DKW Postat Joi la 18:09 Share Postat Joi la 18:09 Sa mai scuturam nitel praful de aici. De vreo luna m-am pricopsit cu un G650 Xmoto din 2007, 30000 km, de folosit la drumurile zilnice. Face din toate cate nimic dar e distractiv de condus. Am avut norocul sa-l iau servisat recent, revizie, gume, kit de lant, frane, etc, numa' bun de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat ieri la 06:00 Share Postat ieri la 06:00 Frumos. Pui niste Dunlop Mutant si poti sa mananci o slană sus e deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă Momentan e incaltat cu Road 6, gumele au putin peste 2000 km. Urmatoarele vor fi Mutant, pana atunci ma folosesc de ce am. Pentru aratura am DR-ul, Xmoto e pentru drumurile zilnice, care au si portiuni de macadam si pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 ore, DKW a spus: Momentan e incaltat cu Road 6, gumele au putin peste 2000 km. Urmatoarele vor fi Mutant, pana atunci ma folosesc de ce am. Pentru aratura am DR-ul, Xmoto e pentru drumurile zilnice, care au si portiuni de macadam si pamant. Am folosit Heidenau K-73 SuperRain,au o textura soft si stau cam pe orice asfalt,mai ales pe ud.Doar ca pe la 7000-7500 se cat gata spatele caci softul e soft,dar senzatia e maxima,la fel si siguranta. Vezi pe Aprilia de mai jos cum arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate