B.B. Postat ieri la 08:04 Autor Share Postat ieri la 08:04 1 oră în urmă, frigider a spus: Nu înțeleg cum pot să placa altora curbele pe dreapta cu mana pe accelerație super înghesuita. Eu nu am problema asta.. Dar eu nu ma aplec asa tare ca ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 09:03 Share Postat ieri la 09:03 Acum 2 ore, frigider a spus: In AutoCAD, the default angle measurement is counter-clockwise adica sensul trigonometric, sau antiorar pe romaneste, cum iti place mai mult Acum 2 ore, frigider a spus: Nu înțeleg cum pot să placa altora curbele pe dreapta cu mana pe accelerație super înghesuita. tu te inclini la fel si pe stanga si pe dreapta? nu cred! cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa nu are legatura cu mana de pe acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 09:27 Share Postat ieri la 09:27 Acum 22 minute, apriliacluj a spus: adica sensul trigonometric, sau antiorar pe romaneste, cum iti place mai mult tu te inclini la fel si pe stanga si pe dreapta? nu cred! cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa nu are legatura cu mana de pe acceleratie numai unu e @B.B. Ce de mira? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 10:16 Share Postat ieri la 10:16 incepe sa nu ma mai mire nimic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:28 Share Postat ieri la 11:28 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: cine e stangaci se inclina mai bine pe curbele de dreapta, si viceversa Nu cred ca e vreo regula stricta Ex mie mi plăcea pe stanga ca dacă ieși în decor te duci în bălării vs contrasens pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 11:46 Share Postat ieri la 11:46 sau direct, frontal cu locomotiva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Tre sa fii prea bun. Peco a schimbat ținta : se bate pt locul 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 19 ore în urmă Autor Share Postat 19 ore în urmă Acum 6 ore, Cavaleru a spus: numai unu e @B.B. Ce de mira? Nu prea am inteles aluzia... Am zis ca pe mine nu ma deranjeaza acceleratia cand iau viraje la dreapta si oricum nu merg asa tare pe viraje incat sa conteze. Adica nu mi se inghesuie mana nicaieri.. Era cumva o gluma.. adica eu NICI NU AVEAM cum sa am problema asta din moment ce nici in visurile mele cele mai salbatice nu o sa merg vreodata ca la MOTOGP. Cam asta era gluma, dar unii sunt TARE GREI de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Nu prea am inteles aluzia... Am zis ca pe mine nu ma deranjeaza acceleratia cand iau viraje la dreapta si oricum nu merg asa tare pe viraje incat sa conteze. Adica nu mi se inghesuie mana nicaieri.. Era cumva o gluma.. adica eu NICI NU AVEAM cum sa am problema asta din moment ce nici in visurile mele cele mai salbatice nu o sa merg vreodata ca la MOTOGP. Cam asta era gluma, dar unii sunt TARE GREI de cap. asta cu greul de cap cred ca ti se aplica tie. vezi momentul Bez si calificarile Kappa! Eu m-am referit la faptul ca ai zis ca tu te apleci la fel pe ambele parti, in cazul meu pe strada intotdeauna la virajele in care ma aplec pe partea dreapta ma inclin mai putin decat la cele la care ma inclin pe stanga Acum 6 ore, frigider a spus: Ex mie mi plăcea pe stanga ca dacă ieși în decor te duci în bălării vs contrasens pe dreapta. fix asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Poate bb e prea bun de nu simte o parte mai bine decât alta. La mine se vedea și pe cauciuc, pe stanga se ducea mai mult, deci nu e vb ca doar mi se pare, se vedea în cauciuc. Sa te uiți la cauciuc și asa vei ști sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 2 Aprilii prăjite(motoare) in decurs de 5 minute. Steag roșu. Inca n-am ajuns la timpii din wsbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Surpriza zilei (până acum) P. Espargaro cu al doilea timp și L.Marini al patrulea. Editat 2 ore în urmă de exilatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Espargaro e singurul pilot care a testat aici cu o mobra de GP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: 2 Aprilii prăjite(motoare) in decurs de 5 minute. Steag roșu. Inca n-am ajuns la timpii din wsbk. Erau motoare vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 15 ore, Cavaleru a spus: asta cu greul de cap cred ca ti se aplica tie. vezi momentul Bez si calificarile Kappa! Eu m-am referit la faptul ca ai zis ca tu te apleci la fel pe ambele parti, in cazul meu pe strada intotdeauna la virajele in care ma aplec pe partea dreapta ma inclin mai putin decat la cele la care ma inclin pe stanga Da, asa si eu, pt ca sunt dreptaci.. dar in ultima vreme parca nu mai e asa diferenta, cel putin anul asta si recent am bagat la curbe de mi-au iesit pe nas si am incercat sa trec putin peste acea teama si parca am mai dus chicken strips un pic mai departe. Plus ca Yamaha FJR e un pic noua pentru mine.. noua, deja am bagat 24.000km in ea in 2 ani.. nici nu s-au facut 2 ani, in octombrie abia. --- am si uitat ca azi e vineri, am inceput direct cu munca si m-au zapacit indienii deja.. bai astia nu stiu ca e VINERI? -- marea surpriza e Marc Marquez cu juma de secunda fata de expargaro Cred ca acest rezultat de FP1 arata cel mai clar diferenta dintre cei doi de la Ducati Lenovo.. asa de prima impresie cred ca fiecare a vrut sa scoata ceva. nu cred ca Pecco efectiv s-a plimbat. MM P1, PEcco P15... da-o in plm de viata -- a avut dicutia aia cu Ducati sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, B.B. a spus: Da, asa si eu, pt ca sunt dreptaci.. dar in ultima vreme parca nu mai e asa diferenta, cel putin anul asta si recent am bagat la curbe de mi-au iesit pe nas si am incercat sa trec putin peste acea teama si parca am mai dus chicken strips un pic mai departe. Plus ca Yamaha FJR e un pic noua pentru mine.. noua, deja am bagat 24.000km in ea in 2 ani.. nici nu s-au facut 2 ani, in octombrie abia. --- am si uitat ca azi e vineri, am inceput direct cu munca si m-au zapacit indienii deja.. bai astia nu stiu ca e VINERI? -- marea surpriza e Marc Marquez cu juma de secunda fata de expargaro Cred ca acest rezultat de FP1 arata cel mai clar diferenta dintre cei doi de la Ducati Lenovo.. asa de prima impresie cred ca fiecare a vrut sa scoata ceva. nu cred ca Pecco efectiv s-a plimbat. MM P1, PEcco P15... da-o in plm de viata -- a avut dicutia aia cu Ducati sau nu? marquez are o capacitate de a gasi limitele mult peste ceilalti, usor usor, o sa vezi ca se vor apropia si ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Cel mai probabil, cel mai lent pilot la finalul weekendului va avea un timp mai bun decat cel semnat de Marc in prima sesiune. Deci.... gargară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, damager a spus: marquez are o capacitate de a gasi limitele mult peste ceilalti, usor usor, o sa vezi ca se vor apropia si ceilalti. Da, normal ca se vor apropia, eu tocmai asta apreciam, ce diferenta exista intre ei la cat de repede se pot adapta la un circuit nou. Aici e doar .. talent. Acum 2 minute, danypop a spus: Cel mai probabil, cel mai lent pilot la finalul weekendului va avea un timp mai bun decat cel semnat de Marc in prima sesiune. Deci.... gargară Vezi ce am scris mai sus, e adecarat ce zici, eu doar subliniam cat de repede se adapteaza satana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 58 minute în urmă Share Postat 58 minute în urmă Da, dar asta nu maine o noutate, adica mi se pare aiurea sa se mai faca discutii pe asa ceva. Daca ar fi Marini sau Ogura sau mai stiu eu ce piloti de prin coada clasamentului atunci as zice si eu, wow, ce tare. E Marc Marquez... tre sa zicem wow la fiecare pârț de-al lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 45 minute în urmă Share Postat 45 minute în urmă sniff sniff ma gândeam câți nu l suporta pe AM. Pai sa ziceți Ms de AM, altfel mm era campion deja cu 5 etape înainte dacă pe 2 era dl cartonel. Asa e cu 4 etape :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 35 minute în urmă Autor Share Postat 35 minute în urmă Acum 23 minute, danypop a spus: Da, dar asta nu maine o noutate, adica mi se pare aiurea sa se mai faca discutii pe asa ceva. Daca ar fi Marini sau Ogura sau mai stiu eu ce piloti de prin coada clasamentului atunci as zice si eu, wow, ce tare. E Marc Marquez... tre sa zicem wow la fiecare pârț de-al lui? Te-ai trezit cu fata la pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 30 minute în urmă Share Postat 30 minute în urmă Deloc, doar ca mi se pare o prostie sa-l lauzi pe cel mai bun pentru cacaturi de-astea neinsemnate. Dar daca tie-ți place, iti mângâie orgoliul, go for it Acum 14 minute, frigider a spus: sniff sniff ma gândeam câți nu l suporta pe AM. Pai sa ziceți Ms de AM, altfel mm era campion deja cu 5 etape înainte dacă pe 2 era dl cartonel. Asa e cu 4 etape :)) Eu oricum socot diferența dintre Marc si Pecco, realul contracandidat. E bun Alex dar nici chiar asa sa-i puna probleme lui Marcel in lupta pentru coronița finală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 28 minute în urmă Autor Share Postat 28 minute în urmă (editat) Acum 2 minute, danypop a spus: Deloc, doar ca mi se pare o prostie sa-l lauzi pe cel mai bun pentru cacaturi de-astea neinsemnate. Dar daca tie-ți place, iti mângâie orgoliul, go for it Ca in prima sesiune pe un circuit nou e pe P1 si colegul pe P15 ti se pare asa neinsemnat? Mie nu.. In plus e topicul meu, scriu ce vreau, nu-ti comvine, scroll. Diferenta aia de adaptare intre el si Pecco o subliniam, uite si Espargaro e mai adaptabil ca Pecco.. Editat 27 minute în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 24 minute în urmă Share Postat 24 minute în urmă Acum 4 minute, B.B. a spus: uite si Espargaro e mai adaptabil ca Pecco.. zice lumea prin sat ca a testat aici pe moto de GP. probabil va pali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 22 minute în urmă Share Postat 22 minute în urmă Espargaro e singurul pilot care a testat aici cu o mobra de gp. Diferența asta dintre Marc si Pecco a mai fost anul acesta si nu erau circuite noi, deci n-are treabă cu "adaptarea la circuit nou". Ei stiu ce testeaza, ce cauta in fp1. Oricum n-are importanță. Aia cu "e topicul meu" e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate