Cavaleru Postat ieri la 12:39 Share Postat ieri la 12:39 Vineri 03.10.2025 04:00-04:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 04:50-05:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 05:45-06:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 08:15-08:50 Moto3™ Practice 09:05-09:45 Moto2™ Practice 10:00-11:00 MotoGP™ Practice Sambata 04.10.2025 03:40-04:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 04:25-04:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 05:10-05:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 05:50-06:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 06:15-06:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 07:45-08:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 08:10-08:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 08:40-08:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 09:05-09:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 10:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint Duminica 05.10.2025 05:40-05:50 MotoGP™ Warm Up 07:00 Moto3™ 20 Laps Race 08:15 Moto2™ 22 Laps Race 10:00 MotoGP™ 27 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 13:07 Share Postat ieri la 13:07 diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 13:56 Share Postat ieri la 13:56 Exact, diiii Hai ca puțin a mai rămas.... din păcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă 2 puncte de interes mai sunt sezonul asta : - va continua Pecco sa mearga bine? - va continua Aprilia sa vina in top 5 pe restul de circuite (care sunt foarte diferite) ? Sau cel putin astea le vad eu.In rest....asteptam...2027 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă (editat) Acum 20 minute, Method a spus: - va continua Pecco sa mearga bine? echivalent cu "cine termina pe 3" vs Bez. +nu m-am uitat daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. Editat 14 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă mai sunt 5 curse deci matematic orice e posibil. sa termine pe 2 chiar si Bez. Realist vorbind cred ca va fii 2. AM 3 Peco 4 Bez daca nu-l mai scoate cretinu satului din cursa... inteviu cu Peco: https://www.motogp.com/en/videos/2025/10/02/66-points-wont-be-easy-reborn-bagnaia-ready-for-silver-medal-chase/760324?playlistId=425969 Ogura va lipsi de la aceste GP, discofortul resimtit in sprintul trecut dupa cazatura de la Misano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... Acum ce a mai ramas e ca atunci cand zici: "acum hai sa o mancam daca tot am dat banii".. cand vine o portie prea mare la restaurant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: echivalent cu "cine termina pe 3" vs Bez. +nu m-am uitat daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. Are, mari! Din 93 diferența, i-a luat 27 într-un weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) pai MM poate sa mearga in croaziera, el si-a indeplinit targetul, si-a puat steak-ul restul sa se ciondraneasca pe cioantele care au mai ramas Acum 3 ore, frigider a spus: daca Peco are sanse sa-l prinda pe AM. doar matematice dpmdv cam 14 puncte ar trebui sa castige pe etapa fata de AM Editat 11 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... propun o regula noua: cand iese noul campion atunci sa se ia nr 1 de la fostul si sa se puna la noul Acum 31 minute, apriliacluj a spus: pai MM poate sa mearga in croaziera nu exista. nu se poate. nu se vrea. ce vreau sa spun este ca NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 28 minute, frigider a spus: cand iese noul campion atunci sa se ia nr 1 de la fostul si sa se puna la noul moare tiganusu Acum 2 ore, B.B. a spus: Mai sunt curse? Credeam ca s-a terminat campionatul o data cu desemnarea campionului... Acum ce a mai ramas e ca atunci cand zici: "acum hai sa o mancam daca tot am dat banii".. cand vine o portie prea mare la restaurant. pai tu poti sa nu te mai uiti. Satana si-a facut treaba, acum poate sa se distreze si fara suportul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: pai tu poti sa nu te mai uiti. Satana si-a facut treaba, acum poate sa se distreze si fara suportul tau ...și o declarație interesantă? (Cum sa ii zic?) a lui Quartararo Cum ar veni...uitați-vă la cum s-a mutat Marc la Gresini...gen orice e posibil,da stai sa vedem ce face Yamaha cu V4,adică sa vedem testele de început de an (ca acum nu poate lucra cu V4) si primele curse. Deja se prefigurează silly season. Altă bombă : On Thursday, ahead of the Indonesian Grand Prix, Dorna's Jack Appleyard confirmed rumors that Ducati had brought one of Franco Morbidelli's VR46 GP24s to Bagnaia's garage and installed a GP25 engine. "He met with Gigi Dall'Igna and Davide Tardozzi a long time ago, and after gathering information, I think he gave them an ultimatum and said, 'That's enough, this can't go on. All year I kept asking for the GP24, a bike I know, a bike I know I can ride well. We just have to make a decision and move on,'" the TV presenter claimed. "And it seems like Franco Morbidelli's GP24 was brought to the Ducati box on Sunday night with a GP25 engine installed, and that's where Pecco got his confidence." When asked by Crash.net on Thursday in Indonesia about the Morbidelli bike rumors, Bagnaia said: "The thing is, in the Misano test we decided to try different things, which in the past have also given me more confidence and performance. "So, I'm not confirming what you said, but I confirm that the feeling I had during the Misano test came from some of the things we've used before." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă in afara de MM e singurul pilot de pe grila cu 2 titluri mondiale la clasa regina. Normal ca ajungi sa bati cu pumnu in masa si sa faci ca toate alea. si pana la urma trebuiau sa ii faca pe plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă or fi zvonuri dar rezultatele vorbesc. de la slab si f slab la tripla - te pune pe ganduri. nu stiu cat de normal e dar na, daca functioneaza? ciudat ca lui MM aia de la Honda nu i-au dat-o pe aia veche. Acum 4 ore, Method a spus: confirmed rumors cine le-a confirmat? tot el? ca Peco nu, nici Gigi si nici Tardozzi. si pana la urma ce, era rusinos sa recunoasca? sau ilegal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Cavaleru a spus: si pana la urma trebuiau sa ii faca pe plac True that. Acum 27 minute, frigider a spus: ciudat ca lui MM aia de la Honda nu i-au dat-o pe aia veche. Ba da,i-au dat-o. 2015 Nu ii plăcea motoreta tot cădea cu ea,încerca tot felul de setupuri și nimic,pana la urma a revenit pe sasiul 2014 și back in business,dar târziu,a pierdut șansa la campionat. Acum 8 minute, Cavaleru a spus: e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Da cică Gigi foarte orgolios vis-a -vis de treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, Method a spus: Ba da,i-au dat-o. 2015 Nu ii plăcea motoreta tot cădea cu ea,încerca tot felul de setupuri și nimic,pana la urma a revenit pe sasiul 2014 și back in business,dar târziu,a pierdut șansa la campionat. Am uitat de asta. Ma gândeam la ultimul an pe Honda redesign total. Mașina de high side uri. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Sunt curios dacă aflam în documentarul viitor. Probabil ca nu. Apropo de documentar: i-a trimis MM pe băieți la editat.. Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate