Cavaleru Postat ieri la 20:58 Share Postat ieri la 20:58 Vineri 27 iunie 9:30-09:45 MotoE™ Free Practice 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 13:35-13:50 MotoE™ Practice 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 18:00-18:10 MotoE™ Qualifying Nr. 1 18:20-18:30 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 28 iunie 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™7 Laps Race Nr.1 13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™13 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™7 Laps Race Nr.2 Duminica 29 iunie 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 20 Laps Race 13:15 Moto2™ 22 Laps Race 15:00 MotoGP™ 26 Laps Grand Prix Track by category Category Laps Total Distance Finish in case of red flag MotoGP™ 26 118.09 Km 20 Moto2™ 22 99.92 Km 17 Moto3™ 20 90.84 Km 15 MotoE™ 7 31.79 Km 5 Circuit Specs Total length 4.54Km Total Width 14m Longest Straight 487m Right Corners 12 Left Corners 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Dii murgule diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 1 oră, apriliacluj a spus: Dii murgule diiiiiii! Exact, diiiii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă cine iese pe 3? aici e suspansul maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Mizez pe Q Sau poate pune Banania iar discuri de-alea mari si castiga cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: cine iese pe 3? aici e suspansul maxim nu e nici un suspans Pecco pe 3 la sfarsitul campionatului dpmdv nu o sa-l depaseasca pe AM pana la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Hehe,am vrea noi...din pacate si-a dat seama (si) musiu Bagnaia ca e cam nasol cu ditai discalaile alea unde nu necesita pt ca ia vreun kil si ceva in plus. Acum 2 ore, danypop a spus: Mizez pe Q Odata se revirimenteaza? Yamaha si il vezi la bataie cu Memelu (vise taica vise...din pacate pt noi) Chiar acum, apriliacluj a spus: nu e nici un suspans Pecco pe 3 la sfarsitul campionatului dpmdv nu o sa-l depaseasca pe AM pana la final Din pacate s-ar putea s ai mare dreptate. Pecco clar pe 3 la cat de metronom merge AM cu acest GP24 (si cu caietzelul de la MM?in fine treaba lor mi se pare normal pana la urma sa il ajute frati-su macar cu setari hints etc) O raza de speranta ne lasa Marquez,cel putin la nivel declarativ - a spus in conferinta de la Mugello ca si la Assen Pecco in mod normal are un edge.Ne ramane sa vedem daca Pecco va veni iarasi la bataie cu el,fie si macar pt cateva ture. Dupa cum a zis si AM insa,ca sa vii la bataie cu MM,prima data trebuie sa fii cel putin atat de rapid precum e el.In cursa.Sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 13 minute, apriliacluj a spus: Pecco pe 3 la sfarsitul campionatului dpmdv nu o sa-l depaseasca pe AM pana la final nu cred, ii vor da de cap. ce nu inteleg eu: Peco e constient de problema cu fata de la primul test cu GP25. de atunci si pana acum au trecut niste luni bune dar tot nu i-au dat de cap. e putin ingrijorator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 22 minute, Method a spus: Hehe,am vrea noi...din pacate si-a dat seama (si) musiu Bagnaia ca e cam nasol cu ditai discalaile alea unde nu necesita pt ca ia vreun kil si ceva in plus. Odata se revirimenteaza? Yamaha si il vezi la bataie cu Memelu (vise taica vise...din pacate pt noi) Din pacate s-ar putea s ai mare dreptate. Pecco clar pe 3 la cat de metronom merge AM cu acest GP24 (si cu caietzelul de la MM?in fine treaba lor mi se pare normal pana la urma sa il ajute frati-su macar cu setari hints etc) O raza de speranta ne lasa Marquez,cel putin la nivel declarativ - a spus in conferinta de la Mugello ca si la Assen Pecco in mod normal are un edge.Ne ramane sa vedem daca Pecco va veni iarasi la bataie cu el,fie si macar pt cateva ture. Dupa cum a zis si AM insa,ca sa vii la bataie cu MM,prima data trebuie sa fii cel putin atat de rapid precum e el.In cursa.Sa vedem. Râzi tu râzi dar avea o cursă câștigata(pe bune) daca nu ceda dispozitivu lu pește prăjit. Eu sper.... incă. Si vreau să-l vad si eu o dată pe Viniales lasat să-și termine cursa... o dată presiunea sufletului l-a privat de un rezultat bun, alta dată nărăvașul Morbid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 1 hour ago, frigider said: Peco e constient de problema cu fata de la primul test cu GP25. de atunci si pana acum au trecut niste luni bune dar tot nu i-au dat de cap. Dintre cele trei GP25 sau cum vreți să le numiți, nu numai Pecco, dar și Fabio DG a acuzat aceeași lipsă de feeling pe față. Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 34 minute, Kagemusha a spus: Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. Poate nu ai aflat da Jiji nu-l vrea pe Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, frigider a spus: Peco e constient de problema cu fata de la primul test cu GP25. de atunci si pana acum au trecut niste luni bune dar tot nu i-au dat de cap. e putin ingrijorator. Acum 42 minute, Kagemusha a spus: Dintre cele trei GP25 sau cum vreți să le numiți, nu numai Pecco, dar și Fabio DG a acuzat aceeași lipsă de feeling pe față. Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. True that. Degeaba baiguie Pirro ca sunt diferente mici intre ele,e clar ca e o problema.Sigur au pus mai mult df sau schimbat/mutat lucruri pe ele si au schimbat probabil putin weight distribution.Si de aici feelingul lor s-a evaporat. Problema care pe MM nu pare sa il deranjeze pt ca el e...speshial - vorba lui Pecco "asta ar fi rapid si pe un tractor,mie (si probabil celorlalti piloti normali) imi trebuie front-end feel. Acum 1 oră, danypop a spus: Râzi tu râzi dar avea o cursă câștigata(pe bune) daca nu ceda dispozitivu lu pește prăjit. Eu sper.... incă. Si vreau să-l vad si eu o dată pe Viniales lasat să-și termine cursa... o dată presiunea sufletului l-a privat de un rezultat bun, alta dată nărăvașul Morbid... Fara doar si poate.DAR vad 2 probleme aici : 1."daca"....daca Marquez nu cadea la Jerez/2020 poate avea acum 3-4 titluri mondiale in plus...daca,daca,daca - problemele tehnice sunt tot vina echipei/motoretei si 2.cu o floare (Silverstone) nu se face primavara.Lui Q ii trebuie o moto care sa fie constanta si consistenta in performante pe majoritatea circuitelor.Ceea ce Yamaha iata ca nu e deloc. Aceeiasi problema si cu aprilia,chiar daca mi se pare (mult) mai avansata decat Yamaha,are o cursa buna si 6-7 anonime.Si nu e Bez de vina pt asta,nici lipsa lui JM - Bez e un pilot bun,daca ii dai o moto buna ti-o duce pe podium.Martin poate gasi ceva in minus ca si timp,poate ridica motoreta aia putin peste nivelul ei,poate da acel edge care duce de la podium la locul 1,dar pt a face asta (fie ca e JM-aprilia fie ca e Q-Yamaha,fie ca e Acosta-KTM) inainte trebuie sa li se dea o moto de podium.Sau macar de locurile 3-5 - asta inseamna o moto egala cu GP24. Nasol momentul,dar asta e situatia - sunt 6 Ducatis pe grila deci primele 6 locuri sunt cam arvunite in mod normal daca nu exista o moto care se se apropie de Ducati'ul de anul trecut ca si performante... Exact precum zici - vreau sa il mai vad pe Vinales iesind la joc - exact aici se vede smecheria,skillul/stilul lui Vinales.Eu cand ziceam ca omul e doxa....nota 200 pt el sa fii atat de rapid cu absolut toate motoretele pe care te urci...numai marii campioni reusesc asta. Editat 12 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Dintre cele trei GP25 sau cum vreți să le numiți, nu numai Pecco, dar și Fabio DG a acuzat aceeași lipsă de feeling pe față. Numai Marquez se simte ok, pesemne are un agreement secret cu Gigi. dupa experienta acumulata cu cotoarba aia de honda, cred ca pt Satana, ducatiul asta sta ca pe sina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Asta cam așa este. Honda dădea semne vizibile de slăbiciune încă din 2016-2017. Numai talentul lui Marquez i-a mai ținut în viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: Poate nu ai aflat da Jiji nu-l vrea pe Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 51 minute în urmă Share Postat 51 minute în urmă 11 hours ago, danypop said: Poate nu ai aflat da Jiji nu-l vrea pe Marcel Da' ... Jiji stie ca nu il vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate