Lt. Navarro Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 33 BAH (Bineeee BAAAAAA). Sau ceva cu PAL (de la palinca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Eu am cumparat calu' de la un glumet... 90-SMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 BH 01 CAT -->(TACI) BH 01 GUS --->(SUGI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 BH 01 CAT -->(TACI)BH 01 GUS --->(SUGI) Si eventual o alta placuta pe care sa scrie cititi de la dreapta spre stanga, ca sa se prinda toata lumea de "glumitza" ta, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Si eventual o alta placuta pe care sa scrie cititi de la dreapta spre stanga, ca sa se prinda toata lumea de "glumitza" ta, nu ? Chiar nu este necesar pentru o astfel de placuta...sunt foarte multi care citesc si de la dreapta la stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 mare panarama si cu sistemul acesta de numere adoptat de romania... n-am mai vazut niciunde asa sau poate n-am vazut eu destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 n.ai vazut tu destule GoogleBoy..multi se joaca cu numerele si cu cifrele de la nr de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 in l33t talk (gamerii "stie") suna bine si PWN sau OWN, se impaca asta bine si cu un B-37 (de la bet). [de aici la vale, posibil sa-i repet pe altii ] Ar da bine si TOY pe o jucarie frumoasa, pacat ca e luat de categoria aia de oameni care nu pot sa tina minte si numar si marca masinii, asa ca trec marca sau tipul masinii si in numar. e.g: TOY- toyota BMW- duuh VWG, VWP, GLF, etc - inca un duuh AUD - audi, etc etc. pentru ei, daca nu au un motiv sau o scuza mai sanatoasa decat lipsa de imaginatie, le propun eu cateva: CUC, SUG, CAC, C O I , C U R, PUP, PAP, cacao, JEG, PZD, MUE (deh, e cu dus-intors asta) ... si cum zicea un meserias odata: HRC - asta e de la Honda Rupe Capu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Vad ca sunteti f ingeniosi ...so ....dati-mi si mie nisthe ideii pt Alex eventual Alexandru Alternative pt alx,aex.als si altele care sigur nu le mai gasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 daca as fii in locul tau mi.as pune BH x4 LEX -->ALEX..in rest:-?? nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 numar mai SEC ca si al meu nu o sa gasiti nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 @soso_by_sec uimeste.ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 @soso_by_sec uimeste.ne XX XX SEC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 hmm, am mai auzit candva o legenda urbana care suna ceva de genul: un individ care avusese niste probleme cu politia, avea o firma ce avea mai multe masini. suparat fiind si trebuind sa-si inmatriculeze masinile, le-a pus numere cam la modul asta: xx-xx-POL, xx-xx-ITI, xx-xx-ASU, xx-xx-GEP si xx-xx-ULA. Masinile stea fiind parcate in ordinea corespunzatoare undeva vis-a-vis de o sectie de politie. morala: se pot face combinatii interesante si cu grupuri de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Un nr interesant la o profesoara din liceu. PH-xx-UDA Mai vazusem si un logan cu numarul B-XX-K K T Editat Decembrie 29, 2009 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 daca as fii in locul tau mi.as pune BH x4 LEX -->ALEX..in rest:-?? nu mai stiu. BH x4 LEX = ? Cu lex ms dar nu mai gasesc.... Oricum thank's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 BH x4 LEX = ?Cu lex ms dar nu mai gasesc.... Oricum thank's na pana la urma ce la nr te.ai hotarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 de la anu se intra pe 3 cifre de ex : B666DVL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 wha`?n.as prea crede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salut , cam cat mai costa sa ai numarul tau preferential ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salut , cam cat mai costa sa ai numarul tau preferential ? 1 mil in plus pt nr preferential .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 1 mil in plus pt nr preferential .. Aha , mersi , si daca il las la alegerea lor ? Cat costa ? 50 Ron ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 35 le lei daca il iei ce-ti cade 40 lei in + daca iei preferential atat am platit eu in sept 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 CRC de la cerce' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate