Cavaleru Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Vineri 03.10.2025 04:00-04:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 04:50-05:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 05:45-06:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 08:15-08:50 Moto3™ Practice 09:05-09:45 Moto2™ Practice 10:00-11:00 MotoGP™ Practice Sambata 04.10.2025 03:40-04:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 04:25-04:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 05:10-05:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 05:50-06:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 06:15-06:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 07:45-08:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 08:10-08:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 08:40-08:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 09:05-09:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 10:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint Duminica 05.10.2025 05:40-05:50 MotoGP™ Warm Up 07:00 Moto3™ 20 Laps Race 08:15 Moto2™ 22 Laps Race 10:00 MotoGP™ 27 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Exact, diiii Hai ca puțin a mai rămas.... din păcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 2 puncte de interes mai sunt sezonul asta : - va continua Pecco sa mearga bine? - va continua Aprilia sa vina in top 5 pe restul de circuite (care sunt foarte diferite) ? Sau cel putin astea le vad eu.In rest....asteptam...2027 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 20 minute, Method a spus: - va continua Pecco sa mearga bine? echivalent cu "cine termina pe 3" vs Bez. +nu m-am uitat daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă mai sunt 5 curse deci matematic orice e posibil. sa termine pe 2 chiar si Bez. Realist vorbind cred ca va fii 2. AM 3 Peco 4 Bez daca nu-l mai scoate cretinu satului din cursa... inteviu cu Peco: https://www.motogp.com/en/videos/2025/10/02/66-points-wont-be-easy-reborn-bagnaia-ready-for-silver-medal-chase/760324?playlistId=425969 Ogura va lipsi de la aceste GP, discofortul resimtit in sprintul trecut dupa cazatura de la Misano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... Acum ce a mai ramas e ca atunci cand zici: "acum hai sa o mancam daca tot am dat banii".. cand vine o portie prea mare la restaurant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: echivalent cu "cine termina pe 3" vs Bez. +nu m-am uitat daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. Are, mari! Din 93 diferența, i-a luat 27 într-un weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) pai MM poate sa mearga in croaziera, el si-a indeplinit targetul, si-a puat steak-ul restul sa se ciondraneasca pe cioantele care au mai ramas Acum 3 ore, frigider a spus: daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. doar matematice dpmdv cam 14 puncte ar trebui sa castige pe etapa fata de AM Editat 1 oră în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... propun o regula noua: cand iese noul campion atunci sa se ia nr 1 de la fostul si sa se puna la noul Acum 31 minute, apriliacluj a spus: pai MM poate sa mearga in croaziera nu exista. nu se poate. nu se vrea. ce vreau sa spun este ca NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 8 minute în urmă Autor Share Postat 8 minute în urmă Acum 28 minute, frigider a spus: cand iese noul campion atunci sa se ia nr 1 de la fostul si sa se puna la noul moare tiganusu Acum 2 ore, B.B. a spus: Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... Acum ce a mai ramas e ca atunci cand zici: "acum hai sa o mancam daca tot am dat banii".. cand vine o portie prea mare la restaurant. pai tu poti sa nu te mai uiti. Satana si-a facut treaba, acum poate sa se distreze si fara suportul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate