Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: bez ar fi nebun sa plece de la moto decenta la dezvoltare. Ahhaha exact - numai JM a vrut sa plece de la Aprilia cand 1.era clar ca aprilia e pe o traiectorie vertiginos de ascendenta si 2.nu vad unde ar fi putut merge.Bezz nu se mai mișcă de unde e - ar fi cel mai prost sa plece de la Aprilia factory. Problema Yamaha e ca dacă pleacă Q,va fugi toată lumea de ei - ma refer aici la piloti adevărați...vreun frate Fernandez mai prind,nu e problemă Acum 7 ore, frigider a spus: la ce scoate din jegu ala de moto cred ca s sanse mari sa te inseli. Și după cum ai zis - la ce scoate din ea - sa ai 3 poles?4? aproape o victorie și un podium din cea mai slabă motoreta de pe grila - vezi ce gap e între el și restul pilotilor Yamaha...eu zic ca s-ar descurca pe orice.Si chiar as vrea sa îl vad și pe altceva,ca pe Yamaka ne-a arătat destule. Hai pe Aprilia sa vedem ce pot italienii cu el la ghidon și vice-versa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: bez ar fi nebun sa plece de la moto decenta la dezvoltare. la ce scoate din jegu ala de moto cred ca s sanse mari sa te inseli. Nu, nu ai inteles, nu am sugerat sa plece Bezz la Yamaha. Ar fi o prostie. Doar il puneam in categoria pilotilor capabili sa contribuie la dezvoltarea unui proiect, gen Aprilia, Yamaha, etc. Bez este bine unde este. Scoate doar in tururi lansate. In curse este out of pace, chiar si cand are pista goala in fata. Vestea proasta, pentru el, este ca punctele si titlurile se castiga in curse, nu in FP-uri si calificari. Sigur, poate ma contrazice, pana la urma nu sunt mama Omida, sa stiu ce va fi, eu il judec dupa prestatiile actuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă mi s a părut aiurea ca Q a trecut peste trasa cu fluide ieșind din moto. Am zis ca merge de o penalizare. Asa au zis și Englezii. O fi fost doar apa? Plm De la englezi: Nume pt v4 de la Yamaha - V-slow E cu 15km/h mai lenta. Și JM nu era super departe de moto, nu era stilul sau extrem. Bănuia ca încă are dureri și o ia mai chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate