frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) gurile prin sat spun ca e cam anti-mm actiunile sale confirma. (penalizare cu 3 curbe inainte de final sprint, digi nepenalizat ca a facut contact si scos om de pe circuit) Editat 6 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă ...un amănunt interesant și destul de nefast zic eu pt fanii MM/Ducati : WV AG - marea corporație care e owner'ul Ducati are în plan sa reducă cca 100 000 joburi și sa închidă 4 fabrici în Germania ca urmare a reducerii masive a cotei sale pe piața auto de către mașinile chinezești. Sa speram ca aceasta ....restructurare? Sa nu lovească și în mărcile luxury precum Ducati. R&D'ul din racing în speță motogp va fi lovit primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 20 minute în urmă Share Postat 20 minute în urmă Acum 56 minute, Method a spus: ...un amănunt interesant și destul de nefast zic eu pt fanii MM/Ducati : WV AG - marea corporație care e owner'ul Ducati are în plan sa reducă cca 100 000 joburi și sa închidă 4 fabrici în Germania ca urmare a reducerii masive a cotei sale pe piața auto de către mașinile chinezești. Sa speram ca aceasta ....restructurare? Sa nu lovească și în mărcile luxury precum Ducati. R&D'ul din racing în speță motogp va fi lovit primul. Cred că Ducati aparține Audi, care e deținută de Volkswagen. Cred că reducerile de joburi și fabricile închise sunt strict ale Volkswagen, nu Audi. Cred că Ducati e profitabil, nu cred că are sens să facă reduceri de personal aici. Și cred că sunt fabricate în Italia, la Borgo Panigale. Mai produc și componente sau asamblează și în alte țări, dar în afara Europei. Cred că reducerile de personal sunt în primul rând datorate automatizărilor și faptului că mașinile electrice au mult mai puține componente decât cele clasice, și nu mai au nevoie ne așa de mulți angajați ca până acum. Și pentru că vând mai puțin și angajați germani au salarii din ce în ce mai mari, probabil trebuie să mai închidă din fabricile din Germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate