sprint? nu.

Editat de frigider
Link spre comentariu

Domnu' cutie de carton e mai aproape ca puncte de locul 10 (Quartararo, care alearga pe mopedul ala), anul asta sa zica merci daca termina pe podium camptionatul. Iar de la anul...cred ca Ducati ar trebui sa ii arate unde e usa si sa il aduca pe Acosta.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, frigider a spus:

diferenta dintre MM si Peco e la 93 de puncte.

daca termina mereu MM 1 Peco 2 vine 3 + 5 deci ajunge la 101.

nu l-as vedea pe Peco revenindu-si atat de brusc incat sa ia si sprint si GP.

GP poate. sprint? nu.

aa,aaa :)

Pariez pe MM lejer...dar sper sa se intample cum am vb deunazi cu colegul BB - si anume sa faca performante identice cu ale lui Q : 3 pole'uri,un loc 2 (si 2 abandonuri) in urmatoarele 3 curse :bounce:

Slabe sanse, defileaza anul asta pt campionat Memelu,n-are cu cine se bate la varf.

Mai,sincer,nu sunt hater,chiar nu ma deranja daca lua campionatul dupa o batalie apriga cu Pecco sau whoever...dar asa....il ia in pas de dans,la lejer, stil 2014.

Oh well,asta e situatia,nu e ca si cum ar fi vina lui ca ceilalti sunt macalai.Pacat insa ca nu avem la ce ne uita...

Acum 29 minute, frigider a spus:

ce vedeam pe net ca Toprak a zis ca vine sa-l bata pe MM

La ce naiba sa il bata?La stoppies poate...

Nu vreau sa fiu rau,dar in ce martoaga am ajuns sa ne punem sperantele...

Link spre comentariu

1 oră în urmă, danypop a spus:

Eu cred ca Bănănel vine la bătaie cu MM in acest we si daca pune bine presiune pe MM ar putea sa-i fure acestuia macar cursa de Duminică si chiar si pole-ul. Cu acesta din urma ar putea incepe a pune putina presiune pe MM. 

orice e posibil.

totusi MM se incapataneaza sa nu mai greseasca.

pariu ca daca Peco e in fata MM va sta chill dupa el pana pe final cand teoretic s-ar simti mai bine.

ar fi cazul sa vedem si un duel - doua intre MM si Peco anu asta, ma gandesc.

Link spre comentariu

Doamne ajuta sa vedem CEVA,orice un duel...la varf vorbesc...

Hai Baganaia ! (fara maturi)

In alta ordine de idei,Mir (Honda de fapt) redescopera (a cata oara?) beneficiile CF swingarm (dupa ce de pe vremea lui MM il adoptasera de la Ducati ca mai apoi  sa il dea iar jos si sa puna de Alu si iar sa il puna si tot asa)...dar subliniaza faptul ca Honda e slabuta pe motor :

Joan Mir says Honda’s new carbon fibre swingarm delivered a small but welcome step forward during the post-race MotoGP test at Aragon.

But he warned top speed remains the RC213V’s most urgent weakness heading into this weekend’s Italian Grand Prix at Mugello.

While Mir was encouraged by the early signs, he warned that high grip levels during a Monday test can distort performance.

“It’s positive, it is something that will help us to be more competitive.I would say that is not a revolution but is a step in terms of grip. Because we are so far in terms of acceleration and grip, if we get something that improves in that area, we make a big step. This is what happened.”

“But on a Monday, the grip is always very high. So I try to be very careful with what I feel about the bike, because with good grip on track, everything looks fine.”

Nonetheless, Mir added that the swingarm gave him “nothing negative” in terms of feel and improved edge grip, with small lap time gains.

As Mir indicated, Honda's engine remains far behind its rivals in terms of outright speed.Mir, who was the fastest Honda in 10th place at the Aragon test courtesy of a morning lap time, said the factory’s top speed deficit is costing him around 10km/h and several tenths every lap.

“we lose 10k per hour on the straight. So imagine, that is two or three tenths more we could get for free… Not free for Honda, but free for me!”

Apropo de timpii incurajatori din teste pt Yamaha si pt Honda din testele de la Aragon,cred ca e destul de clar citatul de mai sus - But on a Monday, the grip is always very high. So I try to be very careful with what I feel about the bike, because with good grip on track, everything looks fine.

Link spre comentariu

"Problema" e faptul ca MM face timpii aia nefortand fata pe frane cum facea el pe Honda de unde si toate acele cazaturi,a spus (de mai multe ori) si mi-a ramas in cap pt ca mi se pare ff important : "timpii (rapizi) pe Ducati vin cand mergi fin fara sa o bruschezi , without pushing/overriding the bike" cred ca zicea el...e,si atunci e destul de  "greu" sa cada asa aiurea.

Nu ca nu s-ar fi descurcat la Silverstone (mare bulan a avut btw) dar cred ca va cadea/gresi din ce in ce mai rar cu cat va acumula mai multe curse pe aceasta moto si cu cat va disparea posibilitatea sa il provocace cineva 4 real pt campionat.

Cum zice si colegul,nu inseamna ca nu va cadea,oricine poate cadea oricum si oricand,dar ca si probabilitati meh....

E perfecta situatia de fata pt MM : pilot la echipa nr.1 din campionat (nr.1 si ca track team si ca ingineri si ca posibilitati financiare si ca motoreta),pilotul celalalt nu se regaseste,campionul en-titre se plimba cu bicicleta.Mai lejer de atat ce poate fi?

Timpul merge in favoarea lui.

Link spre comentariu

revine Taka:

Takaaki Nakagami will stand in for Luca Marini in the Honda HRC Castrol ranks at the Brembo Grand Prix of Italy this weekend as the Italian continues his recovery process.

Link spre comentariu

nu cred ca o sa se vada pe tv.

sau poate cu noua si imbunatatita honda se va vedea? un top 10 acolo?

presiune max pe peco. dar de obicei se descurca sub presiune.

sa vedem, lumea are asteptari.

Link spre comentariu

in FP1 Bez si Acosta la egalitate - timpii total neconcludenti - 1.46.2 - la aproape 2s de timpul de Pole stabilit aici de JM - 1.44.5

28 gr in aer cu 43 la asfalt si sunny weather cum sta bine Italiei :)

Sa vedem in FP - acolo se scot cutitele.

FP cu Vinales șef

În rest the uzual suspects.

Nu sunt la curent - ce a pățit Quartararo la umăr??

Link spre comentariu