Cavaleru Postat Marți la 05:03 Share Postat Marți la 05:03 Vineri 11.07.2025 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice Sambata 12.07.2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 15 Laps Tissot Sprint Duminica 13.07.2025 10:40-10:50MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 23 Laps Race 13:15 Moto2™ 25 Laps Race 15:00 MotoGP™ 30 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 05:19 Share Postat Marți la 05:19 Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 05:32 Share Postat Marți la 05:32 dii murgule diiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 06:22 Share Postat Marți la 06:22 merge sa te dai pe circuitu asta cu discuri mari? intreb pt un prieten italian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 08:22 Share Postat Marți la 08:22 Acum 1 oră, frigider a spus: merge sa te dai pe circuitu asta cu discuri mari? intreb pt un prieten italian. Ala mancat de urs?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 08:38 Share Postat Marți la 08:38 Acum 14 minute, xt600 a spus: Ala mancat de urs?? *omorat, nu cred ca mancat. e prea tarziu pt el, pt alt italian. unu fost campion prin conjunctura ^si cu asta am zis mai mult decat daca-i scriam numele/porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 08:49 Share Postat Marți la 08:49 Acum 10 minute, frigider a spus: unu fost campion prin conjunctura ^si cu asta am zis mai mult decat daca-i scriam numele/porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 10:23 Share Postat Marți la 10:23 Acum 1 oră, frigider a spus: .... fost campion prin conjunctura.... nu carton?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 10:53 Share Postat Marți la 10:53 Acum 29 minute, apriliacluj a spus: nu carton?? sunt multe variante, toate cam pe-acolo. ideea e ca nici eu nici nimeni nu se astepta ca Peco sa mearga asa rau. clar problemele cu fata joaca rol important si au picat cum nu se poate mai prost - cu venirea lui MM. bine si anu trecut daca se intampla, defila JM..deci tot rau era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 11:08 Share Postat Marți la 11:08 Acum 4 ore, frigider a spus: merge sa te dai pe circuitu asta cu discuri mari? intreb pt un prieten italian. Hehe,cred ca merge ca e stop'n'go. Asta nu il va impiedica insa sa ia bataie de la prietenul spaniol zis si "putinia" Acum 2 ore, xt600 a spus: Ala mancat de urs?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 11:55 Share Postat Marți la 11:55 Acum 46 minute, Method a spus: Hehe,cred ca merge ca e stop'n'go. sa vedem daca macar pt locul 2 se va bate cu fratele mai putin talentat. bag pla daca iar o comite MM pe circuit favorit. acum daca omu intra in transa, ce poti sa-i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 18:43 Autor Share Postat Marți la 18:43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 18:57 Share Postat Marți la 18:57 Acum 14 minute, Cavaleru a spus: Și asa mergea rău,plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 19:06 Share Postat Marți la 19:06 Acum 7 minute, frigider a spus: Și asa mergea rău,plm. Iti dai seama ca este in MotoGP din motive, sa le zicem,.. politice. Altfel, nu este pilot pentru clasa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 19:47 Share Postat Marți la 19:47 Acum 35 minute, xt600 a spus: nu este pilot pentru clasa asta. True that. În alta ordine de idei - vești bune - se pare ca Bajaj va menține (deocamdată) activitățile de racing ale (defunctului?) KTM. Sa vedem însă până când și mai ales câți bani va investi....pt ca e oarecum lejer sa menții așa pe linia de plutire o echipă (cam cum făcea Aprilia mai demult cu echipa factory) neinvestind de fapt nici o sumă majoră de bani ci doar asigurând participarea și cu totul altceva când încerci sa câștigi sau măcar sa încerci sa vii la același nivel cu adversarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 20:44 Share Postat Marți la 20:44 Acum 57 minute, Method a spus: True that. În alta ordine de idei - vești bune - se pare ca Bajaj va menține (deocamdată) activitățile de racing ale (defunctului?) KTM. Sa vedem însă până când și mai ales câți bani va investi....pt ca e oarecum lejer sa menții așa pe linia de plutire o echipă (cam cum făcea Aprilia mai demult cu echipa factory) neinvestind de fapt nici o sumă majoră de bani ci doar asigurând participarea și cu totul altceva când încerci sa câștigi sau măcar sa încerci sa vii la același nivel cu adversarii. Dacă le pleacă. Pedro...degeaba investesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 11:09 Share Postat ieri la 11:09 Acum 16 ore, Cavaleru a spus: Cine plm e asta? La ce clasa e? Acum 15 ore, Method a spus: True that. În alta ordine de idei - vești bune - se pare ca Bajaj va menține (deocamdată) activitățile de racing ale (defunctului?) KTM. Sa vedem însă până când și mai ales câți bani va investi....pt ca e oarecum lejer sa menții așa pe linia de plutire o echipă (cam cum făcea Aprilia mai demult cu echipa factory) neinvestind de fapt nici o sumă majoră de bani ci doar asigurând participarea și cu totul altceva când încerci sa câștigi sau măcar sa încerci sa vii la același nivel cu adversarii. "activitati de racing" inseamna implicit si investitii.. Oamenii aia chiar nu se duc acolo sa se invarta pe circuit, cand o sa pricepi asta? Ba costa mult sa intretii o echipa, gandeste-te numai deplasarile prin toata lumea cat costa.. Echipa are un buget alocat in care sigur e prinsa si parte de R&D, ca pana la urma asta e rostul echipei de GP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 11:48 Share Postat ieri la 11:48 Acum 14 ore, frigider a spus: Dacă le pleacă. Pedro...degeaba investesc. Foarte probabil sa plece. Acum 29 minute, B.B. a spus: "activitati de racing" inseamna implicit si investitii.. Oamenii aia chiar nu se duc acolo sa se invarta pe circuit, cand o sa pricepi asta? Ba costa mult sa intretii o echipa, gandeste-te numai deplasarile prin toata lumea cat costa.. Echipa are un buget alocat in care sigur e prinsa si parte de R&D, ca pana la urma asta e rostul echipei de GP. Da eu n-am spus ca nu investesc,problema e cat in ce fel si la ce rezultate ajung.Repet - ia exemplul vechii "Aprilia Gresini Racing" care investea 3 lei 30 isi vedea numele frumos "Aprilia" pe carene dar nu avea nici un rezultat notabil,doar tinea echipa pe linia de plutire si facea act de prezenta.Pana in 2022?,cand la insistentele lui Aleix,au investit puternic in acea moto redesigned from the ground up si s-a vazut si in aparitia motoretei - carene aero foarte extreme care au dat un trend in ground effect,alt motor etc etc - motoreta nou-nouta ce sa mai si s-a vazut si in rezultate. Aia am subliniat - una e sa faci act de prezenta sa ai si tu numele scris pe carene si sa investesti 10-12 mil din care 6-7 le iei inapoi de la Dorna,si alta e sa investesti ca sa te poti bate la podiumuri cu de'alde Ducati - acolo trebuie zeci de milioane anual,ani si ani la rand. Sunt curios cum va proceda Bajaj...parere personala - cred ca va alege prima varianta - act de prezenta.Cel putin pana KTM iese din gaura - cand ai datorii de 3mld (atentie ! - nu s-a sters nici o datorie,doar au fost reesalonate si s-a schimbat managementul,ei tot trebuie sa faca rost de banii aia) primul lucru (si cel mai logic) pe care il tai sunt cele cateva zeci de mil investite anual in r&d pt a dezvolta prototipuri exclusiv de curse si tehnologii useless pe strada. OFF : Se uită cineva la ciclism și anume Turul Franței?M-au dat pe spate bicicletele de la contratimp - ce sunt avioanele alea bai nene bai? Oare cât costa asa ceva și ce specificații are? Nave spațiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 15:59 Share Postat ieri la 15:59 Acum 4 ore, Method a spus: Se uită cineva la ciclism și anume Turul Franței?M-au dat pe spate bicicletele de la contratimp *urmeaza aero. **daca nu au deja, ca nu ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 18:13 Share Postat ieri la 18:13 (editat) Acum 6 ore, Method a spus: Da eu n-am spus ca nu investesc,problema e cat in ce fel si la ce rezultate ajung. Sunt curios cum va proceda Bajaj... OFF : Se uită cineva la ciclism și anume Turul Franței?M-au dat pe spate bicicletele de la contratimp - ce sunt avioanele alea bai nene bai? Oare cât costa asa ceva și ce specificații are? Nave spațiale KTM a investit ani de zile sume colosale. Pana sa se declanseze criza, in care se afla, au avut bugete comparabile cu Ducati sau Honda si tot degeaba. Au obtinut niste victorii de conjunctura si cam atat, dovada ca degeaba ai bani kklau, daca nu ai suficient know how. Cand au intrat in competitie, am spus ca nu vor fi capabili sa se bata la titlu, nici in 10 ani. Se pare ca am avut dreptate. Ca sa stim cum va proceda Bajaj, ar trebui sa stim pana cand mai are KTM contract cu Dorna. Probabil Bajaj va respecta a cel contract, apoi vor decide ce este de facut in continuare. Dar cum rezultatele nu sunt prea promitatoare, vorba ta, s-ar putea sa hotarasca retragerea. Acum cativa ani, imi aduc aminte ca o bicicleta stanadard de Turul Frantei, era undeva pe la 10000 euro. Cat despre o bicla de contratimp, nici nu vreau sa imi imaginez... @frigider ne-ar putea lamuri mai bine. PS. Uite o bicla aparuta prin 2020, folosita in Turul Frantei, ca sa iti faci o idee despre tehnologiile folosite si preturi... : https://freerider.ro/noutati/factor-a-lansat-cursiera-aero-ostro-folosita-deja-in-turul-frantei-165991 Editat ieri la 18:14 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 17 ore, frigider a spus: *urmeaza aero. **daca nu au deja, ca nu ma uit. N-ai vazut ce tigai au in cap?Ca sa le prinda si umerii mai nou,zici ca si-au pus oale de noapte din alea de spital pe cap Si bicicletele sunt streamlined masiv super subtiri.Tot ca urmare a studierii in tunele aero.. Pogacar deja da mucu' dupa 1 contratimp,ba si ce tanar e.... Sunt convins ca si dupa asta umbla doctoru cu seringa cum umba dupa Armstrong dar in sportul ala nu poti face performanta altfel...oricum omul e...wow. Acum 15 ore, xt600 a spus: KTM a investit ani de zile sume colosale. Pana sa se declanseze criza, in care se afla, au avut bugete comparabile cu Ducati sau Honda si tot degeaba. Au obtinut niste victorii de conjunctura si cam atat, dovada ca degeaba ai bani kklau, daca nu ai suficient know how. Cand au intrat in competitie, am spus ca nu vor fi capabili sa se bata la titlu, nici in 10 ani. Se pare ca am avut dreptate. Same here.Si eu le-am prevazut-o pe asta (asta cu referire la cei care zic ca predictiile in majoritate nu imi ies - ei tin minte desigur doar predictiile gresite,cele corecte le dam rapid uitarii,normal) Nu am prevazut ca vor muri si vor fi cumparati de Bajaj dar am prevazut ca nu vor castiga in felul cum o ardeau ei "the austrian way". Meh,si faza cu falimentul era destul de usor de prevazut avand in vedere cate competitii sustineau vs cate moto vindeau si cat profit faceau. Acum 15 ore, xt600 a spus: Ca sa stim cum va proceda Bajaj, ar trebui sa stim pana cand mai are KTM contract cu Dorna. Probabil Bajaj va respecta a cel contract, apoi vor decide ce este de facut in continuare. Dar cum rezultatele nu sunt prea promitatoare, vorba ta, s-ar putea sa hotarasca retragerea. +1 Acum 15 ore, xt600 a spus: PS. Uite o bicla aparuta prin 2020, folosita in Turul Frantei, ca sa iti faci o idee despre tehnologiile folosite si preturi... : https://freerider.ro/noutati/factor-a-lansat-cursiera-aero-ostro-folosita-deja-in-turul-frantei-165991 Au durere. Cadre sub 1kg? Pfoaa..."i didn't expect" ....si odata de declinul KTM,cica Bajaj va sustine (cat le va mai sustine si pe alea) DOAR 2 prototipuri de uzina si atat - tech3 iarasi a ramas in cwru gol afara in ploaie.Cica au abordat Honda sa le dea moto in regim de client... E clara treaba - Acosta si Maverickul isi cauta echipe pt la anul - cu JM si el pe picior de plecare,si cu Quartararo spunand raspicat ca forteaza Yamaha pt ca are nevoie de "a winning project NOW" sau pleaca,cred ca a inceput un nou silly season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 16 ore, xt600 a spus: KTM a investit ani de zile sume colosale. Pana sa se declanseze criza, in care se afla, au avut bugete comparabile cu Ducati sau Honda si tot degeaba. Au obtinut niste victorii de conjunctura si cam atat, dovada ca degeaba ai bani kklau, daca nu ai suficient know how. Cand au intrat in competitie, am spus ca nu vor fi capabili sa se bata la titlu, nici in 10 ani. Se pare ca am avut dreptate. Ca sa stim cum va proceda Bajaj, ar trebui sa stim pana cand mai are KTM contract cu Dorna. Probabil Bajaj va respecta a cel contract, apoi vor decide ce este de facut in continuare. Dar cum rezultatele nu sunt prea promitatoare, vorba ta, s-ar putea sa hotarasca retragerea. Acum cativa ani, imi aduc aminte ca o bicicleta stanadard de Turul Frantei, era undeva pe la 10000 euro. Cat despre o bicla de contratimp, nici nu vreau sa imi imaginez... @frigider ne-ar putea lamuri mai bine. PS. Uite o bicla aparuta prin 2020, folosita in Turul Frantei, ca sa iti faci o idee despre tehnologiile folosite si preturi... : https://freerider.ro/noutati/factor-a-lansat-cursiera-aero-ostro-folosita-deja-in-turul-frantei-165991 nu ma pricep la biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 59 minute, Method a spus: Cadre sub 1kg? Pfoaa..."i didn't expect" ....si odata de declinul KTM,cica Bajaj va sustine (cat le va mai sustine si pe alea) DOAR 2 prototipuri de uzina si atat - tech3 iarasi a ramas in cwru gol afara in ploaie.Cica au abordat Honda sa le dea moto in regim de client... Mai exact, sub 700g.... La vremea respectiva erau zvonuri, referitoare la cadrul ala de 688g, acum cred ca este certitudine. E clar, cred ca vor face cum spui tu, vor pastra doua motorete, cu un buget de echipa de client, doar ca sa isi pastreze locul in campionat. Victimele colaterale, in toata povestea, sunt pilotii... Acum 1 minut, frigider a spus: nu ma pricep la biciclete Cum nu? Ai filmari cu diferite trick-uri pe bicicleta. Sau gresesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă si ce echipa avea tech3 pe vremea Yamaha.. pff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 45 minute, xt600 a spus: Cum nu? Ai filmari cu diferite trick-uri pe bicicleta. Sau gresesc?? am, dar bici a mea e super veche, nu ma pricep la reparat/piese etc. sunt pilaf. *si alti oameni dau trickurile, nu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate