Method Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă 190 Noroc ca a a pierdut fața ca daca ii pleca spatele acolo cine știe ce ieșea. Urata curba aia sa cazi acolo.Putea ieși mult mai nașpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 47 minute, B.B. a spus: Cred că eu am inventat termenul de "campion de carton®", așa că devine marcă înregistrată. Sincer nu îmi aduc aminte exact.. dacă eu am folosit prima dată expresia.. dar așa îmi pare. Dacă vrea altcineva să "claim" patentul vreau dovezi. Trebuie sa dam cu search pe forum. Și eu sunt curios cine a zis o primu. Merita un premiu individul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 15 minute, frigider a spus: Dacă eram mm ii ziceam lu ala cu scuterul sa ma ducă la aeroport. Îmi dădeam demisia pe loc. Nu merită. Same here... Oamenii ăștia sunt demenți complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă (editat) Acum 6 minute, Method a spus: 190 Noroc ca a a pierdut fața ca daca ii pleca spatele acolo cine știe ce ieșea. Urata curba aia sa cazi acolo.Putea ieși mult mai nașpa. Dacă făcea high side sarea de bariere. Și nu doar atât: sarea în neființă. Acum 1 minut, B.B. a spus: Same here... Oamenii ăștia sunt demenți complet. Sunt. Apoi a pus o pe 4. Ok, timpii sunt slabi. Dar totuși. Cică e o serie inside ducati, o sa fie ep 2 pe prima acu cu Brazilia. De Când o fi ep 1? Tailanda? Editat 14 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Da, am auzit și eu. Habar nu am când a fost episodul 1, nu m-am uitat în weekendul Tailanda deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: Apoi a pus o pe 4. Pai na aici e tătic. Zice Cocu, că acum e prima data când merg cu carcasa "normală" cu care vor merge în decursul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Cocu spunea că se muta pe canalul 3..cu documentarele acum vad că e fotbal pe toate 5.. Programul ăla pe EPG la ei nu are nici o legătură cu realitatea.. niciodată. Are idee cineva unde va fi MotoGP in continuare? --- Au revenit pe canalul 3. Eu am impresia că domnul comentator Cocu uneori e cu microfonul la piept dar apoi îl scapă în chiloți, se așează pe el.. iar îl ridică. De când mă uit la PrimaSport omul asta ba se aude prea tare, ba prea încet... Și credeam că tehnica e de vină. Nu. El e de vină.. Acum dra. raraita se aude f bine, el se aude f încet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: Și credeam că tehnica e de vină. Tehnica e, știu pe surse. Acum 2 ore, Method a spus: Pai na aici e tătic. Zice Cocu, că acum e prima data când merg cu carcasa "normală" cu care vor merge în decursul anului. Cica are probleme și pe stânga acum din cauza accidentării. Nu e viata frate sa te dai accidentat. Apoi îmbrățișezi un air fence la viteza de 3 cifre. Și înainte de accident eu eram împăcat ca câștiga iar bez și aia e, campionatul e lung. Decât risc de accidentare prefer sa lupte în alta zi mm. Dar JM pare serios pe val. Omu e un animal. Și bez poate îmbunătăți cum a tot făcut-o pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă ce sarabanda de schimbari la top in practice. Aprilia pare pregatita sa duca lupta la baioneta pe circuitul texan. Daca reusesc si victoria inseamna ca au construit arma perfecta sa detroneze Ducati Pacat de Marini, a avut un moment in care a pierdut spatele si era pe un tur extrem de rapid chiar in ultimele 2 minute parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 8 minute, Cavaleru a spus: Daca reusesc si victoria inseamna ca au construit arma perfecta sa detroneze Ducati Cred ca reușesc sigur. MM merge bine în sprinturi dar în cursele mari suferă. Poate digia sa ii încurce în GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 15 minute, frigider a spus: MM merge bine în sprinturi dar în cursele mari suferă. Ducati nu MM. Dar na,eu zic sa nu ne facem păreri după aceste prime 2 curse. Dacă și la Cota și pe Jerez LeMans domina Aprilia,atunci avem niște date.Pana acum însă...eu nu as baga mana în foc ca MM/Ducati nu va domina în continuare. Stai sa vedem. Cota e un bun etalon pt ca are de toate.Mai bun decat Jerez de fapt,ala e înghesuit tehnic și mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă mementu lui Marini https://fb.watch/G6ICC3f3Ry/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Mari diferentele intre pilotii din fiecare echipa, pana acum.Sa vedem ce situatie/grupare o sa fie dupa calificari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Pare ca Peco si-a dat cu scroll de ressurect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 6 ore, Cavaleru a spus: Pare ca Peco si-a dat cu scroll de ressurect Asa a mers si anul trecut la COTA,ne-a dat sperante ca vom vedea o lupta la campionat cu MM....si dupa COTA s-a ofilit total. Si aici tind sa ii dau dreptate lui frigider - nu de carton dar deja miroase urat daca se plange si de GP26 - adica Diggia spre deosebire de anul trecut merge chiar bine. Au mers bine Hondele,interesant. Acosta pare ca se intelege bine cu Kktm'ul de anul asta. Acum 6 ore, Lup69 a spus: Mari diferentele intre pilotii din fiecare echipa, pana acum.Sa vedem ce situatie/grupare o sa fie dupa calificari... Cei de la Aprilia factory sunt realtiv grupati. Oare ce gume or fi pus ei si ce gume cei de pe primele locuri? In fine,deja despic firul in prea multe,vedem in quali. Sunt conditii bune nu e prea cald sa nu mai aiba aderenta - deja de vineri Marquez e la o zecime de recordul din 2024 al lui Vinales - 2.00.8 Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Eu sunt sigur că MM va câștiga ambele curse aici după cum îl văd. OK, s-a julit un pic dar cu mult mai puține tururi de antrenament decât restul tot s-a urnit și s-a pus în top de listă. Apoi până să vă îmbătați cu Aprilia avem un Fabio DiGianantonio care merge foarte bine. Și mai e și Pecco de care zic eu sa nu va lepădați așa ușor. https://www.motogp.com/en/videos/2026/3/28/i-made-a-big-mistake-marc-marquez-bounces-back-from-crash-for-p1/1014265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 minute în urmă Share Postat 15 minute în urmă (editat) Acum 2 ore, B.B. a spus: Eu sunt sigur că MM va câștiga ambele curse aici după cum îl văd. Nush frate. E ceva în cursele mari. Mai își întindea mana dreapta după linia de finish. Nu a fost el în Tailanda, apoi etapa 2 a fost mai ok. Aici teoretic ii place mult dar tot nu sunt convins. Sunt prea aproape ceilalți de el. Si chiar dacă câștiga ambele curse tot nu sunt convins ca e la 100%. Acum 2 ore, B.B. a spus: până să vă îmbătați cu Aprilia avem un Fabio DiGianantonio care merge foarte bine. Greu de zis cu digia, zici ca e AM de anu trecut. Toți spuneau atunci "sa vedem cat îl ține". Și a ieșit pe 2 AM. O fi anul lui Digia asta. În schimb bez merge bine de anu trecut,anu asta început f bine. Incredere în el, în moto. Acum 2 ore, B.B. a spus: Pecco Greu de zis ce e cu el, cum s a destrămat. Era bine pt mm sa fie sus sa se mai bata cu bez dar na. E ciudat rau. MM nu a uitat sa se dea. Și ducati doar nu a făcut 5 pași înapoi și Aprilia 5 în față. Tot cred ca mm încă nu e ok. Nu a zis-o, a jucat cartea Peco, "nu simt moto". Editat 9 minute în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate