Sari la conținut

3. USA RED BULL GRAND PRIX OF THE UNITED STATES

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 47 minute, B.B. a spus:

Cred că eu am inventat termenul de "campion de carton®", așa că devine marcă înregistrată.

:D

Sincer nu îmi aduc aminte exact.. dacă eu am folosit prima dată expresia.. dar așa îmi pare.

Dacă vrea altcineva să "claim" patentul vreau dovezi. :D

Trebuie sa dam cu search pe forum.

Și eu sunt curios cine a zis o primu.

Merita un premiu individul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 15 minute, frigider a spus:

Dacă eram mm ii ziceam lu ala cu scuterul sa ma ducă la aeroport.

Îmi dădeam demisia pe loc.

Nu merită.

Same here...

Oamenii ăștia sunt demenți complet.

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Method a spus:

190 

Noroc ca a a pierdut fața ca daca ii pleca spatele acolo cine știe ce ieșea.

Urata curba aia sa cazi acolo.Putea ieși mult mai nașpa.

Dacă făcea high side sarea de bariere.

Și nu doar atât: sarea în neființă.

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Same here...

Oamenii ăștia sunt demenți complet.

Sunt.

Apoi a pus o pe 4.

Ok, timpii sunt slabi.

Dar totuși.

Cică e o serie inside ducati, o sa fie ep 2 pe prima acu cu Brazilia.

De Când o fi ep 1?

Tailanda?

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 12 minute, frigider a spus:

Apoi a pus o pe 4.

Pai na aici e tătic.

Zice Cocu, că acum e prima data când merg cu carcasa "normală" cu care vor merge în decursul anului.

Link spre comentariu

Cocu spunea că se muta pe canalul 3..cu documentarele acum vad că e fotbal pe toate 5..

Programul ăla pe EPG la ei nu are nici o legătură cu realitatea.. niciodată.

Are idee cineva unde va fi MotoGP in continuare?

---

Au revenit pe canalul 3.

Eu am impresia că domnul comentator Cocu uneori e cu microfonul la piept dar apoi îl scapă în chiloți, se așează pe el.. iar îl ridică.

De când mă uit la PrimaSport omul asta ba se aude prea tare, ba prea încet...

Și credeam că tehnica e de vină. Nu. El e de vină..

Acum dra. raraita se aude f bine, el se aude f încet.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Și credeam că tehnica e de vină.

Tehnica e, știu pe surse.

Acum 2 ore, Method a spus:

Pai na aici e tătic.

Zice Cocu, că acum e prima data când merg cu carcasa "normală" cu care vor merge în decursul anului.

Cica are probleme și pe stânga acum din cauza accidentării.

Nu e viata frate sa te dai accidentat.

Apoi îmbrățișezi un air fence la viteza de 3 cifre.

Și înainte de accident eu eram împăcat ca câștiga iar bez și aia e, campionatul e lung.

Decât risc de accidentare prefer sa lupte în alta zi mm.

Dar JM pare serios pe val.

Omu e un animal.

Și bez poate îmbunătăți cum a tot făcut-o pana acum.

Link spre comentariu

ce sarabanda de schimbari la top in practice.

Aprilia pare pregatita sa duca lupta la baioneta pe circuitul texan.

Daca reusesc si victoria inseamna ca au construit arma perfecta sa detroneze Ducati

Pacat de Marini, a avut un moment in care a pierdut spatele si era pe un tur extrem de rapid chiar in ultimele 2 minute parca.

Link spre comentariu

Acum 8 minute, Cavaleru a spus:

Daca reusesc si victoria inseamna ca au construit arma perfecta sa detroneze Ducati

Cred ca reușesc sigur.

MM merge bine în sprinturi dar în cursele mari suferă.

Poate digia sa ii încurce în GP

Link spre comentariu

Acum 15 minute, frigider a spus:

MM merge bine în sprinturi dar în cursele mari suferă.

Ducati nu MM.

Dar na,eu zic sa nu ne facem păreri după aceste prime 2 curse.

Dacă și la Cota și pe Jerez LeMans domina Aprilia,atunci avem niște date.Pana acum însă...eu nu as baga mana în foc ca MM/Ducati nu va domina în continuare.

Stai sa vedem.

Cota e un bun etalon pt ca are de toate.Mai bun decat Jerez de fapt,ala e înghesuit tehnic și mic.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Cavaleru a spus:

Pare ca Peco si-a dat cu scroll de ressurect :D

Asa a mers si anul trecut la COTA,ne-a dat sperante ca vom vedea o lupta la campionat cu MM....si dupa COTA s-a  ofilit total.

Si aici tind sa ii dau dreptate lui frigider - nu de carton dar deja miroase urat daca se plange si de GP26 - adica Diggia spre deosebire de anul trecut merge chiar bine.

Au mers bine Hondele,interesant.

Acosta  pare ca  se intelege bine cu Kktm'ul de anul asta.

Acum 6 ore, Lup69 a spus:

Mari diferentele intre pilotii din fiecare echipa, pana acum.Sa vedem ce situatie/grupare o sa fie dupa calificari...

Cei de la Aprilia factory sunt realtiv grupati.

Oare ce gume or fi pus ei si ce gume cei de pe primele locuri?

In fine,deja despic firul in prea multe,vedem in quali.

Sunt conditii bune nu e prea cald sa nu mai aiba aderenta - deja de vineri Marquez e la o zecime de recordul din 2024 al lui Vinales - 2.00.8

Editat de Method
Link spre comentariu

Eu sunt sigur că MM va câștiga ambele curse aici după cum îl văd.

OK, s-a julit un pic dar cu mult mai puține tururi de antrenament decât restul tot s-a urnit și s-a pus în top de listă.

Apoi până să vă îmbătați cu Aprilia avem un Fabio DiGianantonio care merge foarte bine.

Și mai e și Pecco de care zic eu sa nu va lepădați așa ușor.

https://www.motogp.com/en/videos/2026/3/28/i-made-a-big-mistake-marc-marquez-bounces-back-from-crash-for-p1/1014265

Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Nush frate. E ceva în cursele mari.

Mai își întindea mana dreapta după linia de finish.

Nu a fost el în Tailanda, apoi etapa 2 a fost mai ok.

Aici teoretic ii place mult dar tot nu sunt convins.

Sunt prea aproape ceilalți de el.

Si chiar dacă câștiga ambele curse tot nu sunt convins ca e la 100%.

Acum 2 ore, B.B. a spus:

până să vă îmbătați cu Aprilia avem un Fabio DiGianantonio care merge foarte bine.

Greu de zis cu digia, zici ca e AM de anu trecut.

Toți spuneau atunci "sa vedem cat îl ține". 

Și a ieșit pe 2 AM.

O fi anul lui Digia asta.

În schimb bez merge bine de anu trecut,anu asta început f bine.

Incredere în el, în moto.

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Pecco

Greu de zis ce e cu el, cum s a destrămat.

Era bine pt mm sa fie sus sa se mai bata cu bez dar na.

E ciudat rau.

MM nu a uitat sa se dea.

Și ducati doar nu a făcut 5 pași înapoi și Aprilia 5 în față.

Tot cred ca mm încă nu e ok.

Nu a zis-o, a jucat cartea Peco, "nu simt moto".

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Eu nu sunt sigur de nimic dar el are prima șansă,într-adevăr.

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Și mai e și Pecco de care zic eu sa nu va lepădați așa ușor.

Bai nene băi....eu i-am dat 1 an,am fost pro-Pecco l-am aparat în fata colegilor care ziceau ca s-a tăiat ca mayo la vederea demonului în aceeiasi boxa cu el.Ok motoreta GP25 faulty etc etc

Da acum?Uite cum merge Diggia pe Gp26,nu mai zic Marquez (Aprilia a avut un plus din aero probabil pe cele 2 circuite low grip,ba dar Gp26's par a fi reușite...eu nu mai halesc vrajeala cu "motoreta e de vină".

Pecco a mers tot timpul bine la Cota.Stai sa vedem pe restul.Nu as pune însă bani pe el.

Acum 29 minute, frigider a spus:

În schimb bez merge bine de anu trecut,anu asta început f bine.

Incredere în el, în moto.

Stai sa îl dea jos de 2 ori Memelu sa vedem cum sta cu încrederea.

Sau sa fie la 2 3 curse JM mai rapid decât el,ceea ce e f probabil sa se întâmple.

La bătaie pt titlu e o încărcătură f mare sa te bați pt tilul ala și se pot tăia rău- vezi Quartararo vezi JM/2023 vezi Bagnaia/2025.

Bez nu e "proven" inca,e green.Stai sa vedem.

Mai degrabă as paria pe JM dacă Aprilia continua sa aibă acest edge...și dacă nu se accidentează.

Acum 32 minute, frigider a spus:

Tot cred ca mm încă nu e ok.

Neah,MM e ok.S-a văzut potentialul aici : cade la 190 iese destul de sifonat din barierele ales se duce ia moto de rezervă - bam locul 4.

Aia înseamnă viteza și siguranță de sine,forță spune-i cum vrei.Dar are.

Problema (lui MM) e ca Ducati parca e la un 10-15% sub Aprilia Deocamdată însă nu e clara treaba ca au mers pe 2 circuite ciudate și Low-grip.

Asta e primul circuit "normal" si true,de aia zic ca e f important sa vedem ce fac Aprilia's aici - sper sa nu cada nici unul și sa ii vedem pe pistă pe toți sa ne arate potentialul fiecare.

Meanwhile,s-au strâns doar 9 baggere:

Screenshot-20260328-091916-Facebook.jpg

Asta e așa...ca o intrunire din aia nereușită de sat,de comună 😛

Link spre comentariu

parerea mea este ca aici MM pierde doar daca o pune jos.Are un sector 3 extrem de bun. 

in rest va supravietui si va pune distanta pe sect 3.

Singura mea frica este sa fie la bataie cu cineva si cum ne-a obisnuit sa incerce mai mult decat poate mobra acuma si sa cada. 

La cati au cazut, este clar ca e un circuit care taxeaza orice greseala... daca deviezi de la trasa 20 cm sansele sa cazi se dubleaza dupa cum am vazut. 

probabil ca din cauza denivelorilor. Ma uitam la moto3, in virajul 4 era la un moment dat o motoreta desprinsa cu ambele roti de pe asfalt din cauza denivelarilor.

La Marini s-a vazut diferenta dintre Honda si Aprilia. mergea identic cu AiO iar in virajul acela larg in care tre sa stai cu mana in gaz, Aprilia a fost pe sine, in timp ce honda a pierdut spatele. 

Electronica bat-o vina...daca va uitati atenti o sa vedeti ce urma lasa aprilia de la TC dar motoreta ramane neclintita, in timp ce honda a pierdut spatele.

Eu imi pun banii pe MM. Bez daca vrea sa fie campion mondial, trebuie sa nu mai cada si sa termine in top 5 toate cursele....daca reuseste sa faca asta o sa fie la bataie cu MM pe final de an.

Link spre comentariu

@frigider

MM-elu e mai cumpătat, mai cuminte, mai matur.. de aia nu pare el. Uită-te la interviul de l-am pus acolo. Mie îmi pare el 100%.

De aia am și dat pronostic el winner.

Prima dată am crezut că Baggers alea au rotile ajutătoare, dar de fapt câteva sunt puse în stander. :crack:

------

Dacă vă uitați la interviul pus de mine MM explică de ce a căzut acolo, nu are legătură cu motocicleta.. a fost doar vina lui.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, B.B. a spus:

MM-elu e mai cumpătat, mai cuminte, mai matur.. de aia nu pare el.

sunt constient ca o ia mai chill.

method zice ca nu mm e problema ci moto, frate - mm la 100% merge ok cu orice moto, eu de-aia ma tem ca inca are ceva.

sa dea zeii ca are nevoie sa ia un gp, e deja absurd - 2 etape si niciun podium in GP.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, damager a spus:

Electronica bat-o vina...

Eu cred ca e si df.Aprilia s-a descurcat sa producă df mai mare chiar decât Ducati pe față (vezi declarația lui Diggia de la conf de presa trecuta despre aderenta crescuta a Aprilia față de Ducati pe față chiar și în condiții de low grip ceea ce cred eu ca implica df sporit)

Honda e la ani întregi in urma celor 2.Csf...bine ca s-a descurcat sa o țină Marini.

Acum 1 oră, damager a spus:

Bez daca vrea sa fie campion mondial, trebuie sa nu mai cada si sa termine in top 5 toate cursele....daca reuseste sa faca asta o sa fie la bataie cu MM pe final de an

Tine foarte mult de cum ii e motoreta - dacă Aprilia continua sa fie capabila de a pune distanță față de Ducati precum a făcut în primele 2 curse,Bez are o șansă.

Nu înseamnă că va lua campionatul dar are o șansă.

Dacă Aprilia e egala sau inferioara pe anumite circuite lui Ducati,Bez n-are absolut nici o șansă în fata lui MM.

Cred ca aici la Cota ne vom elucida despre cine are the better bike...sau macar vom avea o idee cât de cât.

Acum 1 oră, B.B. a spus:

MM-elu e mai cumpătat, mai cuminte, mai matur.. de aia nu pare el. Uită-te la interviul de l-am pus acolo. Mie îmi pare el 100%.

Și mie îmi pare ca e la 100%.

Cât despre celalte atribute - cumpatat cuminte matur...n-as baga mana în foc.

În ultimele 2 curse a fost cumpătat pt ca s-a urcat pe motoreta în cursa știind dinainte ca "Aprilia's had something more" după cum el însuși a zis,iar mindset'ul lui a fost limitarea pierderilor - nu intenționa sa câștige ci doar sa limiteze punctele pierdute.

Insa daca e cumva vreo cursa în care știe ca e prim candidat la victorie (precum e Cota 😜) si îndrăznește vreun netrebnic de la Aprilia sa ii atace locul 1...all hell breaks loose.

Sa vezi cum îl părăsește maturitatea și cumpătarea...vaaai :bounce:

Link spre comentariu