B.B. Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Nu înțeleg cum pot să placa altora curbele pe dreapta cu mana pe accelerație super înghesuita. Eu nu am problema asta.. Dar eu nu ma aplec asa tare ca ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: In AutoCAD, the default angle measurement is counter-clockwise adica sensul trigonometric, sau antiorar pe romaneste, cum iti place mai mult Acum 2 ore, frigider a spus: Nu înțeleg cum pot să placa altora curbele pe dreapta cu mana pe accelerație super înghesuita. tu te inclini la fel si pe stanga si pe dreapta? nu cred! cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa nu are legatura cu mana de pe acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 22 minute, apriliacluj a spus: adica sensul trigonometric, sau antiorar pe romaneste, cum iti place mai mult tu te inclini la fel si pe stanga si pe dreapta? nu cred! cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa nu are legatura cu mana de pe acceleratie numai unu e @B.B. Ce de mira? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă incepe sa nu ma mai mire nimic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 2 ore, apriliacluj a spus: cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa Nu cred ca e vreo regula stricta Ex mie mi plăcea pe stanga ca dacă ieși în decor te duci în bălării vs contrasens pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă sau direct, frontal cu locomotiva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Tre sa fii prea bun. Peco a schimbat ținta : se bate pt locul 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 ore, Cavaleru a spus: numai unu e @B.B. Ce de mira? Nu prea am inteles aluzia... Am zis ca pe mine nu ma deranjeaza acceleratia cand iau viraje la dreapta si oricum nu merg asa tare pe viraje incat sa conteze. Adica nu mi se inghesuie mana nicaieri.. Era cumva o gluma.. adica eu NICI NU AVEAM cum sa am problema asta din moment ce nici in visurile mele cele mai salbatice nu o sa merg vreodata ca la MOTOGP. Cam asta era gluma, dar unii sunt TARE GREI de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Nu prea am inteles aluzia... Am zis ca pe mine nu ma deranjeaza acceleratia cand iau viraje la dreapta si oricum nu merg asa tare pe viraje incat sa conteze. Adica nu mi se inghesuie mana nicaieri.. Era cumva o gluma.. adica eu NICI NU AVEAM cum sa am problema asta din moment ce nici in visurile mele cele mai salbatice nu o sa merg vreodata ca la MOTOGP. Cam asta era gluma, dar unii sunt TARE GREI de cap. asta cu greul de cap cred ca ti se aplica tie. vezi momentul Bez si calificarile Kappa! Eu m-am referit la faptul ca ai zis ca tu te apleci la fel pe ambele parti, in cazul meu pe strada intotdeauna la virajele in care ma aplec pe partea dreapta ma inclin mai putin decat la cele la care ma inclin pe stanga Acum 6 ore, frigider a spus: Ex mie mi plăcea pe stanga ca dacă ieși în decor te duci în bălării vs contrasens pe dreapta. fix asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Poate bb e prea bun de nu simte o parte mai bine decât alta. La mine se vedea și pe cauciuc, pe stanga se ducea mai mult, deci nu e vb ca doar mi se pare, se vedea în cauciuc. Sa te uiți la cauciuc și asa vei ști sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate