Sari la conținut

Scoala moto - Poligoane

3.14
 Share

Postări Recomandate

Salve .

A venit vremea , sub presiunea ''guvernului'' , sa caut o scoala moto. 

Am cautat si pi sf goagal  si pe aici si nu m-am dumirit pe deplin .

Inteleg eu ca exista doar 3 poligoane de unde se pleaca pe traseu ?      Ilioara , Electronicii si ceva prin Militari .

Am 2 intrebari :

Ce scoli functioneaza la Electronicii si ce scoli la Ilioara .

Exista scoala+ poligon prin sector 4   ?

Multzam fain pt eventualele raspunsuri 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La electronicii am facut eu la moto louis, si mai erau cateva scoli acolo dar nu mai tine minte tataia (eu) care erau.
Alti prieteni au zis ca la Adi moto parca li s-a parut ca instructorii se implica.
Vecin de bloc cu mine am vazut ca este Hey moto, dar nu stiu unde functioneaza (edit, se pare ca la electronicii).
A mai aparut un poligon moto, in spate la Ikea Pallady unde era camp (https://maps.app.goo.gl/E1CrZapEhvS9wiD57) de cate ori am trecut pe acolo am vazut elevi care se plimbau.
Doar in Ilioara in centru exista vreo 2 copaci, care nici aia nu ajuta prea mult, celelalt avand umbra precum in orientul mijlociu.

Editat de robert23mg
Link spre comentariu

In momentul asta se dau examene pe 4 poligoane: Ilioara, Electronicii, Matelotilor si Ion Ionescu Delabrad. Poligonul Militari NU mai este omologat pentru examinari; sunt doua variante de motivatie: prima ca nu stiu ce probleme cu traficul de acolo din cauza unor santiere mari sau lucrari, a doua ca a calcat jupanu' de acolo pe bec si a fost "pedepsit". Cert e ca cei de acolo dau examene pe la noi, prin Electronicii.

In Ilioara nu stiu cate scoli activeaza, dar sigur scoala Adi Moto ( Adi Budoi) face acolo.

In Matelotilor e scoala lui Bogdan Iancu.

In Ion Ionescu Delabrad e scoala lui Eugen Iancu.

In Electronicii sunt mai multe scoli: Louis+Ami, HeyMoto, Academia Moto, Edi, Scoala Moto Altfel, Pilot (Scoala lui Andrei Ion fost la Ami), 4Moto (Adrian Don), Tasha Moto (Diana Paunescu). 

Ca recomandari eu nu pot sa fac decat din Electronicii: Louis sau (in caz ca nu ma suporti deja pe mine de pe forum) HeyMoto. Daca vrei scoli serioase. Daca vrei doar sa bifezi orele poti sa te duci oriunde.

Link spre comentariu

31 minutes ago, Speedy.K said:

Ca recomandari eu nu pot sa fac decat din Electronicii: Louis sau (in caz ca nu ma suporti deja pe mine de pe forum) HeyMoto.

🤣...de unde ai dedus ca nu te suport , sau ca as fi ranchiunos ? 🍻

Incerc sa-mi fac temele si sa gasesc o scoala cu un poligon accesibil care sa nu-i manance jumatate din viata pe drum pana la locatie .

Maine plec in conțed si cand ma intorc tre sa ma apuc de acte . 

Daca nu-i bai , te contactez luna viitoare . 

Dpmdv , Electronicii este cam cel mai accesibil dupa ilioara .

Ps : ce mobre aveti pt A2 ? 

Ms .

Link spre comentariu