DKW Postat Joi la 18:09 Share Postat Joi la 18:09 Sa mai scuturam nitel praful de aici. De vreo luna m-am pricopsit cu un G650 Xmoto din 2007, 30000 km, de folosit la drumurile zilnice. Face din toate cate nimic dar e distractiv de condus. Am avut norocul sa-l iau servisat recent, revizie, gume, kit de lant, frane, etc, numa' bun de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat ieri la 06:00 Share Postat ieri la 06:00 Frumos. Pui niste Dunlop Mutant si poti sa mananci o slană sus e deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat ieri la 16:35 Autor Share Postat ieri la 16:35 Momentan e incaltat cu Road 6, gumele au putin peste 2000 km. Urmatoarele vor fi Mutant, pana atunci ma folosesc de ce am. Pentru aratura am DR-ul, Xmoto e pentru drumurile zilnice, care au si portiuni de macadam si pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 13 ore în urmă Moderatori Share Postat 13 ore în urmă Acum 12 ore, DKW a spus: Momentan e incaltat cu Road 6, gumele au putin peste 2000 km. Urmatoarele vor fi Mutant, pana atunci ma folosesc de ce am. Pentru aratura am DR-ul, Xmoto e pentru drumurile zilnice, care au si portiuni de macadam si pamant. Am folosit Heidenau K-73 SuperRain,au o textura soft si stau cam pe orice asfalt,mai ales pe ud.Doar ca pe la 7000-7500 se cat gata spatele caci softul e soft,dar senzatia e maxima,la fel si siguranta. Vezi pe Aprilia de mai jos cum arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă De Heidenau uitasem, practic o sa am nevoie de niste gume care stau bine si pe amestec de pamant cu pietris, mai ales cand ploua. Din fata casei pana la asfalt drumul arata fix asa. Cel mai interesant e dupa ploaie serioasa, pamant argilos, o placere de luat pe roti. Si tot din cuza ploii trebuie sa fac o extensie de aripa pentru fata ca arunca mizeria pana la far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate