Sari la conținut

10. NETHERLANDS Motul Grand Prix of the Netherlands

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Vineri 27 iunie 

9:30-09:45 MotoE™ Free Practice

10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1

10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1

11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1

13:35-13:50 MotoE™ Practice

14:15-14:50 Moto3™ Practice

15:05-15:45 Moto2™ Practice

16:00-17:00 MotoGP™ Practice

18:00-18:10 MotoE™ Qualifying Nr. 1

18:20-18:30 MotoE™ Qualifying Nr. 2

Sambata 28 iunie

09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2

10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2

11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2

11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1

12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2

13:15 MotoE™7 Laps Race Nr.1

13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1

14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2

14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1

15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2

16:00 MotoGP™13 Laps Tissot Sprint

17:10 MotoE™7 Laps Race Nr.2

Duminica 29 iunie

10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up

12:00 Moto3™ 20 Laps Race

13:15 Moto2™ 22 Laps Race

15:00 MotoGP™ 26 Laps Grand Prix 

image.thumb.png.19e165279d50375fa38d12cd8cc26823.png

Track by category

Category   Laps     Total Distance        Finish in case of red flag

MotoGP™   26        118.09 Km               20

Moto2™      22        99.92 Km               17

Moto3™      20        90.84 Km               15

MotoE™       7         31.79 Km                  5

Circuit Specs

Total length 4.54Km 

Total Width  14m 

Longest Straight

487m  

Right Corners 12

Left Corners 6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe,am vrea noi...din pacate si-a dat seama (si) musiu Bagnaia ca e cam nasol cu ditai discalaile alea unde nu necesita pt ca ia vreun kil si ceva in plus.

Acum 2 ore, danypop a spus:

Mizez pe Q :huh:

:lol: Odata se revirimenteaza? Yamaha si il vezi la bataie cu Memelu (vise taica vise...din pacate pt noi)

Chiar acum, apriliacluj a spus:

nu e nici un suspans

Pecco pe 3  la sfarsitul campionatului

dpmdv nu o sa-l depaseasca pe AM pana la final

Din pacate s-ar putea s ai mare dreptate.

Pecco clar pe 3 la cat de metronom merge AM cu acest GP24 (si cu caietzelul de la MM?in fine treaba lor mi se pare normal pana la urma sa il ajute frati-su macar cu setari hints etc)

O raza de speranta ne lasa Marquez,cel putin la nivel declarativ - a spus in conferinta de la Mugello ca si la Assen Pecco in mod normal are un edge.Ne ramane sa vedem daca Pecco va veni iarasi la bataie cu el,fie si macar pt cateva ture.

Dupa cum a zis si AM insa,ca sa vii la bataie cu MM,prima data trebuie sa fii cel putin atat de rapid precum e el.In cursa.Sa vedem.

Link spre comentariu

Acum 13 minute, apriliacluj a spus:

Pecco pe 3  la sfarsitul campionatului

dpmdv nu o sa-l depaseasca pe AM pana la final

nu cred, ii vor da de cap.

ce nu inteleg eu:

Peco e constient de problema cu fata de la primul test cu GP25.

de atunci si pana acum au trecut niste luni bune dar tot nu i-au dat de cap.

e putin ingrijorator.

Link spre comentariu

Acum 22 minute, Method a spus:

Hehe,am vrea noi...din pacate si-a dat seama (si) musiu Bagnaia ca e cam nasol cu ditai discalaile alea unde nu necesita pt ca ia vreun kil si ceva in plus.

:lol: Odata se revirimenteaza? Yamaha si il vezi la bataie cu Memelu (vise taica vise...din pacate pt noi)

Din pacate s-ar putea s ai mare dreptate.

Pecco clar pe 3 la cat de metronom merge AM cu acest GP24 (si cu caietzelul de la MM?in fine treaba lor mi se pare normal pana la urma sa il ajute frati-su macar cu setari hints etc)

O raza de speranta ne lasa Marquez,cel putin la nivel declarativ - a spus in conferinta de la Mugello ca si la Assen Pecco in mod normal are un edge.Ne ramane sa vedem daca Pecco va veni iarasi la bataie cu el,fie si macar pt cateva ture.

Dupa cum a zis si AM insa,ca sa vii la bataie cu MM,prima data trebuie sa fii cel putin atat de rapid precum e el.In cursa.Sa vedem.

Râzi tu râzi dar avea o cursă câștigata(pe bune) daca nu ceda dispozitivu lu pește prăjit. Eu sper.... incă. Si vreau să-l vad si eu o dată pe Viniales lasat să-și termine cursa... o dată presiunea sufletului l-a privat de un rezultat bun, alta dată nărăvașul Morbid... 🤦‍♂️

Link spre comentariu

1 hour ago, frigider said:

Dintre cele trei GP25 sau cum vreți să le numiți, nu numai Pecco, dar și Fabio DG a acuzat aceeași lipsă de feeling pe față. Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. :rolleyes:

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

e putin ingrijorator.

Acum 42 minute, Kagemusha a spus:

Dintre cele trei GP25 sau cum vreți să le numiți, nu numai Pecco, dar și Fabio DG a acuzat aceeași lipsă de feeling pe față. Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. :rolleyes:

True that.

Degeaba baiguie Pirro ca sunt diferente mici intre ele,e clar ca e o problema.Sigur au pus mai mult df sau schimbat/mutat lucruri pe ele si au schimbat probabil putin weight distribution.Si de aici feelingul lor s-a evaporat.

Problema care pe MM nu pare sa il deranjeze pt ca el e...speshial - vorba lui Pecco "asta ar fi rapid si pe un tractor,mie (si probabil celorlalti piloti normali) imi trebuie front-end feel.

Acum 1 oră, danypop a spus:

Râzi tu râzi dar avea o cursă câștigata(pe bune) daca nu ceda dispozitivu lu pește prăjit. Eu sper.... incă. Si vreau să-l vad si eu o dată pe Viniales lasat să-și termine cursa... o dată presiunea sufletului l-a privat de un rezultat bun, alta dată nărăvașul Morbid... 🤦‍♂️

Fara doar si poate.DAR vad 2 probleme aici : 1."daca"....daca Marquez nu cadea la Jerez/2020 poate avea acum 3-4 titluri mondiale in plus...daca,daca,daca - problemele tehnice sunt tot vina echipei/motoretei si 2.cu o floare (Silverstone) nu se face primavara.Lui Q ii trebuie o moto care sa fie constanta si consistenta in performante pe majoritatea circuitelor.Ceea ce Yamaha iata ca nu e deloc.

Aceeiasi problema si cu aprilia,chiar daca mi se pare (mult) mai avansata decat Yamaha,are o cursa buna si 6-7 anonime.Si nu e Bez de vina pt asta,nici lipsa lui JM - Bez e un pilot bun,daca ii dai o moto buna ti-o duce pe podium.Martin poate gasi ceva in minus ca si timp,poate ridica motoreta aia putin peste nivelul ei,poate da acel edge care duce de la podium la locul 1,dar pt a face asta (fie ca e JM-aprilia fie ca e Q-Yamaha,fie ca e Acosta-KTM) inainte trebuie sa li se dea o moto de podium.Sau macar de locurile 3-5 - asta inseamna o moto egala cu GP24.

Nasol momentul,dar asta e situatia - sunt 6 Ducatis pe grila deci primele 6 locuri sunt cam arvunite in mod normal daca nu exista o moto care se se apropie de Ducati'ul de anul trecut ca si performante...

Exact precum zici - vreau sa il mai vad pe Vinales iesind la joc - exact aici se vede smecheria,skillul/stilul lui Vinales.Eu cand ziceam ca omul e doxa....nota 200 pt el sa fii atat de rapid cu absolut toate motoretele pe care te urci...numai marii campioni reusesc asta.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kagemusha a spus:

dupa experienta acumulata cu cotoarba aia de honda, cred ca pt Satana, ducatiul asta sta ca pe sina

Link spre comentariu