Sari la conținut

22. VALENCIA Motul Grand Prix of the Valencian Community

Postări Recomandate

• Răspunsuri 134
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De ce nu Accosta la Ducati Lenovo in 27? Daca Pecco o sa aiba un 26 la fel de ratat, nu-l prinde 27 la Ducati factory.  MM este stelar intr-avdevar, dar vasta o sa se simt si la el. Ducati trebuie sa inceapa sa-si formeze un inlocuitor si pe cat posibil la fel de bun. Acosta este aluatul necesar. Mai are nevoie de o mobra buna si o echipa puternica in spate (cum a avut MM in 2013).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ducati il are deja pe Aldeguer si cu siguranță vor mai apărea piloti de la moto2, este acolo de unde alege. Ca sa rămână la Ducati factory, Pecco trebuie nu doar sa meargă decent ci trebuie chiar să-l bată pe Marc in prima parte a lui 2026 altfel nu vad de ce Ducati l-ar mai semna, nu e nici el prea tânăr... 

https://cool-tv.net/ch/prs-4.htm

Link spre comentariu

Ar fi interesant sa vedem un 2027 cu Acosta si Q pe moto cat de cat performante....

Problema (variabila?) care va fi in 2027 e ca cine stie daca Ducati si Aprilia vor ramane cele mai performante la schimbarea gumelor?

In mod normal tot ei ar trebui sa fie totusi..

Link spre comentariu

Acum 3 ore, apriliacluj a spus:

ca nici un chilot normal, care nu e insetat de bani nu ar merge la Honda sau Yamaha

corect dar honda-i honda, cate titluri are honda si cate ducati?

stiu, merge pe vorbe.

dracu, pai sa se duca toti la ducati si sa fie ducati gp si doar atunci vom sti care e cel mai bun.

stai ca stim deja asta :)))

Acum 2 ore, Method a spus:

next best thing e un Ducati actual in regim de client...adica Diggia's bike.

de ce tot ziceti de digia? morbi e prea bun sau ce?

ca si morbi are contract pana in 26, nu?

JM e cel mai fraier daca da Aprilia din mana pe Honda de pe gard.Nimic nu e exclus inca cu el...e prea labil psihic,prea indecis prea merge dupa mood.

poate un fel de sindromul MM:
nu poti sa-l bati pe aceeasi moto pe Bez? care prea repede a facut clic?

poate se uita si la bani pana la urma? plm, cand JM vroia sa fuga la Honda Aprilia era o moto BUNA, mai buna decat Honda, el tot vroia sa plece.

Acum 2 ore, Ovidiu M a spus:

De ce nu Accosta la Ducati Lenovo in 27? Daca Pecco o sa aiba un 26 la fel de ratat, nu-l prinde 27 la Ducati factory.  MM este stelar intr-avdevar, dar vasta o sa se simt si la el. Ducati trebuie sa inceapa sa-si formeze un inlocuitor si pe cat posibil la fel de bun. Acosta este aluatul necesar. Mai are nevoie de o mobra buna si o echipa puternica in spate (cum a avut MM in 2013).

acosta e in foame mare de glorie si nu e genu sa se uite la bani, cum zicea un om mai jos.

acolo cred ca ajunge ca e prea bun.

peco nu-l vad bine, si daca merge decent dar tot ia bataie de la MM uzina trebuie sa il ia pe Acosta.

in detrimentul lui AM.

care AM..ar trebui sa stie ca JM a fost refuzat de uzina, el ce pretentii sa aiba?...

dar MM e acolo...o sa zica, hai coa, merge ok, adu-l pe fratele meu...tot ce se poate.

Acum 2 ore, danypop a spus:

Ducati il are deja pe Aldeguer si cu siguranță vor mai apărea piloti de la moto2, este acolo de unde alege. Ca sa rămână la Ducati factory, Pecco trebuie nu doar sa meargă decent ci trebuie chiar să-l bată pe Marc in prima parte a lui 2026 altfel nu vad de ce Ducati l-ar mai semna, nu e nici el prea tânăr... 

https://cool-tv.net/ch/prs-4.htm

nu merge linku

Ar fi interesant sa vedem un 2027 cu Acosta si Q pe moto cat de cat performante....

Problema (variabila?) care va fi in 2027 e ca cine stie daca Ducati si Aprilia vor ramane cele mai performante la schimbarea gumelor?

In mod normal tot ei ar trebui sa fie totusi..

la cat  de strans este plutonul acum cu diferente mari de performanta intre moto o sa fie o nebunie de sezon 27-le.

asta si daca raman toti unde sunt.

apoi daca se mai si muta...

ce e nasol e ca sper sa da toti de cap la cauciucuri repede, sa nu se cada din cauza asta.

Link spre comentariu

Acum 43 minute, frigider a spus:

de ce tot ziceti de digia? morbi e prea bun sau ce?

Pai Diggia e singurul care mai are GP25 in afara factory nu?Eu asa imi aduc aminte...

Acum 45 minute, frigider a spus:

cand JM vroia sa fuga la Honda Aprilia era o moto BUNA, mai buna decat Honda, el tot vroia sa plece.

True - insa atunci JM era convins  ca Aprilia va fi de mare porc in sezonul 2025 and beyound.Acum...cred ca s-a sucit - Acum e "aprilia 4laif" :D

Acum 47 minute, frigider a spus:

care AM..ar trebui sa stie ca JM a fost refuzat de uzina, el ce pretentii sa aiba?...

Stai cuminte ca l-a bagat frati-su la HRC,decum la Ducati.Just wait.

Acum 48 minute, frigider a spus:

ce e nasol e ca sper sa da toti de cap la cauciucuri repede, sa nu se cada din cauza asta.

Neah,nu cred ca va fi strans plutonul in 2027 - tot timpul cand e un reset,apare 1 care a nimerit-o (sau s-a pregatit f bine pt asta) si restul sunt in deriva pana trec 3/4 din sezon si le calibreaza si ei.

Ce e interesant...,insa binemeritat pt respectivii :P ,e faptul ca, odata cu trecerea la Pirelli care dupa cum a zis colegul damager sunt niste gume care avantajeaza fatza,se prea poate ca Yamaha sa fi cazut in picioare - cu actuala moto L4.Insa cum ea pana in 2027 va ingrosa randurile V4 stop'n'go cu apasare pe spate...va fi in aceeiasi barca care se scufunda cu restul.

Ironic nu? :bounce:

Link spre comentariu

Acum 56 minute, frigider a spus:

nu merge linku

Ciudat, la mine merge. Stau cu un ochi pe el de dimineață de cand au început testele. 

🤦‍♂️ Hai că n-am terminat bine de scris si s-a întrerupt si la mine. Bine ca a mers pana acum cand nu s-a întâmplat absolut nimic pe circuit 😂

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Method a spus:

yamaha ......va fi in aceeiasi barca care se scufunda cu restul.

Ironic nu? :bounce:

hahahaha, buna asta!!

1 oră în urmă, frigider a spus:

dar MM e acolo...o sa zica, hai coa, merge ok, adu-l pe fratele meu...tot ce se poate.

ai vazut! ?!?!

istoria ne arata ca se poate

Acum 8 minute, Method a spus:

Pai Diggia e singurul care mai are GP25 in afara factory nu?Eu asa imi aduc aminte...

asa stiu ca pentru '26 si Gresini va primi una noua factory

adica ca si VR46, vor avea una de 25 si una de 26

Link spre comentariu