Method Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: bez ar fi nebun sa plece de la moto decenta la dezvoltare. Ahhaha exact - numai JM a vrut sa plece de la Aprilia cand 1.era clar ca aprilia e pe o traiectorie vertiginos de ascendenta si 2.nu vad unde ar fi putut merge.Bezz nu se mai mișcă de unde e - ar fi cel mai prost sa plece de la Aprilia factory. Problema Yamaha e ca dacă pleacă Q,va fugi toată lumea de ei - ma refer aici la piloti adevărați...vreun frate Fernandez mai prind,nu e problemă Acum 7 ore, frigider a spus: la ce scoate din jegu ala de moto cred ca s sanse mari sa te inseli. Și după cum ai zis - la ce scoate din ea - sa ai 3 poles?4? aproape o victorie și un podium din cea mai slabă motoreta de pe grila - vezi ce gap e între el și restul pilotilor Yamaha...eu zic ca s-ar descurca pe orice.Si chiar as vrea sa îl vad și pe altceva,ca pe Yamaka ne-a arătat destule. Hai pe Aprilia sa vedem ce pot italienii cu el la ghidon și vice-versa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: bez ar fi nebun sa plece de la moto decenta la dezvoltare. la ce scoate din jegu ala de moto cred ca s sanse mari sa te inseli. Nu, nu ai inteles, nu am sugerat sa plece Bezz la Yamaha. Ar fi o prostie. Doar il puneam in categoria pilotilor capabili sa contribuie la dezvoltarea unui proiect, gen Aprilia, Yamaha, etc. Bez este bine unde este. Scoate doar in tururi lansate. In curse este out of pace, chiar si cand are pista goala in fata. Vestea proasta, pentru el, este ca punctele si titlurile se castiga in curse, nu in FP-uri si calificari. Sigur, poate ma contrazice, pana la urma nu sunt mama Omida, sa stiu ce va fi, eu il judec dupa prestatiile actuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă mi s a părut aiurea ca Q a trecut peste trasa cu fluide ieșind din moto. Am zis ca merge de o penalizare. Asa au zis și Englezii. O fi fost doar apa? Plm De la englezi: Nume pt v4 de la Yamaha - V-slow E cu 15km/h mai lenta. Și JM nu era super departe de moto, nu era stilul sau extrem. Bănuia ca încă are dureri și o ia mai chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă La omu sarac nici (cuvant jignitor) nu trag Lui Bag i-a cedat mobra pe final de q1 "cuvant jignitor" bo ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Pare ca victoria ii va scăpa iar lui Pedro. Nu e vb ca e departe ci ca se depășește greu aici cică. Plecând de pe 5, poate dacă ajunge pe 3 după primele curbe. La prima zicea ca marți Peco va testa piese noi dar pentru moto asta de acum. Suna cam inutil dar plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Bez e pe val, se intrezareste o noua victorie in GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Sarakie. Au dat un m2 aia de la BMW lol. Hai nu m5 da măcar m3? Nu, m2 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Bez e pe val, se intrezareste o noua victorie in GP Sat fără câini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, frigider a spus: Hai nu m5 da măcar m3? Nu, m2 Asta cam asa e. Bai da-le măcar un m3 o mașină decentă Bine ca nu le da seria 1 cu tracțiune față sa aibă cu ce merge la piață 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Bez e pe val, se intrezareste o noua victorie in GP Dacă câștiga Bez sau o Aprilia aici....e un semn al naibii de bun pt Aprilia si pt campionat dacă bat ducati pe un asemenea circuit mic strâmt și înghesuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 40 minute, Method a spus: Dacă câștiga Bez sau o Aprilia aici....e un semn al naibii de bun pt Aprilia si pt campionat dacă bat ducati pe un asemenea circuit mic strâmt și înghesuit. pot eu sa imi fac vise la dubla sprint+GP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Băbăeți, sper ca glumiți cu M2-ul ăla cum ca mai bine un autobus de 2,5t decat acel cart supercapabil pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu cred ca merge pe circuit mm cu ea. Acum 25 minute, Cavaleru a spus: pot eu sa imi fac vise la dubla sprint+GP? Mai era un nene care a avut un vis și a fost cam grea viata lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Pentru facut piața are deja autoutilitara aia de rs6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Asta cam asa e. Bai da-le măcar un m3 o mașină decentă Bine ca nu le da seria 1 cu tracțiune față sa aibă cu ce merge la piață Dacă câștiga Bez sau o Aprilia aici....e un semn al naibii de bun pt Aprilia si pt campionat dacă bat ducati pe un asemenea circuit mic strâmt și înghesuit. Trebuie sa stranga cureaua. Poate vor sa intre in GP... Cum spuneam, cum lipseste MM, cum apar si alte figuri in prim-plan. Si, ceea ce este mai important, Ducati nu mai pare arma totala, ceea ce nu este tocmai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă O pune p asta noua pă olx Acum 9 minute, xt600 a spus: Ducati nu mai pare arma totala, ceea ce nu este tocmai rau. Nu mai pare ca nu mai e. Da lumea tot zice "cel mai bun pe cea mai buna moto". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Bezzecchi asigurat de locul trei la general. Iuhuuuu. Bagnaia a pierdut și locul patru. Extrem de nasol anul ăsta pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate