danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă E pe final de carieră, vrea si el sa faca cv bani acum cand iese la pensie. Poate ii vor da vreo 2-3mil cei de la ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă A testat și JM. Deci n are nimic. Peco pare ca vrea bătaie și de la Bez. Nu i a ajuns de la MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 minute, frigider a spus: A testat și JM. Deci n are nimic. Peco pare ca vrea bătaie și de la Bez. Nu i a ajuns de la MM. primu an nu o sa ii fie usor lui Peco la Aprilia. Bez are un an experienta si a dovedit ca e pilot rapid nu numai in seaua Apriliei dar si a Ducatiului. Primul an va fii de acomodare. Eu unul sper sa-l bata Bez pe motiv ca imi e mai simpatic decat Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă După doar 1 an cu mm Peco pleacă. Arata slab rău de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sa nu cumva sa plece si Marcel. Am pus link la "discuții generale" cu problema lui Marc. Inca nu e ok cu umarul, motiv pentru care nu vrea sa semneze pe 2 ani cu ducati ci ar vrea 1+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă JM la.4 de Bez. Bez are 14k km, JM are 4k km Jm nu arată rău deloc. Acum 1 minut, danypop a spus: Sa nu cumva sa plece si Marcel. Am pus link la "discuții generale" cu problema lui Marc. Inca nu e ok cu umarul, motiv pentru care nu vrea sa semneze pe 2 ani cu ducati ci ar vrea 1+1 M as aștepta ca ducati sa nu vrea 2 din cauza de accidentare. Nu pilotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate