Sari la conținut

12. GREAT BRITAIN QATAR AIRWAYS GRAND PRIX OF GREAT BRITAIN

Postări Recomandate

Acum 44 minute, xt600 a spus:

Btw... stie cineva ce s-a intamplat cu Quiles, de nu a participat? Accidentare? 

Pusese mai devreme un om ca a avut ceva highside

Acum 44 minute, xt600 a spus:

Da' vad ca esti suparat tare pe Mimisor

Dă-l în plm 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, frigider a spus:

mm nush ce plm face dar nu poti coa sa termini pe 7 si sa zici ca te bati la campionat, rusinos. :) 

pla. minte, nu-l doare nimic.

mm se bate la titlu cu ajutorul lui RF si Ai.

penibil.

adica stiu ca poate bifa weekenduri de 37 da nu poti frate sa termini pe 7.

MM a invatat ca orice punct conteaza. Chiar ma miram ca nu i s-a mai pus pata rosie cand a fost depasit in sprint. (Din pacate) omu e constient ca atunci cand nu are sanse la podium trebuie sa limiteze daunele. 

Link spre comentariu

Acum 15 ore, frigider a spus:

adica stiu ca poate bifa weekenduri de 37 da nu poti frate sa termini pe 7.

Ba da.

MM e foarte smart de fapt - asta nu a fost weekendul lui dar stia inainte de el.

A fost conform program -survival mode la fel ca la Assen.

Long flowy curbs circuite fluide NU SUNT PT MM. - el e pe zmuceala stop'n'go si/sau pe tehnice mici inghesuite.

El stie foarte bine asta,stim si noi asta...numa fanii nu pricep ca nu poti merge bine absolut peste tot :P

Mai ales cand nu mai ai arma letala ca si motoreta.

E ff bine ce a facut MM - a zis clar ca nu vrea sa forteze sa nimic - sa se bata pt locul coispe si sa riste o accidentare.

In sfarsit e smart.Accidentarile si varsta l-au facut mult mai inteligent - a facut f bine pt campionat.

La Aragon se va schimba problema - acolo o sa vezi alt MM.

Acum 12 ore, xt600 a spus:

Daca...  

Da' vad ca esti suparat tare pe Mimisor! Intr-adevar nu a avut o prestatie pe masura asteptarilor. Oke, nu este un circuit care sa ii placa, iar Ducati nu este Aprilia, aici, dar ma asteptam la o cursa de limitare a daunelor mai consistenta. Fra-su a mers excelent. Acolo trebuia sa fie el... Sunt foarte curios sa ii citesc declaratiile. 

Btw... stie cineva ce s-a intamplat cu Quiles, de nu a participat? Accidentare? 

Da,pai colegul e suparat pt ca e fanboi,iar cand idolul nu le da mucu la toti pe absolut toate circuitele (childish sa mai crezi ca poate face orice pilot asa ceva,dar movin'on),i se clatina increderea in el.

Dar MM saracul a mers foarte decent,eu zic ca a fost bine.Asta zice si el,dar deh...

NU - nu poate merge ca AM pt ca,dupa cum am spus si mai sus- el nu stie cu flow,el stie cu blana orbitoare - frana rupere-flip the bike-full gaz.

AM e mult mai smooth.Nu poate unde poate MM insa...si mai ales CUM poate MM.

Diggia la fel - smooth.

Nu putem sa ii uniformizam.

Quilles - highside in fp'uri fractura de clavicula,retras.Sa speram ca se reface pt Aragon.Daca nu,oricum ia campionatul fluierand si daca revine peste o luna,e atat de departe in clasament incat nici nu conteaza la campionat daca nu participa 2-3 curse.

Acum 11 ore, MIV a spus:

MM a invatat ca orice punct conteaza. Chiar ma miram ca nu i s-a mai pus pata rosie cand a fost depasit in sprint. (Din pacate) omu e constient ca atunci cand nu are sanse la podium trebuie sa limiteze daunele. 

:10: Eeexact.MM e smart.

Creier - vorba lui Hagi :crack:

Si eu ma gandeam cum de nu o ia razna ca trec pe langa el toti (mai ales Acosta si Diggia) ca pe langa un jalon.Dar cand am auzit declaratia lui ca "decat sa ma accidentez fortand aiurea pt locurile 6-7 mai bine iau ce pot si maine e luni - viata merge inainte"...wow.

Alt MM.

Mai inteligent,mai intelept,mai experimentat.Si as zice ca fix pt asta mult mai puternic.

Bravo.

Link spre comentariu

Eu nu inteleg, Bez zice vineri a pot forta 2-3 tururi dar apoi incep durerile, termina sprint si GP pe 3... plm 

vreau si eu pastile d-astea bune

Link spre comentariu

Acum 36 minute, Method a spus:

Quilles - highside in fp'uri fractura de clavicula,retras.

Creier - vorba lui Hagi :crack:

Alt MM.

Mai inteligent,mai intelept,mai experimentat.Si as zice ca fix pt asta mult mai puternic.

Nu am vazut nimic din FP-uri. Imi pare rau pentru el. 

Hagi... un clasic! Cand am o zi proasta si vreau sa ma remontez, ascult Hagi! :D

Mai batran, mai ramolit... :D si, dupa atatea accidentari, facut din bucati. 🙃 Performantele uimitoare au venit, in cazul lui, cu un pret... Dar asta nu il face mai putin exceptional. 

Link spre comentariu

3 hours ago, Method said:

M e foarte smart de fapt - asta nu a fost weekendul lui dar stia inainte de el.

:goodposting:

1 hour ago, frigider said:

Philip Island e "pe stânga", exact. 

Link spre comentariu

Asta cu "aici iau 37 puncte" mi se pare riscant.

Când unde nu iei 37 iei..10-15?

Noroc ca Aprilia își iau puncte unii altora.

Acum 48 minute, apriliacluj a spus:

ca si Aragon, ce urmeaza

"decat" 8 victorii are pe acest circuit....

Sa fie-ntr-un ceas bun 

Link spre comentariu