danypop Postat Vineri la 18:40 Share Postat Vineri la 18:40 Acum 6 minute, frigider a spus: 0 și 4. Chiar si in acea cursa cu 0 a incarcat ceva insa avea scarița ruptă si nu avea unde ține piciorul. Omu cred ca e singurul care nu se da bătut pana in ultimul moment. Altii cad si dau cu piciorul in mobra, el fuge, ia mobra si continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 19:34 Share Postat Vineri la 19:34 Acum 53 minute, danypop a spus: Chiar si in acea cursa cu 0 a incarcat ceva insa avea scarița ruptă si nu avea unde ține piciorul. Omu cred ca e singurul care nu se da bătut pana in ultimul moment. Altii cad si dau cu piciorul in mobra, el fuge, ia mobra si continua. asta am zis si eu. la Peco rar am vazut sa fuga la moto. sezonul asta 1 data la le mans a facut-o. din cate tin minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 05:36 Share Postat ieri la 05:36 E o diferența clară de valoare intre cei 2,no argue,dar ce încerc eu sa subliniez e ca aceasta diferența nu e atât de mare precum se vede dacă aruncam în acest moment ochii pe clasament. Într-adevăr pana la urma doar clasamentul contează restul sunt povesti si vise,însă anul asta cred ca au fost niște circumstanțe impropice lui Pecco în sensul ca motoreta a luat-o intr-o direcție care nu ii place și probabil are dreptate când zice ca nu e o direcție bună. Nu încerc sa ii găsesc vreo scuza etc - pana la urma atunci când 2 se adaptează la aceeași motoreta unul atât de bine și altul atât de prost plus ca după cum zicea colegul,Pecco a plecat cu prima șansă în bătălia asta,Marquez e cel care a venit ginere în casă străină cum s-ar zice,e tot vina lui Pecco ca nu se poate adapta cand celelalt poate,dar cred ca atunci cand (sau dacă) Pecco va regăsi front-end feel,lupta va fi mult mai strânsă. Chiar și asa tot Marquez cred ca ar castiga dar măcar am fi avut o luptă.Situația de acuma însă e no contest...din păcate pt mine (și alții ca mine) care se uită la motogp doar pt spectacol și nu sunt fanii nici unuia dintre cei 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 06:22 Share Postat ieri la 06:22 Da, nu e diferența din clasament insa Pecco are cateva 0uri care au crescut artificial diferența. Si apoi sa nu uitam cursele de sprint unde Pecco avra probleme chiar si anul trecut, deci nu e de la "frâna față". Eu cred ca asta e realitatea cu mici urcusuri/coborâșuri pentru ambii. O realitate care l-a cam lovit pe Pecco cam dur. Probabil ca se aștepta la greutati, lupte grele cu Marc insa nu se astepta sa nici mu se poată tine dupa el. Pe aia ca "ok ok, dar de ce nu se tine nici de Alex". Te întreb eu pe tine;cand au fost cei doi pe aceeasi mobra sa-i putem "cântarii" de la egal la egal? Sau cand (de cand e la motogp) a avut Alex o mobra de top ca sa puyem vedea de ce e in stare omu? Stiu, nu-l suporți (ceață rosie) si drept urmare nu vrei sa accepți ca poate omu e bun. Apropo, e tare amuzantă aia cu "ii spune Marc cum sa meargă tare" . Pana acum nu si-au dat seama ca-i poate spune asta Ps. Poate nu stiai dar anul trecut cu aceeasi mobra, netalentatu i-a batut pe Diggia si pe Morbi care era de fapt pe gp24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 07:02 Share Postat ieri la 07:02 problema cea mai mare e ca Peco a iesit in fata lui MM de 2 ori anu asta in 22 de evenimente. - cand MM a cazut in COTA - cand MM a cazut in Jerez sa ma corecteze cineva. deci nu e vb de alea ceva etape cu ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 07:32 Share Postat ieri la 07:32 Acum 1 oră, Method a spus: .....,dar cred ca atunci cand (sau dacă) Pecco va regăsi front-end feel,lupta va fi mult mai strânsă. Cat va fi coleg de echipa cu satana, nu va regasi nici un front-end feel.... Nu spun ca nu o fi la mijloc si o chestiune de adaptare la motoreta (desi motoreta aia a fost conceputa pe baza datelor lui si pe baza feedback-ului lui, in principal. Nu el trebuia sa se adapteze la o motoreta facuta pentru Marc, ci spaniolul a trebuit sa se adapteze la cea facuta pentru Pecco), dar cred ca problema este mai mult la nivelul mentalului. Are si nevasta si stii cum se spune... ai nevasta, 0,5 s pierdute, mai vine si un copil, inca 0,5... Imagineaza-ti cum il piseaza matura, inainte de cursa: "Pecco! Sa mergi incet, da!?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 11:01 Share Postat ieri la 11:01 Acum 3 ore, xt600 a spus: Cat va fi coleg de echipa cu satana, nu va regasi nici un front-end feel.... I disagree. Eu cred ca la un moment dat va regăsi front-end feel și va ajunge la nivelul de viteza al lui Marquez. Și cu toate astea va lua bătaie. Dar măcar va fi ceva la care va fi interesant de privit,nu ca acum.Sincer abia aștept sa se întâmple asta. Poate e wishful thinking idk. Acum 3 ore, xt600 a spus: Imagineaza-ti cum il piseaza matura, inainte de cursa: "Pecco! Sa mergi incet, da!?" Hehe,la asta nu m-am gândit Acum 3 ore, frigider a spus: problema cea mai mare e ca Peco a iesit in fata lui MM de 2 ori anu asta in 22 de evenimente. Neah. Problema e ca Bagnaia/2025 e pe niciunde el singur cu motoreta față de Bagnaia/2024. Și asta e cauza faptului spus de tine mai sus. Eu chiar îl cred când zice ca anul asta nu mai poate frâna,a zis ca se vede clar și pe telemetrie etc,bănuiesc ca nu bate câmpii sa spună "iată datele"si datele sa fie altele decât ce zice el,nu? Însă ne învârtim în jurul aceleiași probleme de fapt,și pana la urma e problema lui Bagnaia 70%. Probabil Ducati îl va asculta și va reveni la o moto mai friendly....De la anul. În alta ordine de idei,Dainese e în faliment total și a fost cumpărată de firma de investiții HPS care aparține de fapt lui BlackRock cu 1 para în speranța că o vor revigora. Ce înseamnă să nu îl mai ai pe Rossi în floare pe copertă...ăilalți se pare ca nu vând. Ok ok - și preturile Dainese...multișor peste Alpinestars...comparata cu ceilalți nu mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:54 Share Postat ieri la 11:54 Acum 51 minute, Method a spus: Eu cred ca la un moment dat va regăsi front-end feel și va ajunge la nivelul de viteza al lui Marquez. man, au tercut xx teste de la final de 24 si 12 curse si sprinturi si sesiuni de FP-uri etc si nu a gasit. cand? la anu? poate- ca moto nu se va schimba, asta e norocul/ mai degraba ghinionul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 14:03 Share Postat ieri la 14:03 Da, se va imbunătăți gp25-ul si va domina clar pana pe final de an gp24-le si atunci o sa zica colegu Method, uite, l-a depasit pe Marquez cel nesuferit, a gasit Pecco fața, v-am zis!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 15:17 Share Postat ieri la 15:17 deocamdata peco a recuperat mult pe greselile lui AM, asa cu AM a facut diferenta aia imensa - pe greseli Peco (plus iesit in fata lui f des). sa vedem dupa pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Eu pariez pe ce ziceam mai sus. Gp25 se va imbunatați cursa de cursa. Si nu numai, mizez in special pe Aprilia si ktm. Dar si onda si pianu tre sa miste ceva ca doar nu au degeaba liber la performanță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 5 ore, danypop a spus: Da, se va imbunătăți gp25-ul si va domina clar pana pe final de an gp24-le si atunci o sa zica colegu Method, uite, l-a depasit pe Marquez cel nesuferit, a gasit Pecco fața, v-am zis!? Tu ai ce ai cu mine. Acuma ma tot dai h8ter Marquez după ce anul trecut încercai sa ma dai fanboi Marquez,și concluzia ta întotdeauna e ca de fapt eu greșesc.Si tu ești și tu o mama Omida ca BB,care a prezis...țineți-va bine - ca Marquez va castiga campionatul.De la Ducati factory. De fapt gresesc ,esti mult mai rau decât BB,măcar he stands for something omul are o idee fixă fixă da e a lui.Tu nu ai nimic de zis în afara de a le explica unuia și altuia pe aici ce fraieri sunt ei și desigur prin comparație cât mustește inteligența în partea ta.Real speshial. În primul rand nu zic și nu o sa zic nimic de Bagnaia în sensul regăsirii front end feel pana nu zice el. Dacă zice el,probabil asa va fi. În al 2lea rand nu ma interesează absolut deloc duelul AM Bagnaia,ci doar MM Bagnaia. Dacă iese Bagnaia pe 2 la 100 puncte diferența sau 3 la 125 e fix the same...și pe ce loc iese AM chiar nu ma interesează. Acum 1 oră, danypop a spus: mizez in special pe Aprilia si ktm. Da da va rupe norii kktm. Vine Bajaj și în mod sigur va continua tradiția KTM de a arunca cu bani efectiv degeaba prin competiții pt ca iată unde a dus-o. Ca Bajaj de aia a cumpărat KTM nu sa facă bani,e visul lor de o viata sa ii dea bani lui Beirer sa se joace el de-a racingul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 27 minute, Method a spus: Tu ai ce ai cu mine. Gresit, chiar te apreciez ca esti amuzant pe alocuri si nu jignesti cand nu-ți da cineva dreptate absolută Acum 29 minute, Method a spus: Acuma ma tot dai h8ter Marquez Nu te dau haterul nimanui, de unde ai scos-o pe asta? Sau te referi la Marquez cel netalentat? Acolo nu te dau eu ci te dai tu mereu, ai zis-o clar ca nu-l suporți ți-o fi furat gajika🫢 Acum 33 minute, Method a spus: tu ești și tu o mama Omida ca BB Nu-i nimeni pe aici mama omida (din cate stiu eu), ne dam si noi cu parerea(uneori aiurea, ca deh, nu suntem profesionisti) insa deseori nu vezi lucruri care sunt CLARE si le sucești la nesfarsit doar doar îi avea dreptate. Nu va rupe norii kktm insa probabil se va imbunătății in partea a2a a campionatului cum se întâmplă de obicei pe la toate echipele factory. Si cum Aprilia si Ktm par mai aproape de gp24, cred eu ca le va da de furca celor cu gp24 care nu va primii nimic pana la sfarsitul anului. Dar hei, e parerea mea, sau tu ai ceva cu mine si te iei de tot ce zic eu? Glm Acum 51 minute, Method a spus: În primul rand nu zic și nu o sa zic nimic de Bagnaia în sensul regăsirii front end feel pana nu zice el. Dacă zice el,probabil asa va fi. Păi hai să-ți spun eu (tot parere personală, de-aia fara hate) cand va spune Pepco ca a gasit fața; Cand il va bate pe Marc, si nu într-o cursa, doua ci asa cum il bate Marc pe el(bine, poate nici chiar asa). Tu vrei să-mi spui sau tu crezi ca daca lucrurile se vor petrece ca pana acum (adica Marc să-l bata pe Peco mai peste tot) pana la finalul anului si la fel si anul viitor, va veni Peco vreodată sa zică, uite băieti, am gasit fața, merg blană dar tot sunt batut de Marc? Niciodată! Pecco va rămâne in istorie ca pilotul care si-a pierdut fața cand l-a văzut pe Marquez in rosu in propria-i echipă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 8 ore, danypop a spus: ai zis-o clar ca nu-l suporți Pe AM da. MM mi se pare chiar decent...pana nu face vreun block-pass de îl imprastie pe adversar în țărână,partea aia cu respectul celorlalți doar verbal,pe circuit deloc mi se pare revoltătoare la el. Însă na...8x campion,it works,nu am ce zice... Acum 8 ore, danypop a spus: probabil se va imbunătății in partea a2a a campionatului cum se întâmplă de obicei pe la toate echipele factory Teoretic ai dreptate,problema e ca probabil Bajaj le va da bani de salarii gume ulei...și cam atât.Sunt f curios dacă din 2027 mai continuă....si daca o vor face cred ca vor face doar act de prezența. Bine ar fi ca Acosta sa spele putina de acolo. Acum 8 ore, danypop a spus: va veni Peco vreodată sa zică, uite băieti, am gasit fața, merg blană dar tot sunt batut de Marc? Eu zic ca da.La anul când va găsi fața pe Gp26. Eu cred ca : 1.Gigi îl va asculta și va schimba balansul ca să ii facă o moto cu front-end feel (cred ca Gigi e prea deștept sa cadă în capcana în care a cazut Honda în 2019 când și Lorenzo și Chel țipau ca nu pot merge pe moto MM zicea "e stas lăsați-o așa") 2.isi va lua bătaie chiar și asa însă nu la modul la care își ia acum.Dar își va lua. Omul e gentleman, s-a vazut la sfârșit si de 2023 si de 2024 (am ajuns sa il respect desi il injuram la fiecare cursa in ultimii 2 ani) si la fel cum a zis "Marc e rapid și dacă ii dai un tractor...eu am nevoie de mult mai multe" deci cum si-a recunoscut voalat lipsande adaptabilitate si deci inferioaritatea fata de MM,la fel va recunoaște și asta.Se va vedea oricum cand va prinde incredere pe frâne.Va fi o diferența fața de acum. Problema (lui) e ca acum e absolut pe niciunde,nu ca ia bătaie de la MM,asta ar fi ok - el ia bătaie și de la Bez și câteodată de la Q și câteodată de la Acosta...e ceva care nu e normal și sunt convins ca are issues cu motoreta. Dar na,după cum am zis mai sus,atâta timp cât celălalt cu aceeiasi motoreta rupe norii....e fix problema lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă La 25.07.2025 la 16:00, danypop a spus: Nu sunt incompetenti, asta e nivelul lui Pepco atunci cand sunt mai multi piloti pe același material de concurs(sau putin mai bun decat al lui) Aia cu "anul trecut franam mai bine".... Poi bo$$, anul trecut tu si vreo 2 aveați topul de pe lume (mobra) iar acum au si altii topul de pe lume. Tu erai top dintre aceia, acum au mai venit vreo 2-3 care cu material similar cu al tau iti dau praf. Easy peasy Acum 23 ore, Method a spus: E o diferența clară de valoare intre cei 2,no argue,dar ce încerc eu sa subliniez e ca aceasta diferența nu e atât de mare precum se vede dacă aruncam în acest moment ochii pe clasament. Într-adevăr pana la urma doar clasamentul contează restul sunt povesti si vise,însă anul asta cred ca au fost niște circumstanțe impropice lui Pecco în sensul ca motoreta a luat-o intr-o direcție care nu ii place și probabil are dreptate când zice ca nu e o direcție bună. Nu încerc sa ii găsesc vreo scuza etc - pana la urma atunci când 2 se adaptează la aceeași motoreta unul atât de bine și altul atât de prost plus ca după cum zicea colegul,Pecco a plecat cu prima șansă în bătălia asta,Marquez e cel care a venit ginere în casă străină cum s-ar zice,e tot vina lui Pecco ca nu se poate adapta cand celelalt poate,dar cred ca atunci cand (sau dacă) Pecco va regăsi front-end feel,lupta va fi mult mai strânsă. Chiar și asa tot Marquez cred ca ar castiga dar măcar am fi avut o luptă.Situația de acuma însă e no contest...din păcate pt mine (și alții ca mine) care se uită la motogp doar pt spectacol și nu sunt fanii nici unuia dintre cei 2. Iar delirezi la nesfarsit, le sucesti si rasucesti la nesfarst in texte inteminabile doar doar o iesi cumva cum zici tu. Acum 18 ore, Method a spus: I disagree. Eu cred ca la un moment dat va regăsi front-end feel și va ajunge la nivelul de viteza al lui Marquez. Gaseste o laie. Asa cum ti-au zis si altii, cat timp nu il bate pe MM nu va gasi nimic, daca printr-o minune o sa reuaseasca abia atunci o sa declare "da, se pare ca am inceput sa simt fata un pic, dar nu cine stie ce si in nici un caz ca anul trecut " Acum 18 ore, Method a spus: În alta ordine de idei,Dainese e în faliment total și a fost cumpărată de firma de investiții HPS care aparține de fapt lui BlackRock cu 1 para în speranța că o vor revigora. Pai cand chinezii/koreenii fac echipament la fel la 1/10 din pret mi se pare normal. Eu am o geaca de piele Dainesse, o pastrez cu sfintenie cand nu o port pe moto si o sa o dau mostenire. Acum 31 minute, Method a spus: 1.Gigi îl va asculta și va schimba balansul ca să ii facă o moto cu front-end feel (cred ca Gigi e prea deștept sa cadă în capcana în care a cazut Honda în 2019 când și Lorenzo și Chel țipau ca nu pot merge pe moto MM zicea "e stas lăsați-o așa") Da' cine-i Gigi mai, ta-su? Vorbesti de parca Gigi si Pecco au asa o relatie tata fiu si Gigi s-ar simti obligat moral sa-l ajute pe Pecco sa iasa din mizerie. No way, din moment ce au un pilot care are deja suta+ de puncte avans la mijloc de sezon la ce dracu sa-si mai bata capul, mai ales cand mai sunt 1+1/2 sezoane de disputat pana cand se face marea resetare. Sa faca ce? ii face lui Bag motoreta special cu roata fata cu pneu uns cu superglu sau ii face ce? Iar delirezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Un mic amănunt, nu va exista gp26! Daca stiu eu bine, la anul se merge cu mobrele actuale, parca asa era vorba că se îngheață tot. Tocmai de-aia cei de la ducati au ales motorul 24 pentru a nu risca 2 ani de probleme cu noul motor 25. Poate gresesc, sa ne lumineze cineva mai documentat pe subiect 1 oră în urmă, Method a spus: Problema (lui) e ca acum e absolut pe niciunde,nu ca ia bătaie de la MM,asta ar fi ok - el ia bătaie și de la Bez și câteodată de la Q și câteodată de la Acosta...e ceva care nu e normal și sunt convins ca are issues cu motoreta. Dar na,după cum am zis mai sus,atâta timp cât celălalt cu aceeiasi motoreta rupe norii....e fix problema lui. Ai memorie scurta, a fost bătut si anul trecut si chiar si acum 2 ani de piloti precum Bez, Aleix, Alex M, etc. Poate nu-ți aduci aminte de cursele in care nici nu termina in puncte(nu ma refer la cele cu cazaturi), in 2023 spre jumatatea sezonului Bez era liderul campionatului, deci cam asta ii e obiceiul, are curse in care e pur și simplu pe nicaieri, si a avut de cand a venit la clasa mare. De fapt a avut si la moto2. Repet, diferența aia "enormă" de 1,2,3 zecimi/tur care e intre Marc si el, e realitatea! (ok, pe unele circuite favorabile grav lui Marc, e mai mare diferența dar acolo stim prea bine ca era si pe vreme cand ghidona onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 3 ore, Method a spus: Eu zic ca da.La anul când va găsi fața pe Gp26. Eu cred ca : 1.Gigi îl va asculta și va schimba balansul ca să ii facă o moto cu front-end feel (cred ca Gigi e prea deștept sa cadă în capcana în care a cazut Honda în 2019 când și Lorenzo și Chel țipau ca nu pot merge pe moto MM zicea "e stas lăsați-o așa") Dacă Peco ieșea mereu pe 2,da. Altfel nu. Rectific: de ce ai asculta pilotul nr. 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 5 hours ago, Method said: Omul e gentleman Pilotul cu cel mai mult bun simț, de la Dovi și Dani Pedrosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 25 minute, Kagemusha a spus: Pilotul cu cel mai mult bun simț, de la Dovi și Dani Pedrosa. Da.... Si singurul care a cerut pentru poolime mobre cu 1sec mai lente ca-l incurca in drumul lui de cucerire a campionatelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 5 ore, danypop a spus: Un mic amănunt, nu va exista gp26! Daca stiu eu bine, la anul se merge cu mobrele actuale, parca asa era vorba că se îngheață tot. Tocmai de-aia cei de la ducati au ales motorul 24 pentru a nu risca 2 ani de probleme cu noul motor 25. Poate gresesc, sa ne lumineze cineva mai documentat pe subiect Va exista un GP26, chiar daca diferentele fata de GP25 nu vor fi prea mari. In conditiile in care Ducati se afla in clasa A de concesii, dezvoltarea motorului este inghetata, pentru 2026 si vor avea dreptul la un singur update pentru aero. In rest, au posibilitatea sa dezvolte liber electronica si sasiul. So, acel model, evolutie a GP25, va putea fi numit GP26. Tocmai, pentru ca au avut in vedere clasa de concesii in care se afla si imposibilitatea de a dezvolta motorul, au preferat sa mearga cu motorul din 2024, cu mici diferente de tunning. Ai aici prevederile pentru clasa A de concesii: This group includes the most successful manufacturers who have achieved no less than 85 percent of the maximum available points in the Constructors' World Championship. Test tires: 170 Private tests: for test drivers only Number of GP test tracks: 3 Wildcards: 0 Engines per season: 7 or 8 (depending on the number of GPs, less or more than 21) Engine development frozen Aero updates: 1 https://www.speedweek.com/motogp/news/238882/MotoGP-Concessions-Wo-die-Hersteller-momentan-stehen.html Cat il priveste pe Bagnaia, niciodata nu a fost cel mai rapid pilot Ducati, indiferent pe ce model a concurat. Mereu au fost piloti peste el, cum a fost Bastianini in 2022, JM 23-24, acum MM.. Simptomatica, pentru aceasta realitate, a fost declaratia lui, in care cerea motociclete mai lente pentru echipele de client (aluzie la Pramac - JM). De asta am avut mereu rezerve in ceea ce priveste titlul din 2022 si nu l-am considerat niciodata pilot capabil de doua titluri mondiale. Si Stoner are doua titluri, dar diferenta de clasa este enorma. Editat 4 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, danypop a spus: Da.... Si singurul care a cerut pentru poolime mobre cu 1sec mai lente ca-l incurca in drumul lui de cucerire a campionatelor :)))))) 1 oră în urmă, xt600 a spus: declaratia lui, in care cerea motociclete mai lente pentru echipele de client (aluzie la Pramac - JM) pe motiv de "siguranta" siguranta castigarii campionatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 26 minute, frigider a spus: :)))))) pe motiv de "siguranta" siguranta castigarii campionatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate