danypop Postat ieri la 14:02 Share Postat ieri la 14:02 E pe final de carieră, vrea si el sa faca cv bani acum cand iese la pensie. Poate ii vor da vreo 2-3mil cei de la ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 14:33 Share Postat ieri la 14:33 A testat și JM. Deci n are nimic. Peco pare ca vrea bătaie și de la Bez. Nu i a ajuns de la MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 14:44 Autor Share Postat ieri la 14:44 Acum 9 minute, frigider a spus: A testat și JM. Deci n are nimic. Peco pare ca vrea bătaie și de la Bez. Nu i a ajuns de la MM. primu an nu o sa ii fie usor lui Peco la Aprilia. Bez are un an experienta si a dovedit ca e pilot rapid nu numai in seaua Apriliei dar si a Ducatiului. Primul an va fii de acomodare. Eu unul sper sa-l bata Bez pe motiv ca imi e mai simpatic decat Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 15:04 Share Postat ieri la 15:04 După doar 1 an cu mm Peco pleacă. Arata slab rău de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 15:09 Share Postat ieri la 15:09 Sa nu cumva sa plece si Marcel. Am pus link la "discuții generale" cu problema lui Marc. Inca nu e ok cu umarul, motiv pentru care nu vrea sa semneze pe 2 ani cu ducati ci ar vrea 1+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 15:09 Share Postat ieri la 15:09 JM la.4 de Bez. Bez are 14k km, JM are 4k km Jm nu arată rău deloc. Acum 1 minut, danypop a spus: Sa nu cumva sa plece si Marcel. Am pus link la "discuții generale" cu problema lui Marc. Inca nu e ok cu umarul, motiv pentru care nu vrea sa semneze pe 2 ani cu ducati ci ar vrea 1+1 M as aștepta ca ducati sa nu vrea 2 din cauza de accidentare. Nu pilotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 18:50 Share Postat ieri la 18:50 Acum 8 ore, Method a spus: Q iar e frustrat de Yamaha... Eu nush cum nu s-a obișnuit pana acum,crede ca dacă aduc un V4 se face primăvară?ha.ha. Chiar nu înțeleg la ce se așteaptă,sa treacă (și) anul asta la pierderi și sa fie foarte atent unde semnează pt la anul.Altceva oricum nu are ce face... Cum spuneam si pe alt thread, a inceput sa imi faca sila omu'! De cand urmaresc competitia asta, nu cred caam mai vazut un pilot cu atatea mofturi si nemultumiri exprimate public, ca frantuzul. Doar Stoner se mai plangea intr-una - Stoner the moaner!. Dar australianul avea mai multa decenta. Acum 5 ore, frigider a spus: frate pot sa inteleg orice afara de AM care sa vrea sa plece de la ducati. iisuse a terminat pe 2. daca MM se accidenta mai devreme putea sa iasa el campion modnial.. te duci la unii cu probleme cu banii pe o moto care nu a fost niciodata buna. Trebuie sa puna si ceva bani deoparte. Cu ce ii da Gresini, nu isi poate plati nici factura la curent. Vrea un contract cu o uzina, pe care Ducati nu i-l ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 10 ore, xt600 a spus: Cum spuneam si pe alt thread, a inceput sa imi faca sila omu'! De cand urmaresc competitia asta, nu cred caam mai vazut un pilot cu atatea mofturi si nemultumiri exprimate public, ca frantuzul. Doar Stoner se mai plangea intr-una - Stoner the moaner!. Dar australianul avea mai multa decenta. Mda,bine,tie iti face sila pt ca indrazneste sa critice mult-iubita Yamaha...nu despre asta e vorba.Eu nu inteleg ce il ia prin surpindere acum la inceput de 2026 : vroia sa zboare V4 dupa cum visa Meregalli prin iarna? Sa puna cruce (si) la anul asta,salut!Si alta data sa deschida ochii la ce semneaza.Adica vorba lui Marquez cand era la Honda - cat sa te si vrajeasca cu prezentarile powerpoint? Stoner mergea pe motorete unrideable cu care nimeni altcineva in afara de el nu facea nimic...si din cate imi mai aduc eu aminte foarte rar se plangea de motorete.Se plangea cand il mai dadea Rossi pe jos,poate de acolo il catalogau fanii Rossi asa Meahwhile....surpriza ! Ducati si Aprilia pe primele locuri în a 2a zi de teste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Toprak surpriza neplacuta dpmdv... Ma gandeam ca prinde si el un loc 10...12..., n-a fost sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) Acum 5 ore, Method a spus: Mda,bine,tie iti face sila pt ca indrazneste sa critice mult-iubita Yamaha.. Stoner mergea pe motorete unrideable cu care nimeni altcineva in afara de el nu facea nimic...si din cate imi mai aduc eu aminte foarte rar se plangea de motorete.Se plangea cand il mai dadea Rossi pe jos,poate de acolo il catalogau fanii Rossi asa Meahwhile....surpriza ! Ducati si Aprilia pe primele locuri în a 2a zi de teste Imi face sila pentru ca il aud de mai bine de trei ani, lamentandu-se si amenintand cu plecarea, etc, etc. Acum a semnat in alta parte, in loc sa isi vada de treaba, arunca cu laturi si cu gesturi de cocalar imputit, in cei care ii platesc inca salariul. Cum spui si tu, nu stia ce semneaza? In ce se baga?? Nu are un comportament de profesionist, ci de primadona frustrata si plina de fite. Oamenii aia, indiferent ca sunt de la Yamaha, Ducati, Honda, KTM si cine mai vrei tu, ii platescc un salariu enorm, ca sa traga pentru echipa, nu sa ii umple de laturi. Ori el asta face de trei ani. De la anul, il vom vedea si auzi, facand la fel la Honda. Prin comparatie, acosta, desi are si el motive de frustrare, nu a avut asemenea iesiri la adresa echipei si constructorului. A avut declaratii destul de retinute, chiar si cand era evident ca va pleca de la austrieci. dar nu i-a umplut de rahat, ci a tras cat a putut de cotetul ala, care nu era cu mult mai bun decat Yamaha. De asta pustiul a ajuns la Ducati, iar primadona ajunge din lac in put. Sper ca ai inteles acum de ce imi este sila de el. Stoner se plangea si de motocicleta, dar in contextul unor nemultumiri fata de echipa, care nu ii lua in seama feedback-ul. omul puncta niste lipsuri, dar Pretiosul o tinea pe a lui, iar motoreta era din ce in ce mai putin performanta. In 2010 nu a luat decat vreo 3 victorii, cu ea, departe de performaanta din 2007 si chiar 2008. Rossi nu l-a dat jos decat odata, la Jerez (2011), intr-o cursa uda. Nu a fost ceva intentionat, pur si simplu a pierdut fata, intr-o depasire pe un viraj de dreapta. A fost drama mare, circ mediatic, se plangea prin toate interviurile. Inainte de asta, a fost momentul 2008, Laguna Seca, in care Rossi nici macar nu l-a atins, dimpotriva, a iesit dincolo de vibrator. A cazut singur, cateva viraje mai tarziu. Circ mare si atunci, fara motiv, pentru ca nu a existat nici un contact, intre cei doi. Bine, Stoner nu a avut nici psihicul si nici tehnica necesara pentru dog fight-uri de genul asta. Pentru tine este o surpriza, ca Ducati si Aprilia sunt pe primele doua locuri??? Editat 8 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 16 minute, apriliacluj a spus: Toprak surpriza neplacuta dpmdv... Ma gandeam ca prinde si el un loc 10...12..., n-a fost sa fie... V d morții lui. Acum 1 minut, xt600 a spus: Pentru tine este o surpriza, ca Ducati si Aprilia sunt pe primele doua locuri??? Cred ca era o glumă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, xt600 a spus: Imi face sila pentru ca il aud de mai bine de trei ani, lamentandu-se si amenintand cu plecarea, etc, etc. Acum a semnat in alta parte, in loc sa isi vada de treaba, arunca cu laturi si cu gesturi de cocalar imputit, in cei care ii platesc inca salariul. Cum spui si tu, nu stia ce semneaza? In ce se baga?? Nu are un comportament de profesionist, ci de primadona frustrata si plina de fite. Oamenii aia, indiferent ca sunt de la Yamaha, Ducati, Honda, KTM si cine mai vrei tu, ii platescc un salariu enorm, ca sa traga pentru echipa, nu sa ii umple de laturi. Ori el asta face de trei ani. De la anul, il vom vedea si auzi, facand la fel la Honda. Prin comparatie, acosta, desi are si el motive de frustrare, nu a avut asemenea iesiri la adresa echipei si constructorului. A avut declaratii destul de retinute, chiar si cand era evident ca va pleca de la austrieci. dar nu i-a umplut de rahat, ci a tras cat a putut de cotetul ala, care nu era cu mult mai bun decat Yamaha. De asta pustiul a ajuns la Ducati, iar primadona ajunge din lac in put. Sper ca ai inteles acum de ce imi este sila de el. Stoner se plangea si de motocicleta, dar in contextul unor nemultumiri fata de echipa, care nu ii lua in seama feedback-ul. omul puncta niste lipsuri, dar Pretiosul o tinea pe a lui, iar motoreta era din ce in ce mai putin performanta. In 2010 nu a luat decat vreo 3 victorii, cu ea, departe de performaanta din 2007 si chiar 2008. Rossi nu l-a dat jos decat odata, la Jerez (2011), intr-o cursa uda. Nu a fost ceva intentionat, pur si simplu a pierdut fata, intr-o depasire pe un viraj de dreapta. A fost drama mare, circ mediatic, se plangea prin toate interviurile. Inainte de asta, a fost momentul 2008, Laguna Seca, in care Rossi nici macar nu l-a atins, dimpotriva, a iesit dincolo de vibrator. A cazut singur, cateva viraje mai tarziu. Circ mare si atunci, fara motiv, pentru ca nu a existat nici un contact, intre cei doi. Bine, Stoner nu a avut nici psihicul si nici tehnica necesara pentru dog fight-uri de genul asta. Pentru tine este o surpriza, ca Ducati si Aprilia sunt pe primele doua locuri??? asa e, doar Q se plange Alex Rins admitted his frustration after finishing 19th on the first day of MotoGP testing in Buriram, underlining that Yamaha still lacks power and traction. “In the time attack, my heart was at 191 beats. Anything to get a 19th place. As a rider, I feel ready, but we lack power, and we’re also weaker than Ducati and Honda in terms of traction. It’s frustrating when you push and you don’t get results,” Rins said. Si poza sugestiva, ca sa intelegem de ce nu se plang pilotii. diferenta dintre ei este ca, Q este 99.99% plecat, deci isi permita sa comenteze. Restul tin de loc, ca daca pleaca de la yamaha, nu prea mai au locuri. ca si pilot vrei o motoreta care sa mearga. Daca ai fi citit declaretiile lui Q, frustarea lui vine faptul ca la fiecare iesire iese cu o mobra total schimbata. Nu reusesc sa gaseaaca o setare de baza de la care sa plece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Eh,Colegul are placa lui împotriva lui Q dimpreună cu teoria aferenta.Si abia așteaptă sa o spună iar și iar cu fiece ocazie pt a scuza într-un fel lipsa de performanţe de la Yamaha. Nu prea mai merge nimic oricum ar intoarce-o. Nevermind old news,sa ii lăsăm sa se lupte pt ultimele locuri. Vorba lui Pecco,în câteva zile vom ști fiecare unde merg și Q probabil va alege alta echipa și se va termina și asta. Acum 6 ore, apriliacluj a spus: Toprak surpriza neplacuta dpmdv... Ma gandeam ca prinde si el un loc 10...12..., n-a fost sa fie... Serios? Vorba colegului mai sus - ți se pare o surpriza asta? Hai sa o judecăm puțin la rece: - un malac de 1.90 si...80kg? - - la primele contacte pe o moto de gp - 30 de ani nu? - zero experiență în clasele mici nu? - pe cea mai slabă motoreta din lot...pe deasupra aflata și intr-un proces de (foarte nefericită) reimprospatare ...și tu vrei sa îl vezi pe la jumătatea clasamentului? C'mon... Acum 4 ore, damager a spus: Daca ai fi citit declaretiile lui Q, frustarea lui vine faptul ca la fiecare iesire iese cu o mobra total schimbata. Nu reusesc sa gaseaaca o setare de baza de la care sa plece. Zicea și ca nu e de acord cu Miller care zicea ca în nush ce viraje V4 e mai rapid pt ca "I know how fast was last year's bike especially for 1 lap and this one...we are very slow" We don’t have a base yet" După cum am zis mai sus - nu știu de ce se miră - sa se pregătească pt mult mai rau pt ca tot anul va fi așa - să treacă 2026 la pierderi și sa belească ochii la ce semnează pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă @Method nu e man, Yamaha e cea mai tare de pe grila, e de vina despuiatu de Q20 ca nu are performantele care trebe A venit Torpak sa-i invarta casca pe cap lu Satana cu cotetzu de Yamaha si ce sa vezi, l-a lovit realitatea in moalele capului. Hai sa fim seriosi acum: Yamaha e penibila, nici unde de cand a luat Q20 titlu cu ea, iar turcaletu doar confirma ce ne asteptam cu toti, a muscat dintr-o bucata de rahat turcesc prea mare pt stomacul lui. Vedem dupa cateva etape cum evolueaza, dar nu ma astept la nici o supriza. Cum imi zicea un prieten azi, daca ia un loc 5-6 asa random e mare mirarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 57 minute în urmă Share Postat 57 minute în urmă (editat) Acum 5 ore, damager a spus: asa e, doar Q se plange Rins said. diferenta dintre ei este ca, Q este 99.99% plecat, deci isi permita sa comenteze. Restul tin de loc, ca daca pleaca de la yamaha, nu prea mai au locuri. ca si pilot vrei o motoreta care sa mearga. Daca ai fi citit declaretiile lui Q, frustarea lui vine faptul ca la fiecare iesire iese cu o mobra total schimbata. Nu reusesc sa gaseaaca o setare de baza de la care sa plece. Q se plange de 4 ani. Nu de acum. Patru ani in care nu a avut nimic bun de spus despre motocicleta, 4 ani, in care orice i-a adus echipa spre testare, nu i-a placut. Acum se plange ca nu gaseste o setare de baza, ca motoreta e schimbata la fiecare iesire, etc... pai asta este rezultatul feedbackului lui din 2022 incoace. De atunci este pilot principal la Yamaha, tot universul in boxa Yamaha s-a invartit in jurul lui, a mostenit de la Rossi o motoreta competitiva, cu care a luat un titlu - putea lua cel putin doua, dar a fost bolovan. Unde a dus-o in cei patru ani? Acum Yamaha a schimbat proiectul. Alta arhitectura, alta filosofie. Ce vrea baiatul asta, sa ia titlul din primul an, cu o motoreta care abia daca are juma' de an de cand a iesit prima data pe circuit? Omul e prost, sau ce??? Nu spun ca actuala stare de lucruri de la Yamaha nu are si alte cauze mai profunde, care tin de strategie, de modul de lucru, etc, dar el a distrus si ce era bun in motoreta pe care a preluat-o cand a venit la japonezi. Iar acum nu are o baza de la care sa plece... Si inca dodata iti dau exemplul lui Acosta, care ar fi avut si el motive sa vorbeasca urat despre KTM, dar a avut intotdeauna declaratii rezervate, de bun simt, chiar daca atingea si lucruri mai sensibile. A preferat sa fie mai putin vocal si sa isi caute de munca in alta parte. Nu mai vorbim de relatia lui MM cu Honda, in 2023.. stii cat a tras de motoreta aia, cate cazaturi a incasat... cum ar fi trebuit sa sune declaratiile spaniolului, la adresa Honda? Concluzie: dupa ce ca a avut performante mediocre, in ultimii ani, Q este si un mare neam prost. Rins spune bine. Am mai multa incredere in ce spune Rins si Miller decat in ce spune Q. Rins puncteaza mai bine aspectele pro si cons, atunci cand este cazul. Miller la fel. Din pacate, nu feedbackul lui Rins sau Miller conteaza. Cu siguranta, fiecare tine de loc si sunt mai rezervati, dar uiti ca, in acest moment, nici Yamaha nu are de unde aduce piloti de top sau cu experienta necesara pentru un asemenea proiect. Editat 53 minute în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate